Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute varnost bitcoin prosim za odgovor

varnost bitcoin prosim za odgovor

zanima me ali je varno oz. se splača zaupati ponudbi nekoga iz druge države, da te prepriča v nakup poljubnega bitcoina, nato pa si na svoj telefon naložiš neko aplikacijo bitcoin miner …
ta oseba obljublja velike dnevne dobičke, njiovo podjetje pa od tega vzame 10% dobička
se splača temu zaupati???
in ali so spletne strani za nakup bitcoina varne, glede na to, da vsepovsod zahtevajo slike osebnih in bančnih kartic, in še več osebnih podatkov
????

Ja verjamem, da se v določenih primerih in priložnostih obrestuje. Samo jaz osebno tega nebi storil kot v tvojem primeru(se mi vklopi varovalka) nebom pa te prepričeval.
Osebno imam kripto v airbit clubu in tu ni bilo padca ali problemov nikoli. Lepo trejda meni in mojim poznanim. Tu ni težav z info, ki jih rabimo.Nebi pa se spuščal nekam, kjer je pač tvoja odločitev.

Najbolj varno je Bitcoin kupiti na eni izmed priznanih kripto borz in ga shraniti v hladno denarnico (Ladger, Trezor…). Bitcoin je samo en, ne vem kaj mislite s tem “poljubnega bitcoina”? Obstaja tudi ogromno drugih kripto valut. Glede podatkov, ki jih zahtevajo je standard prišel iz bančništva, tako imenovani KYC. Know Your Customer. Če je varna pponudba o kateri sprašujete se ne da odgovoriti, če ne zaupate katera zadeva je to. Vse kar je v zvezi s kripto je izredno tvegano.

____________________________________________________________________ Navada ravnanja z denarjem je pomembnejša od njegove količine. Stojim vam ob strani. Janez Tomc, mag. [email protected]

New Report

Close