Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute Varčevanje denarja

Varčevanje denarja

Pozdravljeni,

V prihodnjih mesecih želim odpreti varčevalni račun, na katerega bi dala ves neporabljen denar, ki ostane čez mesec. Ne bi rada denarja vezala, saj bom polagala denar vseskozi, različne zneske in različne dni v mesecu. Zanima me, če mogoče veste na kateri banki bi bilo najbolj dobro odpreti račun, da bi bile tudi obresti dosti visoke?

V prihodnjih letih, nameravam vzeti tudi stanovanji kredit. Če bi imela pri določeni banki odprt varčevalni račun, bi banke ponudile boljše kredite? Katera banka pa trenutno ponuja najbolj ugoden kredit?

Hvala

Varčevalni račun je smiselen na isti banki, kjer imate TRR, zato ker prenašanje med računi iste banke ne zaračunavajo stroškov.

Glede kreditov pa to ni nujno, kar ugibate. Kredit vzamete na tisti banki ki vam ponudi najboljše pogoje. Katera banka je to, pa lahko ugotovite samo tako, da jih obiščete.

____________________________________________________________________ Navada ravnanja z denarjem je pomembnejša od njegove količine. Stojim vam ob strani. Janez Tomc, mag. [email protected]

Spoštovana!
Nekoga le skrbi prihodnost. Lepo in prav. Je le ena napaka varčevanja brez vezave na banki ni, ravnotako ne na zavarovalnicah. Skladi kaj pa vem, skrbi me njihova volativnost in na volativnosti se ne da graditi prihodnosti. Kaj ostane?
Štunf ali Žimnica pa to tudi več ni varno. Menja se oblast ali pade trg menja se valuta ti pa pozabiš kam si ga skril, ali pa vse zgori zaradi kratkega stika.
Lahko podam svoje mnenje in to zgoraj je moje mnenje za vse ostalo sem dostopen na:[email protected]. Informacije ki jih podamo so samo informacije in so zastonj in Vi potrebujete ravno to: INFORMACIJO.
Lep pozdrav.

New Report

Close