Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek VAS JE VČERAJ KDO…?

VAS JE VČERAJ KDO…?

Pošteno naaprilil s kako lažnjivo šalo?Tista laž na TLP,da Jan Plestenjak pričakuje dojenčka in da se bo nehal ukvarjati s glasbo,je bila videti kar resnična,a je bil veeno 1 apri,medtem,ko podražitev elektrike ni bila šala.Pa doma v družini so vas kaj nalagali?

Mene ni noben nategnil,so pa po mtv-ju(adria)povedal,da je britney spears naredila samomor..kruta šala

Naj mi nekdo razloži, ali je bila to šala ali je res. Večraj so v športu na 24ur povedali, da bo čez dve leti potekala formula 1 in to čez Tromostovje??? Potem so isto novico ponovili še v Športni sceni, sprva sem mislila, da je prvoaprilska šala, sedaj pa ne vem, ali je, ali ni???

Mene ni nihče, jaz sem si pa otroka privoščila.
Zjutraj ju običajno čaka nekaj pripravljenega, da data v usta, medtem ko ostali še malo poležimo med vikendi.
Tokrat je bilo obvestilo že na njunih vratih, da danes je za “predzajtrk” res nekaj posebnega. Na njunih pogrinjkih ju je čakal krožnik, čez pa poveznjena skledica. Noter pa listek: HA, HA, PRVI APRIL. Spodaj pa z majhnimi črkami: obrni listek. Na zadnji strani listka so bila navodila, kje in kaj naj si pripravite za zajtrk. 🙂 Prav luštno ju je bilo poslušati, ko sta imela najprej debato o tem, kaj bo posebnega, potem pa presenečenje, pa smeh, potem pa veselje, ker sta si sama lahko pripravila nekaj, kar je sicer moja domena. :))))

Nama se je formula po Ljubljani zdela čista prvoaprilska šala!
Ali ni bila?

New Report

Close