Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu varanje

varanje

Varanje…

Mož odkrije, da ga je žena prevarala. Vprašanje za vas. Povedati ženi od ljubimca, kaj njen mož dela oz. je počel. Ali ima tudi ona pravico zvedeti, da njen mož ni samo njen?!

Mislim, da so v tej situaciji pravice žene ljubimca tvoje žene tvoja zadnja skrb. En resen problem imaš doma za rešit, in s tem se raje ukvarjaj.

Če bi rad tipu otežil življenje s tem, da ga zatožiš njegovi, potem si priznaj, da je to tvoj motiv, ne pa skrb za njene pravice. Ona ima tudi pravico ne vedeti, če si je tako izbrala. In o tem ni dolžna nikomur razlagati. Poznam nekaj žensk, ki se pretvarjajo, da jim je njihov zvest, pa čeprav cel svet ve, da je babjek. In nekako kar uspejo verjet v to njegovo ‘zvestobo’. in taka gospa bi te gotovo ne bila vesela, ko bi ji prišel jokcat, da se tvoja vlači z njenim.

Po drugi strani pa spet mislim, če bi kdo od mojih prijateljev vedel, da me moj vara, da bi si jaz želela, da mi pove. Ali si morda prijatelj od te gospe?

Mimogrede… če boš okoli govoril o njegovi zasebnosti, boš s tem kršil njegovo ustavno človekovo pravico oz. temeljno svoboščino. Pri tem ne pozabi, da je Ustava Republike Slovenije še vedno najvišji pravni akt v tej naši ljubi deželici in kršitev človeških pravic in svoboščin, torej z ustavo zagotovljenih pravic, te lahko prav drago stane. Dotičnemu pa prinese zajeten kupček denarja… Morda ti bo pa še hvaležen…

Jaz bom pa tako napisal… jasno je, da ne vem, kaj počne moja žena. Predpostavljam, da mi je zvesta in odločil sem se ostat pri tem. Jasno, da ni fajn, če zadnji zveš nekaj, o čemer se govori po celi vasi… ampak jaz predpostavljam svojo predpostavko, hkrati pa računam na to, da bo varala (če bo) tako, da bo to vedla samo ona in tisti dotični. Hočem torej povedat, da živim čisto v redu tako, da mi ne povejo kakih takih stvari, ki bi me bolele, pa čeprav zaradi tega vsaj delno ostajam v temi.

Itak je pa jasno nekaj… če me bo prevarala zaradi telesne strasti… naj se ma fajn. Če me misli zaradi drugega zapuščat, bom pa moral najprej preštudirat kaj je narobe v najini zvezi, ker bi me verjetno slej ko prej zapustila, z drugim posredi ali brez njega… Itak pa velika velika večina takih avantur ostane avantur, zaradi katere ne padajo zakoni. Pa čeprav si včasih kateri od obeh prešuštnikov dela drugačne utvare (pa tudi jaz sem si jih svoje čase) in vidi svoje novo življenje s čisto svežo in novo osebo, se kmalu izkaže, da tej osebi ni prav pretirano do kakih strašnih pretresov v življenju…

In če mene vprašaš, je glih tu tavečji problem avanture. Praviloma en not pade bolj kot tadrugi in je nakoncu prekleto nesrečno zaljubljen. Temu se pa reče igrati se z ognjem in se na koncu opeči… Pa ne zaradi tega, ker zve partner, ampak zato ker ne moreš dobit tega, kar bi rad… Pa verjemi, da ne govorim na pamet.

Ne nobene pravice nima, saj on ni njena last, če se bo izvedelo, potem naj to skupaj doma uredita. Zakaj naj bi ji povedal. da se bo sekirala? Kar ne veš ne boli.

…Ali ima tudi ona pravico vedeti?…če gre zgolj za to, da tudi ona izve, kao maščevanje v smislu, zakaj bi bilo pa vam lepo, ča nam ni, je to zlo bedna in nizka poteza…drugače pa, odkrito, se mi zdi da bo doma preveč dela z besom, jezo, razočaranjem in iskanjem vzroka…

…mm, si lepo napisal…

Težko je svetovati, saj tako kot smo ljudje različni, tako je vsaka situacija v kateri se znajdemo različna in različno odreagiramo.

mm je dobro odgovoril. Tudi sam ne bi zapletal problema in bi poskušal najti vzrok pri sebi in partnerju. Vsako dejanje ima namreč svoj vzrok. Vsekakor predlagam pogovor. Iz tega naj bi videlo zakaj je žena to počela (ali naredila). In koliko ji je do vzporedne veze.

Pridružujem se mnenju, da kar ne veš ne boli.

I.

***. Ali ima tudi ona pravico zvedeti, da njen mož ni samo njen?!***

Če te je to osebno prizadelo, potem ji boš brez vprašanj povedal, če ne, pa ne vem kaj bi naredil koristnega. Je pa menda jasno, da njen mož nikoli ni bil in ne bo “samo njen”.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

se čist strinjam – ponavadi jaz not padem. Medtem, ko čakam da se zmedi, pa uživam, včasih tudi v bolečini. Če pa se v nekem dolgoročnem času ne zmedi, pa veš, kaj ti je naresti. In dokler se ne odločim ali odloči, nočem vedeti.

************* Nasmeh daje življenje, veselje do življenja pa nam daje smisel za nasmeh

hvala, hvala ;-)))))

Jaz bi ji kvečjemu predlagal, da skupaj skočimo v posteljo! 😉

hi hi hi hi… ti si šele faca….

Vsekakor moram zadeve najprej oz. sploh, doma razčistiti. Boleče je to, da on mirno in brezkrbno živi naprej, midva pa imava doma “štalo”.
Seveda se strinjam, da je osnovni problem doma pri nama – tukaj je tudi vzrok – posledica pa je nažalost znana.
Glede na ostale odgovore pa še samo tole. Kaj je z nami, ljudje, da si zatiskamo oči, gledamo vstran, ko se kaj takšnega dogaja. Saj to pač je tako. A smo res z moralo tako nisko, da nam je vseeno, samo da se ne izve?! Kar se ne ve ne boli.
Žalostno, da sem tudi sam neko obdobje tako razmišljal. Sedaj me je zadel bumerang, ki sem ga sam zalučal. Sedaj pa jokam in moraliziram.
Kaj vse moramo doživeti, da nas sreča pamet. Da pogledamo na življenje z druge plati, takšne kot bi morali že ves čas zakona. Spoštovanje, zaupanje… Samo žena je tista, ki mi je vse oz. samo mož…

“Boleče je to, da on mirno in brezkrbno živi naprej”

Hm, ce mas ze ti stalo, zakaj bi jo delal se nekomu? Kaj bos imel od tega? In – kako ves, da on mirno zivi naprej? Kaj ce je bil tokrat on tisti, ki se je zaljubil?
Naredi doma, kar se da, ce se da. Kako pa kaze z vajino zvezo? Sta se z zeno ze pogovarjala? Kako naprej? Odvisno po mojem mnenju predvsem od tega, ce je zena preko plota iskala le seks ali kaj vec. Pa se to je bolj na majavih nogah – lahko, da je slo prvotno le za seks, pa se je pozneje izkazalo, da je med njima se kaj vec. Kar je se najslabsa varianta – samo eden je zacutil vec kot le seksualno privlacnost.
Uh, vama nic ne zavidam. Ne obsojam nikogar, zeno pa poskusam razumet. Sem ze prehodila miljo v njenih skornjih.

Moje mnenje je, da so to tako osebne stvari in se tičejo le tistih , ki so v igri!
Vsaka “prava žena, ali pravi mož”, takoj začuti kdaj njun zakon ni več taprav, kdaj se nekaj dogaja!
Zato so to le farse, da nekdo ne ve ko ga partner vara, ja je možno, ampak kakšen zakon je le to, ko ne začutiš, da te imam nekdo za norca, da te ne ljubi več, da ljubezen razdaja še nekomu…
Ko doma ni več tako, ko ne pomaga čisto nič več, greš drugam, ponavadi je tako in to se takoj začuti, pa si lahko še tako dober igralec.Zato je bolje pomesti pred svojim pragom, kot se vtikati v tujega, nikoli ne veš kdaj boš ti na tem!

si si na nek način že sam odgovoril… štale nimaš zaradi dotičnega, ampak zaradi odnosov doma… Če bi bil odnos dober, ne le, da te ne bi varala… predvsem to varanje verjetno ne bi povzročilo take štale… Gre čisto za to; če se je zgodilo enkrat in je šlo le za seks, živalsko strast in si prepričan, da se več ne bo ponovilo, vsaj ne z istim, te nima kaj skrbeti… Če pa je trajalo in se je žena vanj zaljubila, potem je stvar seveda veliko bolj zapletena. Ampak potem moraš iskat doma, kaj si narobe delal.

Pijatlca je ugotovila da se mož bega s sodelavko pa je poklicala njenga moža in mu povedala kako stvari stojijo ,pa li je reku naj ona poštima pri sebi doma za drugo naj se pa ne briga . Sedaj je ona ločena nadva sta pa še sedaj skupaj .

Povejte tisti/e, ki ste prevarali partnerja (pa je bilo samo zaradi sexa) in je partner izvedel. Recimo, da ste ostali skup s partnerjem oz. vam je odpustil. Ali ste ga potem še kdaj prevarali??

indy, nekaj podobnega me zanima. Varanje, za katerega partner izve, veza oz. zakon se nadaljuje – kako je? Gre naprej vsaj priblizno tako kot prej al je nadaljevanje le se igra z ognjem?

Nisem Indy, ampak lahko rečem samo mnenje; nikoli več ni isto v zakonu, če ostaneš z partnerjem skupaj, če veš, da te je varal! Mislim, da je to prava prispodoba: Počen lonec nikoli več ni cel! Žal…..

eh… pr nas smo varali, pa si povedali, pa hotli it narazen, pa se pošlihtali, pa spet varali…

Fantki in dekleta… pše enkrat… vprašat se je treba ZAKAJ se je varalo. Zakon ni slab zaradi perevare ampak zaradi VZROKA prevare.

Se strinjam!

Ja ja, to že……

Ampak včasih se VZROKA enostavno ne da odpravit….in zato je vsakršno nadaljevanje sožitja utopija…..in prideš do tega, da varaš, pošlihtaš, varaš, pošlihtaš…….hm, če je to kvaliteta…

___________________________________________________________ Nič ne delimo tako velikodušno kot nasvete - :)

Vztrajat v takem zakonu, je , vsaj za mene, nesmiselno! In kot praviš; tu ni nobene kvalitete in čemu zaboga bi bil v takem zakonu; in zakaj? Zaradi otrok? Še bolj nesmiselno. Zaradi denarja, oz. materialnih dobrin? Hvala!

Jaz nisem v takem partnerstvu, me pa zanima, če je sploh kdo vstrajal v takem primeru, ko je samo en prevaral (ne oba kot v primeru -mm) oz. če se je obneslo.

Indy

New Report

Close