Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vara ga

Vara ga

Delam v bolnici. Danes sem bila priča iskricam med dvema zaljubljencema.

Poskušala sta skriti, pa nista mogla. Oba poročena. Ona je moja sodelavka, on pa ne ravno sodelavec, ampak prisoten v bolnici pogosto.

Hja…obračal se je stran od nje, telo je imel obrnjeno proti vratom, glavo pa proti njej. Ob vsakem nesumljivem trenutku sta se spogledala.

Poskušala sta zakriti privlačnost,  pa nista mogla. Nasmehi so bili prvinski. Prevarani mož pa moj najboljši prijatelj.

Srce me boli. Kaj naj naredim? Naj se obračam proč? Delam neumno?

Ne morem mu povedat. Ne zdi se mi prav. Poleg tega pa samo sumim, čeprav… ah vidi se.

Ja, vedno se vidi. To se opazi, tega se ne da skrit.

Če njej poveš, da je čas, da uredi zadeve s tvojim prijateljem?

Verjetno ga niti ne vara, pri ljubezni, taki kot jo ti opisuješ pa tudi ne moreš kar reči, da gre stran in gre. Ne izbiramo koga ljubimo.

Lahko je tvoj prijatelj naboljši mož, odličen človek, a srce vleče drugam, je že tako namenjeno.

Tvoj prijatelj ni tvoja last. Nimaš nobene pravice mešanja v tuje zadeve. To vam vsem ponavljam v nedogled. Ne mešaj se.

Ni tvoja stvar.  Lahko deluješ bolj previdno. Lahko se pogovarjata kako imaš TI urejene finance z možem v primeru ločitve in kaj bi TI naredila s svojimi otroki v primeru ločitve. Pač neka deprasta tema. Tudi take teme moramo obdelati. In potem, če je čisto zaslepljen, mu samo svetuješ, da je vedno treba vzet v obzir dejstvo, da se ločiš.  Ne moreš živet v iluziji, da bo vse za vedno. Ker samo pri mojih kolegih se jih loči 1 od 3. Torej vsak tretji je ločen.  Skoki čez plot so nacionalni šport. Bolj popularni kot smučarski skoki in velika gneča je pri najvišjih mestih.

Pač se pogovarjaš z njim o teh temah, vendar mu ne poveš kaj sumiš.  Ker je to njegova intima. V intimo drugih se ne spuščaj, niti ne pusti, da se kdo v tvojo. Tvoji intimni deli so pokriti, seksaš na samem, zakaj bi potem mogla ti gledat in se vtikati v intimo drugih!

Mogoče pa on to že ve, samo ne bi se hotel ponižati pred celim svetom…

Tako nekako.

Odgovor na objavo uporabnika
Čebella, 19.12.2024 ob 23:19

Delam v bolnici. Danes sem bila priča iskricam med dvema zaljubljencema.

Poskušala sta skriti, pa nista mogla. Oba poročena. Ona je moja sodelavka, on pa ne ravno sodelavec, ampak prisoten v bolnici pogosto.

Hja…obračal se je stran od nje, telo je imel obrnjeno proti vratom, glavo pa proti njej. Ob vsakem nesumljivem trenutku sta se spogledala.

Poskušala sta zakriti privlačnost,  pa nista mogla. Nasmehi so bili prvinski. Prevarani mož pa moj najboljši prijatelj.

Srce me boli. Kaj naj naredim? Naj se obračam proč? Delam neumno?

Ne morem mu povedat. Ne zdi se mi prav. Poleg tega pa samo sumim, čeprav… ah vidi se.

Neumna si že tako ali tako…….

O moj bog.Nekaj si domišljaš in tudi če je res ni to  tvoja stvar.Brigaj se zase pa boš imela dosti dela.Kako so nekateri ljudje pametni.Samo eden te drugače pogleda pa že varaš.Ali ti ne veš, kakšno štalo, lahko z takimi domnevami nekomu narediš.Glupača.

To je že v zdravstvu stara praksa.

Moja prva žena se je kurbala z doktorjem javno v sobi za umazano perilo…

Moja tadruga partnerka je pa imela razmerje z doktorji in sodelavci.

Ta svinjarija se počne v naši največji ustanovi .

Sramota da se take stvari sploh dogajajo.

Itak se pa to takoj izve.,..prej ali slej.

Avtor vse pa ni prevara veste. Mislim, da je bolje se brigati zase.

Za sebe se brigaj

Ona je tvoja zgolj sodelavka, njen mož pa tvoj najboljši prijatelj. Verjetn že od mejhnega ne? ☺️☺️☺️ Pa samo sumiš, pa bi že slabo v kuhni kuhala. Mogoče njegova žena tud sumi, da nista zgolj prjatla. 😁

Sicer pa, a ti je v bolnici dela zmanjkalo? ☺️

New Report

Close