Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek vas rajca če se s partnerjem samozadovoljujeta drug pred drugim?

vas rajca če se s partnerjem samozadovoljujeta drug pred drugim?

nama to fuul sede, pa tko, da dam jst svojo in njegovo roko k seb in mu točno pokažem kok in kaj naj dela, mnjamiiiiiii

imaš 15 let?

Daj ne provociraj provokatorka !!

samozadovoljevanje=zadovoljevanje samega sebe
če daš njegovo roko nase, to ni to:-)))

pri petnajstih bi to že vedla:-)))

kakšna provokatorka, najprej se sama, potem pa me še on, ma kaj je to kaj tok čudnega al kaj, oh pozabla da ste vse neke svetnice in da ve tega pa že ne počnete

NE, TEGA NE POČNEMO

In zakaj moraš take stvari pisat na forum ? Če že to počneš,saj ne razglašaj okrog .

tud prav, sej zato pa sprašujem, komu da in komu ne, in ne, ni provokacija

aja in kaj je to takega, a potem tema o tem kolk majo partnerji dolge tiče, pa fuul sodi na ta forum ne?

Fuuuullll. Onadva se samozadovoljujeta drug pred drugim, mi pa čakamo v vrsti za njima:)

Te teme nisem brala in tudi ne želim.

Ne, jaz tega ne počnem, sem že zdavnaj prerasla to otroško varianto…zdaj sem že daleč naprej in počnem dost boljše stvari… :))

:)))

tudi mi počnemo te “otroške stvari” in poleg vsega tega še marsiiikaj drugega, sam to va s pa verjem ne zanima:))

Glavno, da je vama lepo. :))
Nekomu paše tako, drugemo drugače………..enim pa nič. :)))

ne ker smo svetnice, ampak zato, ker je nekako to kot da bi vprašala “a vi seksate samo v temi. midva ne, ker je tako fajn gledat”

vprašanje za 15 let stare. počnemo pa še marsikaj drugega : )

Ko se igrava v peskovniku, mu jo pokažem in on meni svojga, pol nama je pa tako luštn.

LOL

Tole se pa ni za hecat ko je danes tolko pedofilije.Prav nič smešna nisi !!

In kje je ta tema,jaz je nisem videla ,si si kar izmislila verjetno .

Ženske zafrustrirane, nepotešene.
Mogoče je res nerodno vprašala, odgovori so pa čisto mimo.
Ne vem zakaj bi bilo to otročje, saj so spolni pripomočki tudi igrače.
Privoščite ji, jo je zasrbelo in ni nikogar v bližini, ki bi ji dal roko na pravo mesto.

Saj si bo sama pomagala…

http://med.over.net/phorum/read.php?f=151&i=693394&t=693394

Enako bi lahko jaz zapisala, le pokvarjeni razmišljajo pokvarjeno.

Takole – v spolnosti med dvema odraslima (da ne bo pomote) je marsikaj dovoljeno in to kar jdecgeghcfwvgj je tako bl osnovno.

Ja se strinjam pokvarejni razmišljajo pokvarjeno in svoje pokvarjene misli pišejo po forumu .Kar naj razmišljajo pokvarjeno,ampak a morajo vse nas posiljevat s temi umazanijami ? Sem mislila da je tole starševski čvek pa je očitno vse kaj drugega .?

New Report

Close