varanje
punce, sumim, da ima mož moje najboljše prijateljice ljubico.
kaj narediti?
Tiho bodi ker boš na koncu najbolj usrana ti. Jaz sem enkrat to naredila in sm bla največja svi…
Počakaj in se delaj kot da nič ne veš.
Ne vmesavaj se. :p
..nič, prijatelji so za to da te poslušajo, ko ti je hudo, da se veselijo s tabo… niso pa glasniki slabih novic
..nič, prijatelji so za to da te poslušajo, ko ti je hudo, da se veselijo s tabo… niso pa glasniki slabih novic
…čeprav, ej punce, če bi se men to zgodilo bi pa hotla zvedet, ampak ne od prijateljice..
Se strinjam s Klaro in Ano; boljše je, da se ne vmešavaš. Sama vem, da je težko, ker sem taki tip človeka, ki vedno pove, kaj si misli, pa sem vedno iskrena, sploh ko se gre za moje prijatelje.
In to je res težka situacija, ker nočeš da bi bila ona prizadeta, hkrati nočeš narediti krivice nekomu, če sploh nisi prepričana in nimaš dokazov.
Res je, da ponavadi ti izpadeš najhujša potem (tudi jaz imam s tem izkušnje, tako kot Klara).
Če pa boš imela trdne dokaze, npr. da ga boš zalotila, ali kaj podobnega, potem pa raje njemu reči kaj, preden greš do nje. Jaz v takem primeru vseeno ne bi bila tiho, bi kar njemu rekla, da mu dam- ne vem, npr. 1 teden časa, da ji pove, drugače ji bom jaz.
Kaj jaz vem, to so ful težke situacije, kjer se je najboljše brigat sam zase.
Ajša, ko bi prišla v to situacijo, bi sigurno bila tiho…takrat ti ne bi šlo…sploh pa , kako se prepričati ? In potem ..med njima zaropota in………se pobotata…ti boš pa tista…
če samo sumiš….torej,še nisi čisto 100% prepričana. Ampak tud ko boš, če boš, ti svetujem, da si raje tiho in se ne vmešavaj, ker nikoli ne veš kak bo
prijateljica reagirala…..lahko, da ti bo obrnila hrbet. Sicer pa ne veš, kako sta doma “zmenjena”, na koncu boš usrana ti..
Če bi imela 100% dokaz-ampak res 100% -ne nekaj sumim, pa mislim pa sanjam…, če bi res vedela in bi šlo za mojo zelo, zelo dobro prijateljico bi ji povedala +dokazi. ker če se meni to zgodi (da bi me 🙁 moj prevaral (smrk, smrk…)), je zadnje kar si želim, da bi vsi okrog mene vedeli, le jaz bi bila glupa ovca… Ampak, kot sem rekla :1. za ziher je treba vedet 2. zelo, zelo pomembno prijateljstvo.
Hmmm…če bi šlo ravno za mojo najboljšo prijateljico (in bi jaz zagotovo vedela) bi ji povedala, sicer ne bi nikomur drugemu razen njej (v bistvu sva se že enkrat zmenle, da si take stvari TAKOJ poveva). Malo napiši kakšen imata odnos….ti vedno zaupa, ker če ne je brezveze…lahko te še obtoži kake škodoželjnosti, šikaniranja.
hojla!
jaz pa tega nikoli nebi hotela zvedet… manj kot veš, manj boli.
Ja, ampak vsaka stvar slej ko prej pride na dan.
Frfra!
Ja, mogoče imaš prav, ampak dvomim, da bi lahko bila tiho. Čeprav vem, da je bolj pametno biti tiho, kot sem že napisala.
Toliko sem se že naučila, da boljše bit tiho, ko se gre za kak par, čeprav hočeš samo dobro, ker v vsakem primeru boš ti najslabši, ker se vtikavaš.
Kot je Tepka rekla, tudi jaz bi hotela zvedet, ampak jaz bi pa ravno od prijateljice hotela zvedet, ker njej bi vsaj zaupala in verjela.
Če bi sigurno vedela, da mož vara mojo prijateljico, bi ji povedala.
Prav to bi od svoje prijateljice pričakovala tudi sama. Pravi prijatelji niso samo za to, da s teboj delijo dobre novice, ampak tudi slabe.
Prijateljici ne bi mogla gledati v oči, se delati, da nič ne vem, biti neiskrena.
Res je, da se prijateljica lahko obrne proti tebi, prekine prijateljstvo, ampak posmisli, kaj če bo sama ugotovila, da jo mož vara in nato še zvedla, da ti to že nekaj časa veš! Mislim, da ti bo to še bolj zamerila in prijateljstvo se prav tako lahko prekine!
Zoprna situacija, vendar ravnaj tako kot ti čutiš v srcu!
poli
Tih bod, pa zase se brigi!
Dokler sumiš pa poslušaš govorice ji nimaš kaj govorit…. ko imaš trdne dokaze, da jo vara pol pa se odloči kako in kaj.
Če bi mene moj sedaj varal…. po moje bi hotela vedeti…. da bi čimprej spokala kufre in šla z življenjem naprej po svoje… ampak ne
sem slišala
se mi zdi
Raje: tako videla sem ga tam pa tam s to pa to, delal je to pa to.. pa tle maš še sliko.
Z dokazi… ABSOLUTNO POVEJ.
Zame prava prijateljica ni prijateljica, če mi zamolči takšno stvar, ki je zame življenjskega pomena. Vsi drugi bi vedeli, jaz pa bi naivno živela naprej. Ah daj no… To ni prijateljstvo.
POVEJ ji ko boš prepričana.
Morda pa tvoja prijateljica tega sploh ne želi vedeti. Morda že sumi, pa si zatiska oči pred resnico in še vedno upa, da se moti, ti pa ji boš upanje razbila.
V vsakem primeru pa, če se boš odločila in ji ne boš povedala, se kdaj pozneje, ko bo zadeva res prišla na dan, nikar ne izdaj, da si to vedela, ker potem ti bo pa res zamerila, da si ji to skrivala. Če si sedaj tiho (in mislim, da je bolje, da si), potem v tej smeri utihni za vedno.
dokler sumis, se nic ni potrjenega in mislim tako, kot večina – bodi tiho.
Kočljiv položaj….če boš 100% prepričana da jo vara. Če bo prijateljica kdajkoli izvedela za njegov skok čez plot in se boš ti morda zagovorila, da si vedela…bo jezna nate zakaj ji nisi povedala.
Če pa ji boš sedaj ko še nič ne ve povedala ti – bo nate jezen njen mož..in kasneje tudi ona. In se lahko zgodi, da ji bo kasneje on prepovedoval stike s tabo.
Moja kolegica nekaj let nazaj me je 5 ur mučila za mizo naj ji povem če jo njen dragi vara. Vedela sem in nisem povedala. Takrat nisem bila prepričana,če sem storila prav . Ampak danes vem da sem.
Forum je zaprt za komentiranje.