Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style vaš nasvet – sprememba frizure

vaš nasvet – sprememba frizure

Že pred časom ste mi pomagali z manjšim nasvetom. Zdaj pa sem se odločila za drugačno pričesko in bi rada kakšen nasvet in brez zmere kakšen namig glede solidnih friz.salonov v LJ. Imam pa daljši paž, no sedaj že kar do ramen, ne bi se ostrigla na kratko ampak le spremenila , pa tudi rjavo barvo bom morala dati gor, saj sem si poleti privoščila kar pramene, ki so delono skrili “sivkote”.

Pa še tole naj mi kdo pove, imam precej okrogel obraz (sicer nisem težav s kg le obraz) in vedno mislim ,da mi pristoji edinole daljši paž ki “kao ” podaljša faco. Pa tako bi rada kakšno mladostno frizuro, rese ipd. Kaj mislite ??

Prisrčna hvala, sem bolj cagave sorte in ne grem kar k prvem frizerju ki ga vidim.

Jz sicer ne hodim v Lj k frizerju imam pa tut bolj okrogel obraz. Jz imam navadno bolj kratke lase, mal cez uho, postrizeno na resice, na celu pa spodaj krajše, cez pa daljse in spredaj pocesane na stran pa zivo rdeco barvo (ceprav vem da so zdej moderne blondinke, ampak vsi pa ne mormo met blond lase pa vsakmu tut ne pasejo). V glavnem s to frizuro se super pocutim in ful sem zadovolna s frizerko ker ma vedno kako svezo idejo in mi ni treba za vsak las povedat kak naj ga ostrize!!!!!
Veliko uspeha pri spremembi frizure in upam da se bos dobro pocutila!

Jaz ti priporočam Christiana (Kersnikova, LJ).

Haj!
Tudi jaz imam bolj okrogel obraz in skoz sem bila postrizena na paza, pred enim letom sem se pa odlocila, da si pustim dolge, pa mal sem jih skravzlala, pa je full fajn. Sicer spuscenih ne morem imet, ker mi ne pasejo, vse ostalo pa. Samo nasvet, ce se slucajno ne odlocis za kratko frizurco.
Lp

Celo (no ja skoraj) življenje sem imela zelo dolge lase, po porodu pa sem se ustrigla čisto na kratko. Bila je ogromna sprememba, vendar pozitivna, saj sem se takoj bolje počutila. In sicer: zadaj kratke, ušesa ven, spredaj malo daljše, da sem lahko lase posušila vedno drugače (tako sem od spredaj izgledala lahko vsakič mal drugač). Imela sem blond lase, potem pa pred 2 mescema še en šok. Fant mi predlaga, naj se pobarvam na rdečo. In glej, spet so me vsi sicer šokirano vendar z pohvalami sprejeli. Vedno si pustim malo daljše lase predno grem k frizerju, tako da lahko poskusim vedno z malo drugačno kratko pričesko. Ko bom ugotovila, kaj mi je najbolj doslej pasalo, pa se bom tako strigla tudi naprej. Sama sem pristaš vedno novega looka frizure. Ker se zelo hitro naveličam stare. Kupujem revijo s frizurami Your hair, ki izide vsak mesec in tam dobim vedno novo idejo.

New Report

Close