Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Vam je všeč znana hrvaška pevka Danijela Martinović?

Vam je všeč znana hrvaška pevka Danijela Martinović?

Kaj vam je všeč pri njej, videz, vedenje? So vam všeč njene stare pesmi pred cca. več kot dvajsetimi leti?

Njen čas je izzvenel cca. 20 let nazaj. Škoda, nekoč luštna pojava si je zdaj pri 50-ih dala naredit faco 20-letnice in od blizu zgleda groteskno. Približno tako kot Đuro, ki si je dal spolirat zguban, aknast fris in je tak kot bi na vrat nasadil porcelanasto skledo na kateri ven štrli nos z očmi in usti….strašljivo…

ma zakon je ona, de…

Če kdo še ne ve, ona je Thompsonova bivša žena.

všeč mi je nič

Preveč se je poplastičarila, škoda – fura imidž “punčke” še sedaj, ko je že stara baba. Ne ide to više.

Je bila vedno “gor porinjena” v Slovenij na površje s strani starega Jankovića, zanj torej ekstaza verjetno še sedaj. In kot tako “umetnico” jo tudi smatram. Za nekoga, specifičn, ki jo je tukaj gor rinil.

Kakor vedno slovenčki ste nerealni in takšni. Malo je takih pevk kot je ona in njen obstoj na sceni. Nikoli ni bilo slišati kaj slabega o njej, nobenih afer…ženska je bila vedno spontana, za razliko od nekaterih tovrstnih zvezdnikov. Kaj dela s svojim telesom ali obrazom, pa se nas ne tiče. Vzemi ali pusti bi se temu reklo, oz poslušaj ali pa ne…kakor komu paše.

Meni je vsec, tocno taksna kot je. Ima dobre pesmi, tudi tiste starejse, ki jih se tudi dan danes poslusam. Je prijazna, pozitivna…

Lej, če ti poslušaš njene komade, je to tvoja odločitev – moja pa je, da je ne poslušam – pač sprejmi in da lahko izrazim tudi svoje mnenje, če je ne poslušam – kot jaz sprejmem, da jo ti poslušaš. Nekateri je pač ne poslušamo – sprejmi da nam njena glasba ni všeč in nam ne gre v uho, ker tega stila popvečic ne maramo. Nam je pa katera druga štima bolj od južnih bratov in sestra všeč. Pa nas niti ne zanima njeno privat življenje in njen imidž na odru – je bila pa vedno Jankovićeva ljubljenka, to pa zagotovo.Skoraj vsa leta pela na sindikalnih zabavah na Gospodarcu na žurih.
In morda ravno tega in zaradi tega ne maramo, ker je bilo vedno :”bilo Janković kuda, Danijela svuda”. Nam je tudi zaradi tega odbijujoča. Je imela pa vedno dobro zagotovljen honorar.

suha veja, ki ji na stara leta rit nori.

a svojega mnenja pa nimaš?

Ona mi je zelo v redu, ne vem pa, zakaj Grašotu “daje alibi” že toliko let? Kao, midva sva srečen par! A bejž no, a res?😄
Lahko bi si našla pravega dedca, imela vsaj enega otroka… tako pa bi imel viharni kar prav, če bi jo označil za suho vejo.
Njena glasba mi je sicer všečna.

preprosto: on ima mogoče rad moške, ona pa mogoče ženske… Problem solved 🙂

Lej, če ti poslušaš njene komade, je to tvoja odločitev – moja pa je, da je ne poslušam – pač sprejmi in da lahko izrazim tudi svoje mnenje, če je ne poslušam – kot jaz sprejmem, da jo ti poslušaš. Nekateri je pač ne poslušamo – sprejmi da nam njena glasba ni všeč in nam ne gre v uho, ker tega stila popvečic ne maramo. Nam je pa katera druga štima bolj od južnih bratov in sestra všeč. Pa nas niti ne zanima njeno privat življenje in njen imidž na odru – je bila pa vedno Jankovićeva ljubljenka, to pa zagotovo.Skoraj vsa leta pela na sindikalnih zabavah na Gospodarcu na žurih.
In morda ravno tega in zaradi tega ne maramo, ker je bilo vedno :”bilo Janković kuda, Danijela svuda”. Nam je tudi zaradi tega odbijujoča. Je imela pa vedno dobro zagotovljen honorar.
[/quote]
Tebi pa očitno razumevanje napisanega dela velike težave…
Moj zaključek je bil, vzemi ali pusti…poslušaj ali pa ne…
Kakor komu paše. Tako da je tvoj odgovor malo izven konteksta, ker NIKJER NIKOGAR NE PREPRIČUJEM in je ne favoriziram. A si z Mercatorja, ker tam so bile te fešte 😉

In kaj če ni mogla imeti otrok??? A kar vse brez otrok so pol “suhe”? Saj tud Viharc očitno ni mogel več narediti drugega otroka, ker ga je drugi pomagal, a je pol on suho deblo?

Tebi pa očitno razumevanje napisanega dela velike težave…
Moj zaključek je bil, vzemi ali pusti…poslušaj ali pa ne…
Kakor komu paše. Tako da je tvoj odgovor malo izven konteksta, ker NIKJER NIKOGAR NE PREPRIČUJEM in je ne favoriziram. A si z Mercatorja, ker tam so bile te fešte 😉
[/quote]

Ne, zdravstvena stroka…..moja sorodnica….

Grašotu alibi? Grašo je za njo car, kralj, kaj hočeš.

Ni mi všeč, za kar obstaja več razlogov. Eden je, da je bila to priljubljena pevka ljubice mojega nekdanjega fanta.

Ti imaš pa res dober razlog zaradi česa je ne maraš!? Pa sicer, zdravje ti dobro služi???

Ti imaš pa res dober razlog zaradi česa je ne maraš!? Pa sicer, zdravje ti dobro služi???
[/quote]

A si ti ena iz Jankovićevega “štaba” njegovih dam v njegovi pisarni na uradu
LJ župana? 🙂

Plastik fantastik, take zenske si ne bodo unicile postave z nosecnostjo, niti se ne bi odrekle vsem lepim stvarem zaradi otrok. Za Grasota je samo alibi, povsod vsi ze leta in leta pisejo, da ima raje isti spol. Kaj je res, vesta le onadva.
Njenih in G.pesmi nikoli nisem poslusala, ker ne maram sluzastih zalostink.

New Report

Close