Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Vam je to dovolj za kosilo?

Vam je to dovolj za kosilo?

Ti viharnih ala padec, pa boš tiho. Kmalu. Pa pojejo kaj špinače. Rabiš recept za trebljanje driske? Tell? Shit the f up.
Corona wont stup f čef*rje. Ura je 7.45. Prokleti no. Pa še država jim bo tud kuhinjo skuhala. Dej gmah prosim. Resno, te mine, ko ste sami briljantni biseri, večkrat blokirani. 🤧🤣😂😂😂Thank you Insta. 🤣😂😂😂😂😂😂🤗🤗🤗🤗
Pojejo Špinačo. You will grow already now. 😂🤣😀😀😀😅😅😅😅😅 Dej težiti z župan, jajcevoslavi in bistvo. What? 😂😅😅😅😅😅 Attacck me now 🤷‍♀️🤣😂😂😂😂😂😂

Pri vsem tistem mesu bi pričakovala, da jim za sladico daš Dulcolax.
[/quote]

🤣😂😂😂😂😂Thank you humor. 😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅

In kaj je s temi ribami. Pred perforacijo sem jih oboževala. A ste vprašali, kaj bo na krožniku no. Niti corona vas ni izučila. In upam, da se zgolj družite med seboj. Ker tam dol pri nas je vse mešano. Kaj naredi zraven še ukinitev kresa. Cela veselica skoraj pri č*.. Saj začel je, pejt nekam, po 7. uri, ko se je iz nekje vrnil. In spet nabija. Corona is on fish? Ribe so zdrave, ampak

Ķaķo nabija Vìharni spet?( Moja špinača je ok tudi skozi krono time najprej. For corona sàke. 😂🤣🤧😂😂😂😂 You are so pissed of kind. 😳🙄😂🤣🤣🤣
Še zmišljujete si. Really? Poglejte kante. 3/4 hrane v smeteh. V času corone. Point. Za vse financiranje. Naj se vam ne zgodi Španija. I wish. I will survive. You won’t.

Dva dni nisem jedla, ker se mi obrača želodec zaradi č* sosedov z ropotanjem. Ker menijo, da so gradbeno podjetje ter še učitelji v šolah in vrtcih. Otroke imajo stare manj kot 7 let, po novem je ob javni poti še fuzbaĺsko igrišče ob 9h zvečer.
Ja zoprna sem, ker za čas corone ropotajo od 7h zjutraj naprej, cel dan. Do 8h zvečer. Obiski kar naprej, ker je že dovoljeno, na drugi strani štajersko-primorski par, ko pridejo zvečer nazaj, ker jih virusi ne brigajo. In pol še jej ali pojdi spat. Ropotajo skoraj dva meseca, res sanjam corono, kako jih je vzplamentela. Zato pa spim tolk fajn, da ne pridem k sebi zaradi ropotanja.
Sprostite ukrepe, ker Ostani doma je ùzalud, če ti kdo pod nosom ropota cel dan. Pa še fuzbal ob javni cesti. Ko še bo kaj zgodilo, ker se z motornimi čakajo tudi po javni peš poti, ne vem no, a je treba ljudi res oreng pošlatati?

Kar se tiče kosila, pojedla bi krompir in solato. Ja bolj malo razumem, in te župe kar naprej. Si moram razširiti želodec. V prvi vrsti. 🤣 potem naj corona zrihta mir. Da bom v miru pojedla. Kakšen gratiniran krompir iz pečice. 🤣😅😅😅😅 Dober in miren tek želim. 😂😂😂😂😂😂
[/quote]
Glede na to, kaj si sredi noči uprizorila tu gor, mislim, da imaš že klinične znake … S sosedi se samo slepiš.

Glede na to, kaj si sredi noči uprizorila tu gor, mislim, da imaš že klinične znake … S sosedi se samo slepiš.
[/quote]

Oh ura je 9, 7.45 je pa od nekod prodiral ropotati. Right. Danes bo nehal, ker je nedelja. Gospodov dan. Prosim, ne z nesramnosti. Hvala.

Vse je odvisno od tašče. Moja je stare sorte in dobrodošlico izraža s kuho. Ne naredi veliko količinsko, ampak posebne jedi, ki jih zase ne kuha. Saj veste za enega se ne splača. Vedno postreže z juho, včasih še kakšna predjed (npr. bakala, artičoka,…). Pa potem glavna jed – vedno meso ali riba. Pa priloga ( v tem času npr. Kaj s šparglji ali štrukelj s špinačo in parmezanom,…), pa mešano solato. Sladico po navadi postreže par ur kasneje. Od palčink s svežim sadjem in smetano, do raznovrstnih štrudljev, potic. Odvisno kaj si je zamislila.
Tako da se meni zdi edino prav, da se tudi mi malo bolj potrudimo s kosilom, ko pride k nam. To kosilo bi tašča sicer pojedla, ampak to ne bi bilo to.

Vse je odvisno od tašče. Moja je stare sorte in dobrodošlico izraža s kuho. Ne naredi veliko količinsko, ampak posebne jedi, ki jih zase ne kuha. Saj veste za enega se ne splača. Vedno postreže z juho, včasih še kakšna predjed (npr. bakala, artičoka,…). Pa potem glavna jed – vedno meso ali riba. Pa priloga ( v tem času npr. Kaj s šparglji ali štrukelj s špinačo in parmezanom,…), pa mešano solato. Sladico po navadi postreže par ur kasneje. Od palčink s svežim sadjem in smetano, do raznovrstnih štrudljev, potic. Odvisno kaj si je zamislila.
Tako da se meni zdi edino prav, da se tudi mi malo bolj potrudimo s kosilom, ko pride k nam. To kosilo bi tašča sicer pojedla, ampak to ne bi bilo to.
[/quote]
“Bakala” ni nič.

Ljudje so začeli jesti premastne, prevelike obroke, pa še non stop jejo. Tudi, če niso debeli, to vodi v težave in težavice, bolezni, na koncu pa tudi v debelost, artritis, demenco. Nažiranja po 2000-3000 kcal na obrok so običajna, sledi še nalivanje z alkoholom in kavo. Običajna zelenjavna jed ni več dobra, treba je vsaj še ne vem koliko mesa zraven in namesto svežih jagod je bolj primetna cukrna bomba.
Na spletu cvetijo dve vrsti zapisov o hrani ali recepti ali hujšanje.

Ja vem, da sem trenutno zoprna, ampak kje se najde župa, pa še jajca obenem? Potato I love. Nedeljske župe so nadležne. 🤣😅😅😅😅
Vsaj vem, kako bi preživela. Če bi bilo potrebno. Narava je bogata vseeno. 😂🌱🌲🌿☘🤣😂😂😂😂 Jajca so bila bolj za zajtrk ponavadi. Rada jih skuham na trdo za v solato. 🤣😂😂😂😂😅😅😅
When Corona will passed, I will eat and sleep better. I promuse. 😂🔥😀🤩😍😀😀😀😀😀

Nothing personal please bout eggs.. 🤣😂😂😂
Smile every day. 😂😅😅😅😅
[/quote]
Hm.. korona bo vedno z nami, ker virus ne bo izginil… zato je nesmiselno slabo spati, slabo jesti in biti zoprna.
😉

New Report

Close