Vas revnih ni nič sram, da imate otroke?
Nimate jim česa nudit, v trgovini preštevate vsak fičnik, morate izbirati ali kupiti otroku superge ali plačati položnice. Otroci nosijo stara oblačila. J.ebeš taki lajf.
Mislite, da ful rešujete slovensko nataliteto, kar je neumnost, saj s šiptarsko nataliteto ne morete tekmovati. Ker gre vedno več vašega in našega denarja za potrebe vedno večje stare populacije, itak ostane vedno manj denarja za mlade. Mladi so potem nezadovoljni, mnogi gredo v svet. Potem po forumu p.izdite, da iz mladih nič ni.
Otroci vam niso hvaležni, ker ste jih spravili revne na svet. Sovražijo vas. Ti otroci, če bo kaj iz njih, bodo šli ven. Če bodo luzerji, kot vi, pa boste skupaj z njimi v nesreči vegetirali do smrti.
Jaz sem imel zelo lepo otroštvo, polno rit vsega, nikolimi nič ni manjkalo. Koliko vas lahko trdi podobno? Koliko vas lahko trdi podobno za vaše otroke? To, da nimam otrok, je pač moja egoistična odločitev. Vem, če bi moji starši enako razmišljali, mene ne bi bilo. Pač niso. zato pač sem. Sem jim hvaležen za to, saj so mi dali odlično popotnico.
Miško, sram naj bo tebe ki te je mati narava obsodila na prekletstvo darwinizma, ne pa reveže ki štepajo otroke. Za razliko od tebe in podobnih idiotov se kar znajdejo, na polno seksajo, uživajo, imajo otroke in na koncu pridejo do vseh finančnih ugodnosti in še do stanovanja.
Povej mi, koga naj bo sram? Nekoga, ki seksa in uživa v lajfu, se znajde in od države potegne vse kar mu pripada ali naj bo sram tebe, ki si ga drgneš 3x na dan in boš šel v zemljo kot incel?
samski cinik, 20.06.2025 ob 18:36
Nimate jim česa nudit, v trgovini preštevate vsak fičnik, morate izbirati ali kupiti otroku superge ali plačati položnice. Otroci nosijo stara oblačila. J.ebeš taki lajf.
Mislite, da ful rešujete slovensko nataliteto, kar je neumnost, saj s šiptarsko nataliteto ne morete tekmovati. Ker gre vedno več vašega in našega denarja za potrebe vedno večje stare populacije, itak ostane vedno manj denarja za mlade. Mladi so potem nezadovoljni, mnogi gredo v svet. Potem po forumu p.izdite, da iz mladih nič ni.
Otroci vam niso hvaležni, ker ste jih spravili revne na svet. Sovražijo vas. Ti otroci, če bo kaj iz njih, bodo šli ven. Če bodo luzerji, kot vi, pa boste skupaj z njimi v nesreči vegetirali do smrti.
Jaz sem imel zelo lepo otroštvo, polno rit vsega, nikolimi nič ni manjkalo. Koliko vas lahko trdi podobno? Koliko vas lahko trdi podobno za vaše otroke? To, da nimam otrok, je pač moja egoistična odločitev. Vem, če bi moji starši enako razmišljali, mene ne bi bilo. Pač niso. zato pač sem. Sem jim hvaležen za to, saj so mi dali odlično popotnico.
Z bogastvom se pameti in empatije ne da kupiti.
Z denarjem pa je tako, lahko zaniha in ostaneš brez beliča…
Lažje se revež na denar navadi kot bogataš na revščino, se posebno brez zdrave pameti
Anonimno 8765, 20.06.2025 ob 19:40
Z bogastvom se pameti in empatije ne da kupiti.
Z denarjem pa je tako, lahko zaniha in ostaneš brez beliča…
Lažje se revež na denar navadi kot bogataš na revščino, se posebno brez zdrave pameti
Ne vem, no…. to je tolažba za reveže, to pa ja!!!
Kaj si že sploh hotu povedat? Da si hvaležen svojim finančno dokaj dobro stoječim staršem in da si se zato razvil v samskega, ljudomrzniškega in nihilističnrga cinika, darwinista, indeed, ki naj bi bil v vsakem primeru boljši, kot večina,ki je odraščala in odrašča v mizernih razmerah?
Hočeš res priznanje za tako ‘plemenito’ sporočilnost svojega eseja? Potrditev tvoje navidezne superiornosti?
Težka bo ..
no nekaj pa je res. v cajtngih se nek penzionist razburja, ker mu csd ni izdal nove odločbe ko je šel v penzijo in je ne moreš verjeti!!!! celo leto plačeval malico za svoje pozno seme v šoli. namesto, da bi ga bilo sram, da ni sposoben svojega otroka niti nahranit, se buni in išče odgovorne, ki bi ga morali spomniti na novo vlogo. To je ta narobe svet.
Sicer grdo napisano, a pri določenem procentu to drži. Pri tem seveda niso mišljeni tisti, ki jih bolezen ali druge nepredvidljive življenjske okoliščine spravijo v revščino, ampak tisti, ki se plodijo brez glave, potem pa računajo na to, da jim bomo pomagali tisti, ki živimo preudarno in si privoščimo toliko otrok, kot smo jih sposobni preživeti.
moji otroci so se znašli v življenju bolj kot sem se jaz. Vsi so escape from Slovenli. Vsi imajo dobro plačane službe in po dva avtomobila pred hišo. Ne vem zakaj bi se sramovala, če jim materialno ne morem pomagat. Sem jim pa nudila vso mojo ljubezen, ko so že bili majhni. Tudi izšolala sem jih vse. Tema je bedasta da je kar hudo.
Ma dobr no vi, ki ga tuk napadate ste pa tud hinavski. Skoz se pritožujete kaj štepajo otroke, če jih ne morejo preživet in vlečejo socialno in neprofitna stanovanja. Verjetno je mislil na neodgovorno starševstvo in ne, če se komu zalomi in je dober starš. Ja otrokom je ziher težko, ko si ne morejo privoščit kot vrstniki in včasih to pač ni fer do lastnega otroka.
Kot prvo provociraš, ker nimaš za počet kaj bolj pametnega.
Kot drugo se nisi sam odločil, da ne boš imel otrok, ampak te takšnega, kot si, nobena ni marala.
Jaz bi na tvojem mestu delala na karakterju, se naučila prijaznosti in punce te bodo obletavale kot muhe. In tudi ti si boš ustvaril lepo, prijazno življenje in srečno družino.
Kot tretje pa revščina ni tako velik problem. Otroci ne rabijo veliko materialnih zadev, hkrati pa država finančno poskrbi za vsakega otroka. Verjamem, da ne veliko, pomoč pa le je. Če se ne bi splačalo, jih ciganke ne bi rojevale kot po tekočem traku.
Agata456, 21.06.2025 ob 13:13
Kot prvo provociraš, ker nimaš za počet kaj bolj pametnega.
Kot drugo se nisi sam odločil, da ne boš imel otrok, ampak te takšnega, kot si, nobena ni marala.
Jaz bi na tvojem mestu delala na karakterju, se naučila prijaznosti in punce te bodo obletavale kot muhe. In tudi ti si boš ustvaril lepo, prijazno življenje in srečno družino.
Kot tretje pa revščina ni tako velik problem. Otroci ne rabijo veliko materialnih zadev, hkrati pa država finančno poskrbi za vsakega otroka. Verjamem, da ne veliko, pomoč pa le je. Če se ne bi splačalo, jih ciganke ne bi rojevale kot po tekočem traku.
zakaj le jih ni sram? če pa lepše živijo kot vi garači ko delate 12 ur na dan ko črveki..te albanke pa bosanke so vam konkurenco dvignale nimaš kej kaj se nebodo jebali ko živina če dobijo za vsakega pamža poln pisker denarja.. ukinit vse socjalne transferje pa bo.. bomo vidli kak se bodo pol ti albanci kavsali na račun davkoplačevalcev
Avtor ima v nekaj točkah prav.
Tiste in tisti, ki se šlepate na socialkah , pa štepate otroke, teh vas mora biti sram. Ker se bodo tudi vaši otroci znali le šlepat na stroških drugih.
Ker bodo otroci staršev, ki so gnoji, ki so leni, ki samo študirajo, kje bodo vzeli evre, ne da bi mignili z ritjo in šli delat.
Teh vas MORA bit sram.
O revnih starših,ki delajo kot črna živina a zaslužijo malo…ne, teh ni treba bit sram, je pa res, da bi si morali najti še nekaj, da bi imela družina dovolj za normalno življenje. A ne socialne podpore.
Kot pravim, vas socialkarje, ki se množite kot podgane, vas naj bo pa sram.