Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija Varuh Meje

Varuh Meje

Zivjo,
Vceraj se mi je zgodil Murphy. Na nemski TV ZDF so prikazovali slovenski film varuh meje, ki sem ga gledal z videokasete.
Film se kar v redu zacne, z lepo fotografijo pokrajine ob kolpi. Konec kolkor sem ga pa videl pa zelo cuden da ne ves za kaj se gre.
Film sem snemal na kaseto in ravno ene 5 minut pred koncem je
kasete zmanjkalo. Sem se ze pozanimal, pa
ga nisem opazil kje v videotekah. Zato vprasanje, a kdo se se
spomni kaksen je bil konec. Do tam kjer smo gledali so 3 punce prisle nazaj v vas in vrnile kanuje, 2 sta se pogovarjali,
ona ta tretja pa je rekla da gre in je s stopom sla na zeleznisko postajo in tam cakala v dezju…nakar se ji je
zdelo da se ji nekdo bliza.
A je to ze konec filma, ali se se kaj zgodi ?
Hvala!

Ne , takoj zatem je konec filma.

Ta tretja punca Simona je čakala na vlak, potem pa se ji je približal Aljin oče in jo odpeljal (prijel jo je za koleno), tko da se spet ne ve kaj se ji je oz. bo zgodilo…., drugi dve pa sta odšli k razvijalcu fotografij, kjer sta opazili, da imata uničen film in s tem ničesar oprijemljivega kot dokaz za njihovo potovanje….zvečer pa še v diskoteko….kjer sta skupaj plesali in tu se zgodba konča…..

Zdej v sredo bo na SLO1.

Ja, sem gledala film na SLO 1.

“buh mi uoprusti”, bi rekel Iztok Mlakar.

K sreči sem na sredi filma zaspala. Pa je rekel moj dragi (med filmom je delal na računalniku), da ni večje škode, če sem polovico prespala.

Le za kaj vse se troši moj davkoplačevalski denar, se vprašam zdaj?

New Report

Close