Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka vam je všeč voditeljica Kmetije

vam je všeč voditeljica Kmetije

Meni ni, preveč izumetničena, tisti njen poudarjen govor, nališpana, to ne sodi na kmetijo. Sem nekje prebrala, da njej v bistvu pomeni največ njena lepota in da je fit.

ne
grda je

Halo pa kam vi gledate v Sloveniji hitr vidiš kaj je grdo. Ona sigurno ni. Lepa ženska. Kakšna je pa drugače pa ne vem.

Kupi si očala! Že, ko je vodila oddajo na RTS je bila zoprna do kraja. Dere se, ko govori in krili z rokami. Navešena in namazana, ko ciganka. Skratka zoprna.

Natalija je njami.

Karakterno mi je zelo vsec, zelo bistro in logicno vse dojema, razumno deluje v vsaki, tudi zelo napeti situaciji.

Tu smo taki, ki nam ni všeč in taki, ki jim je.
Tretje izbire ni.

včerajnji makeup je deloval tako, kot da je bila na liftingu, botoksu. Čisto plastičen, zategnjen obraz je bil videti.

maaa, neki mi ni na njej ok., deluje preveč strogo, zrelo, nobene ženske igrivosti ne vidim v njej…., je postavna in pametna, ni afnasta, tisto kar ima oblečeno je men skor vse mimo, razen tiste usnjene jakne s fršlusi, saj ima ok. postavo ampak, kapo dol tipu, ki se bi napalil na njo in jo konkretno začel osvajal.
Vseeno mi je pa boljša kot B.Žarn, tista je pa totalno zategnjena, čeprav se stalno smeje ampak se mi zdi to neki prisiljeno, postavo imata pa obe tapravo…

In definitivno boljsa od Zarn in Landero, ki ju je zelo tezko poslusat.

New Report

Close