Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Varan je po varanju ali kako je v novi vezi

Varan je po varanju ali kako je v novi vezi

Sprašujm po izkušnjah.
Sam imam takšne izkušnje da ni nobena priznala da je v prejšnji vezi varala in je bila ona kriva za razpad veze. Vedno so bili fantje ti ki ga niso mogli obdržat v hlačah.
Primer spoznal študentko, lepa za pogledat nasmejana, ko sem jo bolj spoznal je bila revica že nekaj časa sama in ni imela fanta. Ona tako pridna in poštena da sem se čudil da še kaj takšnega obstaja. In potem prvi seks , če bi mu rekel tako, žalost od seksa in pomislim da to je pa to da nima nobenega. Pač punca mlada in neizkušena.
In potem pride razsvetlejenje, ima fanta in jaz sem bil tako, malo za sproti, pač avanturca. Seveda jih je bilo kup pred menoj njen fant pa nič vedel.

No potem finale zvem da ima sošolec punco ki pozna tole mojo ” punco ” in je še kup stvari zraven da se mi je kar želodec obračal.

Zaključek, ji povem kar vem in ona reče da bi z menoj hodila ker se ima boljše kot z fantom ???Seveda je že končala z njim je z menoj in samo moja je.

Meni gre na bruhanje.

Vem da ni končala z njim dokler se ne prepriča kaj bo z našo ” vezo “.

Nasvet

Odvisno koliko ti je vsec. Iz zapisa razberem, da ti ni prav nic kaj prevec vsec in da si se ze odlocil.

V bistvu menim, da ne zares sprasujes za nasvet ampak le obrekujes dekle, da bi se javnost zgrazala.

Sploh mi je cudno to, da bi si zelela biti skupaj, ce seks ni dober. In to v dvajsetih?

Sam sem gledal na seks da nima izkušenj. Ona je bila avdušena nad mano. Je bil že probem da je pričela vrtat koliko sem jih imel.
Pač se ne zaljubim po prvem seksu, slabe izkušnje. To kaj imam sedaj mi pa nič ni jasno.
Frend pravi bejž.

Pises, da ti gre situacija na bruhanje torej dekleta ne maras in kot razumem se z njo ne vidis. Ne razumem cemu kolebas oziroma kaj zelis povedati. Njej si vsec, ona tebi ni, ji pac poves in zakljucita. Ali kako?

Ko sem jas z mojo ljubico prvič seksal je bila zelo vesela .
No ko me je prosila če bi šel z njo na klopco da se bi začela poljubljati sem jo stisnil v objem pa je rekla da ima frizerja .
Ko smo šli na morje jo je kolega začel seksat in jo porival v trebuh rekla mi je da sem premalo nežen zanjo .
Sicer sva se začela prepirati čez dva meseca mi je povedala da ima drugega fanta da me ne mara .
Rihtala mi je prijateljico no ona ljubosumna zato bi naredila prepir če bi se v kolegico zaljubil .

Nikoli vas ne nauči.Štimala ti je drugu da bi ti izpadeo prasec. Moral si s to in jo dobro tako da bi se pol one kregale.Tako ai pa samski …

Biti morate skulirani i na izi sa ženskama. One živiju da delaju dramu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close