Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Varanje…. kako ste ugotovili

Varanje…. kako ste ugotovili

Kako ste ugotovili,  da vas partner(ka) vara ali  da vam laže? Kakšni so znaki, kaj je partnerja izdalo???

Npr.: Najdem listek s telef. številko in imenom…a ona ne ve od kje je???!!!
Ji rečem naj ga pokliče in vpraša a ona ne, je ne zanima…..in pravi da nima pojma kdo je to..

Razčisti z njo ali pa adijo!

Pameten tlf ji kupi, da ji ne bo treba na listke pisat številk in imen.

Ta listek pa res ne pomeni, da te vara.

Če imaš list s številko, kak problem? pokliči in boš takoj pri viru informacij. Morda je pa samo od Just agentke/a številka.

Nikoli ne iščem listkov s številkami, pa nimam težav.  🙂

Sem ji predlagal naj pokliče tega Petra in vpraša od kje ima njegovo številko pa noče, pravi da ne ve kdo je to.

Torej, tukaj nekaj ne štima.

Če bi bilo obratno, bi jaz takoj poklical osebo iz listka in dokazal mojo nedolžnost.

Jaz sem klical to številko pa se mi Peter 040……ne javi.

Na listku  piše Peter in številka… ne piše Tupperwere!!

A to kdo sprašuje kakšni so znaki, ki bi jih moral zbrisati, da prikrije varanje?  Poznati moraš človeka in njegove podrobnosti, splošni videz, vedenje, način odziva, vedenje v določenih pogojih, razpoloženje, napetost določenih mišic, vlažnost, spremembe oblačenja, šminka, make up, način hoje, menjava perila, razlike stanja pred odhodom in ob prihodu, vonj las, lica, drugih delih telesa, mokre dlake, nabrekle dojke, … , mnogo je tega in ni nujno, da se vsi navedeni znaki pojavijo in ni nujno da so posledica varanja – glej drugi stavek.

Odgovor na objavo uporabnika
monovka, 15.11.2024 ob 15:27

Nikoli ne iščem listkov s številkami, pa nimam težav.  🙂

Jaz jih tudi ne iščem a se je pojavil ko sem iskal nekaj v predalu.

laže ali ne?, 15.11.2024 ob 14:41

Kako ste ugotovili,  da vas partner(ka) vara ali  da vam laže? Kakšni so znaki, kaj je partnerja izdalo???

Npr.: Najdem listek s telef. številko in imenom…a ona ne ve od kje je???!!!
Ji rečem naj ga pokliče in vpraša a ona ne, je ne zanima…..in pravi da nima pojma kdo je to..

ti jo Pero brusi.

Si drugi v čakalni vrsti.

laže ali ne?, 15.11.2024 ob 15:33

Jaz jih tudi ne iščem a se je pojavil ko sem iskal nekaj v predalu.

Morda je kontakt mizarja, ki je tisti predal izdelal 😇

Spet je petek in čas za novo zgodbico na starševskem čveku. Forum izmišljenih tem. Dooolggčasss 🥱

Dobro bi ti del tečaj samozavesti, ker da vse tole zganjaš zaradi enega listka v predalu, je bolno.

Kdo me potrebuje?

Kar SMS mi pošlji. Med seksom ne dvigujem telefona. Pokličem nazaj čez kake tri, štiri urce … 🙂

PS: tvoja žena pravi, da imaš čufte v hladilniku in si jih segrej v mikrovalovni na 3 minute. Pride kmalu, se ji je nekaj zataknilo in zapletlo, pa bo malo pozna…

Ce bi je kej pomenil, listek ne bi lezal v predalu, se ti ne zdi? V njenem telefonu je pa lepo razvidno ali ga je ze klicala.

Prisotni morajo bit se kaksni drugi znaki, da te vara.  Kot je ze en omenil, spremembe obnasanja, urejanje, telefon v njenem vidnem polju non stop, spremembe v dnevni rutini odhajanja, prihajanja, tudi morda drugacen odnos do tebe.

Samo z poglobljenim pogovorom lahko to izves, ena cifra ni se nic zanesljivega.

Joj, a misliš, da je tako glupa, da ne bi namesto Peter, napisala Petra? Pa tudi številko bi verjetno na pamet znala, sploh takole, da bi listek iskala vsakič sprot. Čisto brez idej ste nekateri.

Vzburjena naša nej več bla

Goja je zahtevna

A bo tut zame kej?

Ženska v zvezi ne sme imeti nobene telefonske številke drugih moških, ker ji je pogovor z drugimi moškimi prepovedan.

Kar naenkrat je bil telefon zaklenjen in večinoma potiho. Tudi v kopalnico ga je začela sabo nosit. Do seksa ji ni bilo več, nenadni izbruhi jeze…pa še kaj bi se našlo.

kaj če pride partner zvečer domov poškodovan po telesu od ljubezenskih ugrizov, je to zadosten in prepričljiv dokaz da te je prevaral?

Ali ni hitreje, če enostavno vprašaš? Iskanje “dokazov” je izguba časa in živcev. Pa itak si vsak želi, da dokazov ne bi bilo in seveda varanja tudi ne.
Se motim?

monovka, 15.11.2024 ob 17:23

Ali ni hitreje, če enostavno vprašaš? Iskanje “dokazov” je izguba časa in živcev. Pa itak si vsak želi, da dokazov ne bi bilo in seveda varanja tudi ne.
Se motim?

A bi kdo, ki vara odgovoril po pravici?

Ing, najdeš listek s številko in paničaris. Znaki so drugačni, nenadni podaljški v službo, drugačno obnašanje, bolj se tigra, pride evforična domov, ima več opravkov zvečer, prej jih ni bilo, skriva telefon, ima skrivne pogovore. To so znaki, na katere je treba biti pozoren. Ne pa listek s telefonom. Opazuj jo, ali se obnaša kot prej? Ker če bi imela nekoga, se mora kdaj dobiti z njim, po službu,  zvečer ko gre kao ven s prijateljicami, take variante.skrivw telefonz dobiva sporočila ki jih zbriše… Se zelo ureja, bolj kot prej. Zaljubljeno žensko se vidi na daleč.

New Report

Close