Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Vanči vrni se!!

Vanči vrni se!!

Za dober videz,urejenost in lepoto je treba nekaj storiti.Pa še če si na takem del.mestu,da moraš biti urejena in privlačna,ne pa kot kaka razcapana mladoletna pankovka.

dragi ondi, koliko imaš pa ti kompletov v omari?

---------- le vent nous portera...

Nikol ne zapravim več kot zaslužim, se ni za bat, ta bi bla kr mal huda, le bi tolk zapravla. Sm pač rada lepo oblečena, ker morma bit, ne pomen pa to, da zdej denar dajem samo za obleke, nisem obsedena z oblekami, daleč od tega.

Mislim pa, da vsaka ženska rada nakupuje, pa ni važno kaj in takšna sem tudi jaz.

Vanči pa rada koketiraš kaj z moškimi in jim malo “ponagajaš”?:-)

Imam nekaj oblek,drugače sem pa rad bolj špotno oblečen.

potem sem jaz izjema, ker ne maram nakupovat. no, razen perila, pa še to ne pri nas, premalo izbire.

In v čem se najbolje počutiš?Oprijete kavbojke ali…?

ondi, če to mene sprašuješ, jaz se najbolje počutim v ničemer.

sicer pa mam kaj za oblečt, samo da nimam ravno 1000 kompletov pa za vsakega še par čevljev zraven

Hmmm, ženska ki ne nakupuje rada. Zanimivo, da se tudi takšne najdejo. Sem mislila, da je večina moških, ki ne nakupujejo rade, razen izjem seveda.

Kaj vse bom še zvedla.

Sicer pa ima vsak svojo strast, moja so obleke, lepi fantje in prehitri avti.

a ne vanchy, kako odkritje? :))

in če smo že pri odkritjih, a si vedela, da imajo morski psi dva penisa? pa da se delfini ljubijo iz užitka, ne samo zaradi reprodukcije?

tudi to so odkritja.

Ma ja, sej bi lahko naštevale o odkritjih, amapak kam bi potem prišle. Ne sej se mi zdiš čist ok, nč ni narobe, sigurn tud ti nekaj rada počneš, kar jaz ne. Sprejemam dejstvo, da smo različni.

Vanči zanimivo in zlo rad bi te videl kako izgledaš.

Imaš tudi kak fetiš?

no, zdaj ko sva samo dve za ženski čvek, lahko o strasteh. moje so malo bolj definirane, pa če izpeljem iz tvojih: od oblek perilo, od lepih fantov mi je najlepši moj mož, od avtov pa moj cuore sportivo, pa četudi ne drvi več, kot to dovoljujejo omejitve

verjamem bi da bi

ups, nisva več 2. ondi, ka se štuliš spet?

Kaj si pa našpičena danes?

Kaj si pa našpičena danes?To je sex v mestu.

vav, ondi, hvala za pojasnilo, jaz sem pa mislila, da je to jelovica

Mladoletne spuščaš Nayi.

hvalabogu

Pa ne mi rečt, da voziš Alfo, stara moja si mi pa prirasla k srcu, Alfe so pa my favourite cars.

Povej rada nosiš tangice?Kateri način ti je najboljši v sexu?

zgornji odg. je za ondija.

ja, z užitkom in po omejitvah. barve ti ni treba ugibat, a ne?

zdej se pa kenslam, ka grem delat

New Report

Close