varovalo za posteljo
Mi imamo varovalo znamke Chicco. Do zdaj še ni nikoli padel s postelje. Je pa varovalo kar kratko (mislim, da 100 cm), postelja pa 190. Mi smo rešili to tako, da smo ob vzglavje postelje postavili predalnik in je tako zgornji del postelje zavarovan s predalnikom, od tam kjer se predalnik konča pa je varovalo, ob vznožju pa ima ene 30 cm fraj, če želi sam dol s postelje.
za kake ugodne ponudbe pa žal ne vem. probaj pogledat kak oglas, včasih ljudje prodajo take stvari še nove, ker jih ne uporabljajo ali dobijo po več kosov za darilo…poskusi.
Mi imamo domači izum:) Izgleda pa tako: velika deka (ali dve) zrolana v debelo rolo in nato zrolana v rjuho, ki je daljša od deke, tako da jo lahko na vsaki strani postelje zatlačiš pod jogi. Deluje:))
Varovalo smo hoteli kupiti, ampak rob postelje pride 5 cm čez jogi in smo ob nameravanem nakupu v BC ugotovili, da ne bo šlo. Gre le v primeru, da stranica postelje na pokriva jogija, se pravi daje prostor še za varovalo – ne vem, če si predstavljaš. SIcer vprašaj v BC, tam prodajajo varovala in imajo različne dolžine, občasno tudi akcijo.
ariedam sorry,ker se nisem takoj javila.Smo bli na potepu.
Varovalo imam na podstrešju,pa se mi ga zdaj ne da iskat,je pa daljše kot meter in tak sistem da se da pod jogi.
Za ceno pa tudi ne vem,ker več sploh ne vem kok ta stvar košta.
Če ti je prav se ti jutri javim s točnimi merami in ceno.
lep večer