varanje
Rekle ti bojo, da je to njuna stvar, da ti prijateljica ne bo verjela, da povej njemu……….jaz bi ji povedala, magari anonimno. Če si njena prijateljica, ji želiš dobro. Molk je slab. Ne le, da ji lahko fant, ki postane mož in oče njenih otrok uniči življenje, lahko jo okuži s čim. Kondomi niso 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} zaščita.
Pred leti sem doživela identično zgodbo: mojega takratnega fanta je moja prijateljica videla z drugo. Tudi ona je oklevala, kaj naj naredi, potem pa mi je vendarle povedala.
Še danes sem ji hvaležna, da se je tako odločila. Saj ni bilo lahko, ne zanjo ne zame, ampak bilo je prav.
Moj nasvet je: če sta res dobri prijateljici in ji želiš dobro, ji vsekakor povej. Če sta bolj znanki, se ne vmešavaj.
Pa še to: vsekakor pa moraš biti prepričana, kaj si videla. Da ni recimo samo sestrični s poljubčkom voščil za rojstni dan:-))
Ne bom pametovala, povedala pa ti bom osebno izkušnjo. Pri šestnajstih ga je moj prvi fant “lomil” z neko drugo punco. Najboljša prijateljica je to izvedela in mi takoj povedala. Ni bilo iz nevoščljivosti, ampak od nekdaj je odprta, neposredna in iskrena. Takrat sem ji bila zelo hvaležna in še vedno cenim to njeno lastnost. Jaz bi vedno želela vedeti resnico.