Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Varanje – skok žez plot?

Varanje – skok žez plot?

Sicer sem to vprašanje že postavil nekoč, pa ni bilo zadovoljivega odgovora. Sicer takrat naša Mirellca še ni gostovala tukej, vsaj javno ne..

Je razlika? Zame ogromna!

Če bi sexal z damico, v katero bi se zaljubil.. brez dvoma bi takrat varal svojo najdražjo, saj bi o njej razmišljal z odprtimi in zaprtimi očmi kar naprej..

Če pa bi z neko kar tako; prilika pač, ker sem bil zapeljan, iz potrebe – na službenem potovanju npr.. ? To je zame le skok čez plot, ki vezi čisto nič ne škodi…. zapneš hlače in greš… Kot da bi ga ta trenutek na roke! A s tem bi tudi varal??? Razlika je le med nožnico in pestjo .. po moje:-))

No? Dajmo, jaz grem pa jest

odvisno je, kako bi se ti po vsakem od dejanj počutil:)

Če zate to ni varanje, potem ni.

Lahko je pa to oboje varanje za tvojo ženo? Ampak to je že njen problem, kajne:)

Jaz pravim tako. Če bi mene moški prevaral na prvi način:
se zaljubi, dobiva, zganja romantiko, skriva, hrepeni, zapostavlja domače, ženo….je to znak, da je nekaj v zakonu, vezi bilo hudo narobe in je šel. Potreboval je nekaj, kar mu lahko nudi ljubica in česar mu žena na nek način in iz različnih vzrokov: ni znala, ni hotela, ni mogla.

Tukaj ni dileme. Ko se bo skorajžil, bo pustil sled in žena bo izvedela. Vsedla bi se z njim za mizo, se pogovorila o situaciji in začela z delitvijo premoženja in urejanja skrbništva okoli otrok.

Nekako nebi hotela, da si premisli, da izbira, da se vrne k meni….ker bi bila ta zgodba zame končana. Če nečesa ni, potem tega ni. Konec.

Drugi primer: njega, kot pravite moški, nekaj zgrabi, nagon…kaj vem kaj…neka privlačnost v vsakem primeru mora tudi tukaj špilat….se da dol z eno, ko konča, zapne hlače in ON nima več problema. Ta, ki je bila z njim, ne bo nikomur povedala (ker je, če je on pameten, poročena ali vezana), on pa tudi ne bo, tako da nihče ne bo izvedel. Mogoče se bo muzal kak vratar, varnostnik, snažilka ali natakar, ker bodo opazili…da je nekaj bilo…vendar nič posledic, Konec. Šlus:)

Ampak!!!! Tukaj se ta zgodbica ne more končati.
Ker moški, ki je tako šibkega karakterja, da se je spustil v tak “skok”, bo razmišljal tako: joj, varal sem…ma ne, nisem. Saj to ni nič, to je kot bi drkal, samo da ni bla roka, pa še če moja ne izve, ne boli….
In tak možak bo imel take “trenutke” vedno bolj pogosto. Bolj se bo bližal 50 letu, bolj bo iskal pozornost pri mladih in starejših damah, bolj se bo počutil zmožnega, zaželjenega, težje se bo zadrževal. In iz tega: saj ni nič, saj je kot drkanje, se bo zgodilo to: doma bo žena opazila, da je odsoten, da skriva telefon, da veliko visi na internetu, da se je začel redno umivati, da želi lepe spodnjice, da se oblači po modi, da ga skrvi za postavo, da je začel športati, da je v domači postelji nenadoma bolj poskočen, da ima nove ideje, ki jih želi preizkusiti doma, da ga bolj skrbi za otroke, da ženo spremlja v trgovino, ji pomaga pri kuhi, celo pospravlja umazane nogavice…..in ko ona to opazi, bo postala sumničeva. Ko pa žena postane taka, se on brani in začne iskati napake pri njej. (da ne bo on kriv;)) .
Potem je tukaj še tista: vagina-namesto pesti. Ona pač ni samo vagina, ona je ženska s čustvi. Kljub temu, da ji je povedal, da bo to samo enkrat in da morata oba pozabiti, ona pozabiti ne bo mogla. Doma bo postala zadirčna do moža, iskala bo pri njem napake, otroci ji bodo šli na živce, rada bo v službi, pošiljala bo ljubimcu za eno noč smse, spraševala na forume, zakaj jo ignorira, zakaj je kar pozabil….

In dragi moji fantje, možje: ni težko ženske prvič “podret”, težko se je potem izmikat, izgovarjati…..zakaj ne več:))))))))

Ker ne poznam ženske, ki nebi v sebi mislila, da je izbral prav njo(tudi če se je strinjala s tem, da gre samo za sex) zato, ker je nekaj posebnega. In ni je ženske, ki si ne želi zmešati glave tistemu, kateremu je pripravljena predati svoje telo.

Ženska je plen, moški pa lovec!! Plen ne želi umreti takoj, doživi pa poseben izziv, ko beži lovcu. Je poseben adrenalin pri obeh, če plen ne pade kar takoj, kajne:))))

Tole bo držalo, je pa vprašanje kakšen karakter si. Če si usmerjen bolj v smer copate, ji boš slej ko prej priznal in naredil iz muhe slona, če pa normalno razmišljaš kot dedec, boš čez 5 minut že pozabil, kje si ga namakal malo prej.

Ampak kot trdim že stalno, je potrebno za varanje imeti dokaj tehten razlog. Prazna jajca to še niso, ker si jih lahko sprazniš ročno. Pomanjkanje doma dobrega seksa pa to definitivno JE dober razlog za skok. Pomanjkanje ljubezni in radosti pa je dober razlog za novo ljubezen kjer seks niti ne igra glavne vloge.

odvisno kako si varanje razlagaš. poskusi definirat….

meni je naprimer že to, da gre s kolegi nalit, meni pa reče da je na sestanku naprimer.

in od tvojih dveh primerov, bi lažje sprejela , oz. se sprijaznila s prvim kot z drugim.

Na Mirella, pa sem jih spet dobil po nosu:-)) Kar sem iskal, sem dobil in tak odgovor sem tudi pričakoval

V glavnem se strinjam s teboj, le tisto ko govoriš da se tega navadiš. Marsikakšno priliko sem izpustil; pa ne zato ker bi se bilo česa bal.. Mirelca, tudi hašiš sem v študentskih letih probal in vsi so trdili da bom postal odvisnik… pa ga nikoli več nisem. Res pa je, da so ženske veliko hujše mamilo, neumna primerjava, pa vseeno:-))

PS: Ubogi tvoj možek, če bi ga kdaj slučajno skušnjava premagala, bi ga ti takoj ujela, brez da bi mu “vagala jajčka”:-))

No, pa kar ostani taka, saj si mi taka še bolj všeč:-))

G. minister, nikoli nisem pozabil v petih minutah kje sem ga namočil, pač pa že v treh..:-)) No, v glavnem, haha

Definicijo varanja je odlično Mirella opisala – da se z žensko ljubiš iz ljubezni, da dan in noč sanjaš o njej, ji hočeš ugajat, ženi doma na vse kriplje pomagat….. Uf, nekam znano in že doživeto:-)))

Sam s takimi se jaz, KIR…nebi ravno hvalila:))))

In tudi, da si pozabil v 3 minutah ….kakšna nesramnost do žensk, katerim si takrat verjetno marsikaj šepetal, da si jih dobil…..

Jaz pa takega moškega nebi mogla imet rada, tudi če bi bila jaz ljubica.
Če je sposoben to enkrat narediti….sej, vem da ne vsak dan in da ne postaneš odvisnik….je dovolj, če ponoviš samo še enkrat…

No, pa ti nisi moj in jaz sem vesela, da sem zgrešila vse take moške, ki pozabijo v 5 minutah, al pa čez pol leta…vseeno. Tak ki pozabi…hvala lepa za njega:)

Mirella, ne vidim s čim sem se hvalil. Aja, enkrat – da sem zgradil, pardon sva zgradila super hiško:-)))

Tistim par ki sem jih dobil za en sex.. ničesar nisem obljubljal ne hiše, ne avta ali konja, niti ne dosmrtne ljubezni, še manj poroke.. To bi bil res poden.. V dveh slučajih (bil sem službeno odsoten po 10 dni, tako da tudi roka ni zadostovala), sem bil nagovorjen jaz, pa ni mi obljubila ničesar, le na koncu je dala tel. št naj kličem.. Po 5-tih minutah sem listek odvrgel… Sem grd tudi zato? Takšen pač sem..
Torej čisto vseh žensk ne poznaš, nekatere sexajo tudi zaradi libida – skoraj nič drugače kot moški

Ti se pa s tem hvališ, da si vesela ker si me zgrešila??? Ti ti! Ni lepo, veš:-(((

PS: saj tebe pa ne bi čist prec pozabil, čeprav si sigurno slišala do kdaj je ženska zanimiva: DOKLER NI OSVOJENA! Ops, najbrž tega ne bi smel napisat:-))

Men se zdi da si ti falila poklic. Ko smo se enkrat menle, da bi rada ob službi še neki doštudirala. Jaz ti predlagam, da študiraš psihologijo, pa da odpreš kakšno svetovalnico, to bi laufalo sto na uro.

Vanči, a da bi mene zdravila? Lahko, občutek imam, da je hudičevo nežna:-))))

Ja ti tudi spadaš v ta izbor “bolnikov”, če se smem tko izrazit, ko bi rabili pomoč. ma nč hudga če je nežna, ko bi mogla bi te že na trdo prijela, se ne bojim, da te ne bi v red spravila.

Definicijo varanja je odlično Mirella opisala – da se z žensko ljubiš iz ljubezni, da dan in noč sanjaš o njej, ji hočeš ugajat, ženi doma na vse kriplje pomagat….. Uf, nekam znano in že doživeto:-)))[/quote]

ah dej nehi no

jep vanchyka…..bi se frendom prva prijavila..hahaha

a bi šla zraven?

leta letijo - iščem stevardeso

Samo varanje bi mu morda še kdaj oprostila, ampak, če bi se to zgodilo v domači spalnici, pa da ju zalotim, grrrrrrrrrr, kanto bencina, pa šibica.
Kar se varanja tiče, je on bolj toleranten, je že rekel, da bi mi odpustil, samo da ga ne bi zapustila. Pa recite, da ni dober.
Sicer doslej nisva imela teh problemov, včasih pač čvekava, tabu teme glede seksa res nimava.

on bi ti odpustil, pa sebi-bi oprostila, ravno zato, ker bi ti odpustil?

---------- le vent nous portera...

pupa100…preveč je navezan nate:) to tud ni dobro….

varal, ne varal – skakal čez (v???) plot…boljše se boš počutil brez definicije :-)))…se mi pa zdi, da morš tud za te variante rekreacije dozoret in svoja dejanja predvsem sprejet…

*** :-))

Wau ljubči!!!

Nič od tega ni pomembno ta trenutek, edino to da si spet med nami:-)))

Saj morda je ravno to tisti žlajf, da ne moreš tega storiti človeku, ki ti popolnoma zaupa, te spoštuje in se resno vprašaš, če je en fuk res toliko vreden, da vse to zrušiš. Zame ni, zato pa ostajam med pridnimi puncami, do nadaljnjega.

ufff si me vroče sprejel :-))) pa saj veš, cmokec, pridem blizu ko si dost vroč :-)))…tiste “minute” so očitno obema všeč :-))

varanje je enako skok čez plot….Ne razumem tebe Kir in vse ostale, ki se tolažite, da en f..k ni varanje….ja kaj pa je to, lepo vas prosim….nisem več najstnica, za sabo imam sedem letno vezo, ki je šla po gobe samo in izključno zaradi ENEGA fu..a! Ja, moj bivši se je “spozabil” in sva lepo zaključila….žal, ga ni ga junaka pod soncem, ki mu to oprostim….stanovanju, kreditu in otrokom navkljub….

Pupa100…..to, da bi ti tvoj oprostil, marsikaj pove o njemu….
:-)…ampak, nič dobrega…

Lep dan vsem….

Pa ne vem kaj bi delal zraven, glede na to da nimam nekih problemov, ki bi jih bilo potrebno reševati, lahk pa pridem za moralno podporo.

pišeš:
Če bi sexal z damico, v katero bi se zaljubil.. brez dvoma bi takrat varal svojo najdražjo, saj bi o njej razmišljal z odprtimi in zaprtimi očmi kar naprej..

ti ne rabiš biti niti zaljubljen v damico in v kolikor ti jo je želja poseksat, jo pač “probaš” poseksat, oz. se poseksata,

in če si ne izpolniš želje torej je ne poseksaš(pri dani možnosti) si PREVARAL SEBE in ne tvoje žene. torej prevaraš sebe, če ne seksaš “zunaj”, tu pa nastopi problem izbirčnosti in možnosti,…. ponudba in povpraševanje.

Pupa100…..to, da bi ti tvoj oprostil, marsikaj pove o njemu….
:-)…ampak, nič dobrega…

No, še sreča, da nima kaj odpuščati. Pa je kljub temu dober, celo smisel za humor premore.

Tole bo držalo, je pa vprašanje kakšen karakter si. Če si usmerjen bolj v smer copate, ji boš slej ko prej priznal in naredil iz muhe slona, če pa normalno razmišljaš kot dedec, boš čez 5 minut že pozabil, kje si ga namakal malo prej.

norTON:

če TI”pokavsaš” tri različne babnce vsaki dan res ne veš, kje si imel tiča predvčerejšnjim ob 12:47 uri.
jaz zanimive ženske in seksa z njo ne pozabim 15 let nazaj, čas ni problem….

Ampak kot trdim že stalno, je potrebno za varanje imeti dokaj tehten razlog. Prazna jajca to še niso, ker si jih lahko sprazniš ročno. Pomanjkanje doma dobrega seksa pa to definitivno JE dober razlog za skok. Pomanjkanje ljubezni in radosti pa je dober razlog za novo ljubezen kjer seks niti ne igra glavne vloge.[/quote]

New Report

Close