Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek vas rajca če se s partnerjem samozadovoljujeta drug pred drugim?

vas rajca če se s partnerjem samozadovoljujeta drug pred drugim?

men se pa zdi, da to kak dec provocira, mogoče kak mavrični v preobleki, ve pa nasedate… jao…
zrela in normalna ženska res ne bi na tak način spraševala, ker že ve, kaj ji paše…

je pa prav nagravžno, ko se vsake toliko tukaj vštulijo kaki moški pod izmišljenimi ženskimi imeni (parkrat se jih je že dobilo, ko so si potem pozabili spremenit izmišljeni nick) in imajo vprašanja točno takega tipa (in nivoja) kot je tole zgoraj…
ene so pa potem tako naivne, da gredo še na dolgo in široko razlagat, njim na slast…

Ne rabim tega ker me ne zanima kaj tam piše.

Ja sej prav jim je,kaj pa razlagajo javno kaj počnejo doma v postlji.

Se ti hecaš? Kako pa misliš nastanejo otroci?
Najbolj srečni otroci so bili spočeti v strasti.

Ja vem kako nastanejo otroci pa še marsikaj drugega bolj kot ti,imam velik izkušen ,kaj moraš nekaj pametovat ko sploh ne veš za kaj se gre.

hmmm, ok torej sem zaradi vprašanja, ki je mogoče res zastavljeno oz napisano na nizkem nivoju, otročja, nepotešena in še kaj;??no, od zdaj naprej bom zastavljala še samo resna, zrela vprašanja, tko, da bo na “nivoju”česa že? ah, klinc vas gleda, men se sexa

:)))) ne se jezit! Bolš da greš sexat; bo bolj pametno! :)))

uuuuH, ste smotane.
Je pač vprašala, pa kaj?
A vse ostale pa same pametne in na nivoju klatite tule gor?
Ali pa vam je sex še vedno tabu tema?

kooooook ste pa babe smotane!!!!!!! ma da bi enkrat za foro ena odgovorila normalno na vprašanje! PA SAJ SE SPLOH NE DA POGOVARJAT?! a lohk tapametne poveste kakšna vprašnaja pa so dovoljena postaljat da bo kul??? ne vem zakaj pač ne odgovorite na vpr za ja ali ne… sej ni nč posebnega! ma f**k kok ste smotane…. ma sej ne morm vrjet!

Sej sploh ni nič uprašala,sam neke svoje umazane fantazije je napisala in kaj naj ji nato odgovorimo ??

Ti deluješ kot ena zafrustrirana puritanka, ki so ji starši vbili v glavo, da je seks nekaj grdega in ko je treba narediti otroka, pač je treba malo potrpeti, pa je.

Ma daj Zlatka, nehaj že…celo večnost že govoriš, kako ti gre na živce to pisarjenje, pa si pri 35 odgovoru še vedno na tej temi. Hinavščina, da te kap!
Pustite ženski, da pove, ker ji paše…ma ene rešujejo čmrlje, druge pečejo potice, tretje delijo seksualne izkušnje….zato je forum, ali pač?

no hvala, vsaj par takšnih, ki se jim moje vprašanje ne zdi tako zelo zelo čudno in pokvarjeno

hahahaha, zlatka, ravnokar sem prebrala tvoj odgovor na vprašanje dekleta, ki sprašuje, kako oz na kakšen način naj partnerja oralno zadovolji, in sedaj mi je jasno da si verjetn ena babica.kakšen originalen odgovor:))))))))))))))))))))))))))

Pa Zlatka, iz katerega stoletja si pa ti??? Ma, punce se pa ja lahko vse med sabo pogovarjamo – sicer gre za zadevo, ki jo lahko predebatiraš le z najboljšo prijateljico, ampak tukaj gor, virtualno, pa res ne vem, zakaj ne?? Joj, in kot da je vprašala kaj zeeelo grdega – jao, jao, jao :(.

New Report

Close