Naslovnica Forum Starševski čvek Vas je sram, če je vaša hči 40letna večno samska?

Vas je sram, če je vaša hči 40letna večno samska?

Tisti starši, ki imate hčere, ki so pri 35ih, 40ih še kar samske, vas je kaj sram?
Če je sin pri teh letih samski, še nekak gre, ampak hči… to je pa jasno, da je nekaj narobe z njo.


zakaj bi jo bilo sram?ker ni služkinja???ker ni z moškim zaradi denarja?ker ni kurba????ser je srečna in dela kar želi namesto,da bi bila več 10 letij nesrečna v zakonu kot so zenske včasih bile????kaj se sploh briga zasebno življenje tvoje hčere???kaj šele ostalih????

Sram, ker očitno ni nobenemu moškemu zanimiva, ker ni sposobna resne veze, ker očitno ne bo imela otrok,

Samska ženska pri 30, je povsem normalna, pri 40, pa se že ve, da nekaj ne štima v podstrešju, pri 50 že ima hudo zmedo v podstrehi, ki se stopnjuje do smrti.
Vse skupaj pa je posledica vzgoje, ko se zaradi napačnih vzorcev oseba ni sposobna umestiti v življenjsko okolje.

Bi se kar strinjal. poznam en kup takih. letajo po enih bolanih delavnicah za katere zapravijo kupe denarja. V glavnem delajo na sebi… Vsi kolikor toliko normalni tipi so že zdavnaj dvignili roke. Realno življenje pa jim razpada…

Kako veš, da ni nobenemu zanimiva? Kako ves, da ni sposobna veze?? Eni ocitno res mislite, da cel svet misli,zivi in dela tocno tako kot vi, do pikice natancno. Mogoce ima pa drugacne cilje in prioritete v življenju, vem sicer, da je to prezahtevno razmisljati za povprecen monovski intelekt ampak vseeno. Mogoce si pa zveze ne želi, kaj točno je ve ona sama. To predalckanje ljudi, ker niso to, kar vi je pa milo receno pateticno, da teh lame poceni psiholoških analiz sploh ne omenjam. Je dovolj stara, da ve kaj si želi in kaj ne. Vazno je pa na koncu, da je srečna v svojem življenju, pa četudi samska. Precej boljse, kot nek zakon in pamzi zaradi reda radi, kjer bi bila nesrecna

Kaj pa tiste, ki ste poročene s pijancem, ki va spretepa, vas je kaj sram?


res??????a moški ki celo življenje laže,vara ženo je pa normalen?????vsak je lastnik svojega življenja in dela kar hoče.če ne živi kot okolica pričakuje ne pomeni,da ni normalen.

Sram me je, ker sem jo do konca osnovne šole zredila do 100 kg in je potem še na to samo nalagala in prikopala do 40 leta do 140kg.

Starši morajo bit nadvse ponosni, da so toliko truda vložili v nekaj, kar se je izrodilo v popolnoma nesposobno in neprebavljivo.


zakaj bi jo bilo sram?ker ni služkinja???ker ni z moškim zaradi denarja?ker ni ******????ser je srečna in dela kar želi namesto,da bi bila več 10 letij nesrečna v zakonu kot so zenske včasih bile????kaj se sploh briga zasebno življenje tvoje hčere???kaj šele ostalih????
[/quote]

in takole potem na stara lete postane popadljiva in zagrenjena.

Odlično napisano.

In zakaj bi me moralo biti sram, če bi imela samsko hčer pri 40? Če živi pošteno in se sama preživlja, bi bila kvečjemu ponosna nanjo. Mnogo ljudi je samskih fantov in punc, pa nikoli nisem razmišljala, da je kaj narobe z njimi.
Bi me pa bilo sram, če bi imela hčer poročeno, pa bi slabo skrbela za otroke ali pa bi varala moža. Potem pa bi me bilo sram.

to je odgovor,ja.

Kaj pa kdo ve, kakšno življenje živi posameznik in zakaj je tam, kjer je?
V mojem krogu 3 40-letnice samske, vse fajn ženske. Vse poštene, v službah, vse se same preživljanjo, vse delovne, vse fejst za pogledat, vse fajn za družbo. Koga bi bilo sram ob taki hčerki?
Bi pa si skoraj upala trdit, da ima pri tem, da je nekdo ostal sam(ski) tud vzgoja za opravit.

Jaz sem samska. Po svoji izbiri. Zgleda, da z mano ni nič “narobe”, saj me moški stalno obletavajo. (S tem ne mislim raznih pijančkov, ampak resne izobražene moške, ki dajo kaj nase.) Ampak, kot sem tukaj prebrala, nekateri “strokovnjaki” mislijo, da očitno je. V resnici sem si moje življenje uredila tako, da imam mir in ves prosti čas zase. Odrekla pa sem se zvezam ter nasilju, in tega niti približno nočem več poskušati. Konec koncev so važne moje želje in ne pa želje in mnenja ostalih ljudi.

A se ti ne zdi, da pljuvaš v lastno skledo?
A nisi tudi ti sam, torej si tudi ti popolnoma nesposoben in neprebavljiv (tvoje besede!!!).

In ti resni, izobraženi moški, ki dajo kaj na sebe, so top roba, samska, ki čaka samo na tebe? Ene res imate izkrivljen pogled na sebe in okolico 🙂

Odlično napisano.
[/quote]

Ljudi, ki jim je v svojem življenju dolgčas in si morajo konstantno najti neko novo žrtev za žaljenje in podpihovanje sovražnosti. Zakaj je kdo samski in kdaj so lahko različni vzroki za to. Žal ljudje po petdesetem letu tudi udovijo itd. Ampak avtor takih okarakterizacijah žensk teh stvari ni zmožen predvideti kaj šele razumeti. Vse kar zna je žaliti in s tem največ pove o sebi, tistemu, ki se to zdi odlično je enake baže.

A se ti ne zdi, da pljuvaš v lastno skledo?
A nisi tudi ti sam, torej si tudi ti popolnoma nesposoben in neprebavljiv (tvoje besede!!!).
[/quote]

Najbrž in samske nikoli odrasle, večni otroc, se bi primerjale z mano kot očetom, ki je nekaj ustavril? V čem le?

Najbrž in samske nikoli odrasle, večni otroc, se bi primerjale z mano kot očetom, ki je nekaj ustavril? V čem le?
[/quote]

še otroke so ti drugi delali nesposobnež.

Sramota je recmo, da je sin večno samski ločenec, ki leta in leta visi na monu in joka, ker je samski in ker je njegovi bivši ženi nekdo naredil otroke namesto njega. Potem pa vsake toliko sprašuje po nasvetih kako narediti mavrične svečke (zaniivo, da ravno mavrične).

Za debile je moz, zakon in otroci res vrhunec

še otroke so ti drugi delali nesposobnež.
[/quote]

Je ustvaril: mavrične svečke.


Ja, krasne dosežke imate samski resnično, to kar poka po šivih? Kje, v čem, raze n v norosti, neodraslosti in nezmožnosti medsebojnih odnosov in travmiranju. Kja boš blodilo in norelo, če si samo večni otrok v petdeset let stari koži……ne moreš verjet.