Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu vanchy_ka

vanchy_ka

meja!!

sploh če gra za tako malecko……

leta letijo - iščem stevardeso

dijo

Kam pa greš? Ne še it no.

Če pa greš ti na wc…..ampak ne lulat al pa kak….

Ej kolk si ti stara…sorry k sprašujem….

razumen človek se prilagaja svetu, nerazumen vztrajno prilagaja svet sebi... zato je napredek celega sveta odvisen od nerazumnega človeka

Mal nazaj preber, ko sva se z razočaranim pogovarjala. Pa da ne bo naloga pretežka, seštej 15 in 12, pa dobiš odgovor;))

Kaj pa ti? Kolk si pa ti star?

Leto starejša od mene…..lepo lepo…že dolg s svojim….poročena mogoče? Mi zaupaš mail..???

razumen človek se prilagaja svetu, nerazumen vztrajno prilagaja svet sebi... zato je napredek celega sveta odvisen od nerazumnega človeka

Ja s svojim sm že celo večnost, poročena še ne. A mi lahko poveš, zakaj bi vsi tko radi moj mail? Kaj mi lahko tam poveš, kar mi tuki ne moreš?
Hmmmm?????

da po gmail-u malo boljj zasebno chatamo….!

Kak pa veš če jaz sploh mam gmail? Ne, jaz mam služben mail, ki se dnevno preverja, zato ga tud ne dajem, ker sm ful mal na mailu, sm namreč zlo zaposlena pa to, pa včasih do zvečer niti ne prižgem računalnika, razen v službi.

Tko da žal, moj mail bo ostal skrivnost. Mogoče če si svojga odprem:)

ok…hvala vseeno!

Kaj pa ti, imaš punco? Iz kje pa si, če smem vprašat. Pa ne mi rečt, da si iz LJ, ker ponavadi so vsi od tam.

Hvala za kaj?

imam že 4 leta….pa sem iz lj (ker sem pač res)….dej si gmail naredi….bi bilo lepo malo pokremljat s tabo….se mi zdi….

Pa kak to da ste vsi iz LJ, zgleda da bom mogla več v LJ hodet, ker se tam vsaj neki dogaja.
A sam zdi se ti da bi blo fajn z mano pokremljat?
Dej povej kaj pa punca pravi na tale tvoja kramljanja preko foruma?
Sej ti si tud OK, si bom mail nardila za vikend.

ne grem…a bi me s sabo vzela?..upssssssss

razen če ne bo protekcije…grrrrrrrrrr

je pa mlada tota pupika……kar sline se bodo nekaterim cedile….khmmm

a padeš na starejše?

Ma ja mi je kr fino tkole s tabo malo misli izmenjevat.
Ja, bi te kr vzela s sabo in ja padam na starejše, tko so mi šarmantni tisti, ko so že malo sivi.

A nism nora ne? Kaj čmo sto ljudi sto čudi.

dej ji povej….da so meili lahko zelo hudo vroči..haha…

mogoče pa se bo omehčala……

Punca ne ve…no sej…..to ni varanje! Drgač pa sem zvest….vsaj do sedaj sem bil….no naredi si mail pa ga pošlji po zasebnem sporočilu…..pa bova kdaj kako tudi bolj osebno rekla….a ne 🙂

no lep vikend ti želim…sicer pa tisto o željah in mejah..khmm

kaj bi brez izzivov….sploh če je vsak dan..dan novega izziva, nova priložnost za odkritje nečesa popolnega…

se strinjaš?

Sej vem, da so maili vroči, me je kr strah tehle skušnjav, da ne bi pol pa res zdivjala, že tko sm preveč divja. Bom pa rabila enega da me ukroti.

amapk če ti rata…ga boš tud men dal..upssssssssss

bojo frendi kmal vrnili…ni hudič da se te ukroti..hahaha

Ja, pol ga boste pa vsi dobili, sam da ne bo potem gužva in ne bom dohajala pisat, kaj šele kaj drugega. Uh, moj se bo kar čudil, ko me bo tko metalo.

New Report

Close