Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute varčevalni račun

varčevalni račun

Sinu bi odprla varčevalni račun – tak pri katerem nakazila niso določena (nakazovali bi po trenutnih zmožnosti pa babice za rojstni dan in podobno). Namen imamo, da bi se varčevalo dalj časa (nekaj let), vendar da bi lahko tudi vmes del denarja dvignili (ko pridejo kakšni večji izdatki). Če se kdo kaj bolj spozna na te stvari: kakšen račun naj odpremo in pri kateri banki? Morda navadnega varčevalnega in potem vsake toliko, ko se nabere damo vezat? Kako se najbolj splača? Videla sem, da imajo banke tudi “otroške” varčevalne račune, vendar če sem prav razumela je to bolj za kratko obdobje, da se otrok nauči varčevanja.

Pazi, če imaš slučajno kak otroški dodatek/preživnino ali podobne socialne transfere, da ti ne bodo znižali ali ukinili.

lp,Karmen

Spoštovani!
Lepo, da negdo želi poskrbeti za svoje. Seveda pa je potrebno pri tem paziti na več stvari.
Čas, je najpomembnejši za vas. Zakaj menim tako?
Sami ste zapisali da bi tudiradi kdaj pa kdaj kaj dvignili, ali se motim?
Kolikor poznam banke se nerade ubadojo z pologi in dvigi, če ti niso že naprej točno določeni pa še obresti so kakor so, tam do 4,25% tu nekje.
imate tudi zavarovalnice kjer pa tudi hočejo točno dogovorjen znesek in čas trajanja.
Kaj vam torej ostane? Ne kaj dosti možnost.
Pridobitev informacij je prvi pogoj za dober posel. Zato vam podajam svoj naslov, ([email protected]) preko njega pa vam lahko nato pošljem različne kontakte, ki vam podajo informacije in izdelajo finančno projekcijo točno za to kar si Vi želite.
Koliko vas takšna informacija stane? NIČ.
Podajo vam informacijo, vse ostalo storite Vi sami. Zakaj?
Ker se ti ljudje ne ubadajo z problemi, temveč z rešitvami in meni se zdi, da vi potrebujete ravno to. REŠITEV.
Lep pozdrav.

New Report

Close