Vam je nasprotni spol manj privlačen s tetovažami?
BonnieC, 15.04.2022 ob 19:00
Ne, oseba mi postane še bolj privlačna. Sama sem skoraj cela potetovirana že od mladosti in so me vedno privlačili ljudje z alternativnim stilom. Je pa res, da je odvisno kakšne motive imajo.
če lepo skrbi za njih kot ti? kako pa skrbiš za njih če ni skrivnost haha? jih imam tud jaz pa nism vedu da gre za kake posebne aktivnosti
đeri, 15.04.2022 ob 19:07
če lepo skrbi za njih kot ti? kako pa skrbiš za njih če ni skrivnost haha? jih imam tud jaz pa nism vedu da gre za kake posebne aktivnosti
Ko so sveži, jih mažem z res mastno kremo, da so primerno hidrirani – npr. kakšna Neutrogena. Potem jih pa pred soncem ščitim z dolgimi rokavi ali močnimi SPF kremami – npr. Nano Shock. Vedno sem v senci , ko res “žge” sonce, ipd.
Valda da je manj privlacna.
Predstavlji si da gres v neko fino lepo restavracijo na nedeljsko kosilo kjer se zbirajo druzine z otroki ti al pa ona pa cela potetovirana… Po vratu, po zgornji strani dlani, rokah prstih… Šta je to???? Vještica?
Ali pa na kaksnem gala veceru…
Ali pa roditeljski… Sola…
Srecas kaj takega…
Stari… Prav vatropoklonik.
Satanista stari.
Sektas.
Pravi Božó, 15.04.2022 ob 19:25
Valda da je manj privlacna.
Predstavlji si da gres v neko fino lepo restavracijo na nedeljsko kosilo kjer se zbirajo druzine z otroki ti al pa ona pa cela potetovirana… Po vratu, po zgornji strani dlani, rokah prstih… Šta je to???? Vještica?
Ali pa na kaksnem gala veceru…
Ali pa roditeljski… Sola…
Srecas kaj takega…
Stari… Prav vatropoklonik.
Satanista stari.
Sektas.
V finih restavracijah se ne zbirajo družine na nedeljskem kosilu. Te hodijo tam, kjer imajo relativno poceni kosila – 1-2 menija.