Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Varanje z bivšo

Varanje z bivšo

FacebookTwitterPinterestDeli
Z punco sm skup ze skoraj 9let malo sem se je ze navelical ker je skozi bolana, zdravstvene probleme ima ze od zacetka veze, vedno jo vse boli pravi da ima lupus in revmo stara pa komaj 30let obnasa pa se ko da jih ma 80, izpadajo ji lasi ima retke obrvi ne privlaci me vec. Zadnic se mi je zalustalo pa sem pisal bivsi da bi se dobla, ko je rekla da lahko sem vedo da se ne bom mogo zadrzat in res sma zabluzila tisto noc zaj pa ne morem nehat razmislat o bivsi ker je blo tak dobro. Ne vem kaj naj naredim vem da z bisvo ne boma vec nikol skup niti nocem tega, moja pa me vec ne privlaci niti malo,ne bi pa sau rad narazen z njo ker sem jo navajen. Kaj predlagate?

Če ni provokacija tole heh 😂
Enim so vam ženske dobre sam dokler so mlade al za pogledat-al oboje skup (ne beri lepe, ampak lutkice umetne) in tip top videt, potem iščete mlajše sam za sex. Tkole se grete dvojne igre, dvojni lajf. Zdaj ko ima polno težav niti tolk nisi da bi ji stal ob strani, eni majo pač prej zdr. težave, teb se pa melje po glavi SEX SEX SEX kua da fak si ti za en!? Fuj od fuj ste res. Dobre so vam sam da mate družino, pol na živite po starem avanturistično vas nese zdaj sem, zdaj tja in vsako odvržete potem ko smet. Sram vas naj bo take!

Bedak največji. To si mislim o tebi.

nova
Uredništvo priporoča

Ce ti sedanja “razpada” jo pa menjaj s staro, ki je voljna. Ne vidim problema


Mene glih ni varal…vsaj upam…jo je pa parkrat omenu,kar oči so se mu zasvetile ko jo je omenu.
Zdaj na srečo je bivsi in baje je spet z njo…
Naj jima rože cveto…

Nabavi punci lasuljo in gel za sklepe pa bo((:


Avtor pri meni so bile vse prejšne boljše kot sedanja.Kolca se mi po njih.
Kaj čmo tako je življenje.
Ne bomo večno živeli.
Ne mislim žensk več menjavat

Ljudje smo pač tako narejeni, da varamo, da nas drugi varajo. Svet je pač razuzdan priznajmo si že!
In še dobro, da je tako saj bi nam drugače bilo dolgčas… tu in tam si je treba popestriti lajf.

Z vztrajanjem v nesrečnem odnosu ne delaš usluge ne sebi ne punci, mogoče bi pa poskusil ponovno srečo z bivšo?

Bit v zvezi s punco, ki te ne privlači sam zato, ker si je navajen je total debilno.

Sram naj te bo, ce ti ni vec do nje bodi dec pa ji to povej v ksiht ne, da jo varas za njenim hrbtom in potem jamras glede tega kle na forumu.

Klin se s klinom zbija. Če želiš ti lahko jaz pomagam, sem pripravljena na pogovor, vse mi lahko zaupas, sem samska, stara malo nad 30, nobenemu ne bom nič povedala. Kaj veš morda pa se zaljubiš v mene in boš obe hitro pozabil in se boš svoji slabi vesti samo še smejal.

cela zadeva je skopirana z ene spletne strani
zakaj bi imel na začetku sicer spletna omrežja navedena?

po mojem je to celo ena ženska od nekod prekopirala

Vsi tisti, ki varate, če ste imeli svoje punce res kdaj radi, jim raje rečite naj si najdejo boljšega, ker si to tudi zaslužijo.

Bodi iskren do nje, dajta se pogovorit o tem. Morda se lahko z iskrenostjo vajin odnos še reši. Bolje, da izve glede tvojih občutkov od tebe kot, da prebere o tem tukaj na forumu in začne sumit.

Zadeva je najbrž prekopirana iz MedOvera saj se je ista tema pojavila na forumu Čustvena inteligenca, komunikacija in odnosi.

Lajf je cist prekratk da bi ga zapravlu z bejbo ki ma reTke obrvi in lase yo

Mislim, da bi moralo biti varanje zakonsko kaznivo. Ali se naj spoštuje veza dveh, ali pa greš civilizirano narazen brez varanja in si potem daš duška. Takole te pa recimo lahko partnerka vara nazaj za tvojim hrbtom in kasneje ugotoviš, da sta delala norca drug iz drugega. Takšna veza je nesmiselna.

Ce se dol dajes z bivso ne gre za varanje halooo, varanje je sam ce bi bla ktera nova u igri, tko pa imas lhko cisto vest.

Je vsaj bivša samska? Ali sta oba v razmerjih packa zgonjena?!

Jaz varam ženo že 3. leto in mi ni žal, še več verjamem celo, da mi je varanje rešilo zakon. Začelo se je, ko sva se zaradi finančnih težav z ženo želela raziti.

Zaradi varanja nimam niti kanček slabe vesti, ker vem, da bi sicer ženo zapustil. Tako pa sem do nje ljubeč in pozoren, še posebej takrat, ko se vrnem od ljubice.

Ženi je seveda pozornost všeč in zato precej manj nerga. V primerjavi s prej se neprimerljivo manj kregava, tudi sex je boljši, ker ob tem vedno mislim na ljubico in je zato sam performans kvalitetnejsi. Tako je volk sit in koza cela.

Biti s punco v vezi samo zato, ker si je navajen ni zadosten razlog.
Predvidevam, da v vajini vezi ni vec ljubezni niti strasti, ker ce bi bila je zagotovo ne bi varal. Vprasaj se ali je vredno zapraviti zivljenje v zanikanju in lazeh.

Povabi ju v trojčka in ne bo več govora o prevari. Tako boš lahko imel potešen čisto vest.

Se popolnoma strinjam!

Vsi ljudje, ne glede na spol, varajo zaradi čustvenega primanjkljaja – navsezadnje so vse ljubice (vprašaj jo) v razmerjih, ki so se začela kot nenasiten seks in se nadaljujejo kot terapija, ki drži pokonci njeno in njegovo vezo.

New Report

Close