Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vaš rojstni list in namišljena oseba

Vaš rojstni list in namišljena oseba

Odgovor na objavo uporabnika
robi9, 27.11.2022 ob 20:10

darwindarko, 27.11.2022 ob 19:57

robi9, 27.11.2022 ob 19:35

Kakšno vlogo ima tisti papir ali rojstni list, je odvisno od živega človeka, v kolikšni meri je odvisen od sistema, ki ga je dal med statistiko.

Če človek živi samostojno in samozadostno, je vseeno, če list obstaja ali pa ne. Pomembno je ali se človek čuti živega in kako se zaveda svojega obstoja.

Robi. Spet bova predolga, če začneva, ker še kar svoje tumbaš.

Kaj ti misliš, kaj ne misliš kaj se ti počutiš se požvižgajo na to in te bodo zagrabili, če bo tako pisalo naj ti bo to jasno.

Ne razumeš pa čeprav sva o tem veliko govorila tu. Ne razumeš, da se ob rojstvu ustvari umetna entiteta. In ti nisi veš prepoznan. Tudi sam kasneje deluješ kot tista registrirana oseba in ne kot ti, ki si se rodil. Kaomorkoli greš, kar koli počneš, delaš, potuješ itd. se identificiraš s tisto entiteto osebo, ki je umetno ustvarjena in ne kot človek, ki se je rodil. Prideš s svojim obrazom seveda, saj drugega nimaš. Vendar so temu obrazu pripisane informacije na papirju v sistemu prava. In tiste so priznane in tiste prepoznane in veljavne, druge pa ne. Tako vsa tvoja resnica ni priznana , vse kar je umetno pa je. Umetno pa je tako pisano, da si vedno ničvredno ali manj vredno ter vedno je nekdo nad teboj in daleč od tega da bi bil svetost in dobrota.

Darko, zakaj ljudi deliš na tiste druge in na sebe ?

Noben človek v osnovi in resnici ni vreden več ali manj. To je le tvoje prepričanje in na podlagi svojih prepričanj igraš svojo igro.

Če ti igra ni všeč, spremeni sebe. Če tvoje ni priznano, drugo pa je, imaš prav tako ti možnost, da tvoje postane priznano.

Robi še to da ti odpišem, potem pa me prosim pusti pri miru a je prov? Prosim te.

Ne delim nikogar. Jaz sem in ti si. Sva dva. Nimava kaj deliti in nimam kaj deliti. Ti si in jaz sem. Kar je bilo za deliti je že storjeno.

Razlagam od pravnih fikcij, izmišljenih oseb in vlog. Ena oseba je kralj druga pa je drek. In če ta igra poteka namesto na odru in v teatru na resničnih tleh vsak sleherni dan boš zelo močno občutil razliko v tisti vlogi, ki jo igraš. Boš igral drek ali pa kralja. In če ti je nekdo pripisal vlogo dreka ti ne bo fajn. Ampak drugega ti ni pripisal saj je vlogo kralja zase izbral, kar je tudi logično. Zdaj kaj sem ti napisal pa razmisli ali pa ne , tvoja stvar.

Fajn bod, lepo se imej. čaw.

Za tiste, ki jim ni do podrobnih razlag in bi vsaj malenkost imeli željo, da se jim svita o čem je govora je posnet animiran filmček trajanja cca 5 minut, ki prikazuje grobo sliko dogajanja slamnatega moža.

Tega ne bom prevajal, saj za medlo osnovo je dovolj, da kliknete na gumbe predvajalnika in izberete samodejni prevod in izberete jezik slovenščina. Če pa vam angleščina ne povzroča težav pa niti tega ni treba, saj so v videu uporabljene dokaj preproste besede, tako tudi samodejni prevod ni čisto mimo, za neko dojemanje, kaj nam prikazani video govori.

( https://www.youtube.com/watch?v=ME7K6P7hlko )

pod-straw

darwindarko, 27.11.2022 ob 19:50

Anonimnež, 27.11.2022 ob 19:29

Dostikrat slišim, da si nekdo želi, da se ne bi nikoli rodil. V takem krutem in lažnivem svetu. Pa ni od nas odvisno, ali pač.

Sej dejanski svet ni lažniv. Tisti, ki so ga na papirju ustvarili je.

Ustvarili so igro pravil. V to igro pravil pa so nas prisilili, da jo igramo, ker se začne od rojstva naprej.

Ko si odrasel se sam odločaš ali boš v nekem klubu ali ne. Se boš vpisal v društvo ali ne. Boš sledil nekim naukom neke religije ali ne. Boš igral nogomet ali ne. Se boš vpisal v neko šolo ali ne.

Legalise pravna igra nekih psihopatov,ki so združili svoje poslanstvo pa je storila to, da se je igrala drugi pa so verjeli v igro, kot resničnost.

Igra je šla tako daleč njena pravila tako daleč, da ljudje ne ločijo več igre od resničnosti prav tako pa so ob rojstvu vpisani vanjo pa čeprav ne morejo biti v njej, kot živi ljudje. Zato se ustvari figura, ki se nanaša na njihov rojstni dan. Večino ljudi ne loči več kaj je res in kaj ni, zato mnogi igrajo igro, vlogo, ki jim jo je nekdo drug pripisal in določil prav tako pa pravila zanje in karakter. Tako ljudje sami pomagajo vzdrževati, psihopatsko suženje tako sebi, kot drugim. Tisti, ki so si izmislili in še kar širijo igro pa so si pisali pravila zase s katerimi se imajo za nedotakljive in suverene žive ljudi.

Ustvarili so si statuse. Tako, kot če bi sebi narisali in lahko uporabljali krila, božje moči in drugo. Hierarhija.

Sebe so ustvarili za NADLJUDI druge pa označili za manj vredne. Vse to so storili v igri, ki so si jo zamislili.

Vendar je igra in ne resničnost. Naravno pravo se požvižga na lažno pravo, vendar pa se lažno pravo tudi požvižga na naravno pravo, zato pa počne kar počne.

Ljudje, ki trpijo,kot praviš in si ne želijo živeti je največkrat vzrok ravno to, ker ljudje ne živijo življenja dejanskega ampak življenje izmišljene osebe. To pa je težko, če ta oseba, vloga ni pisana tebi na kožo, kot tebi, da bi ti jo bilo lepo in zadovoljno igrati. Ljudje so resnica vendar pa tisto kar imajo v mislih večkrat ni.

Zato se obnašajo, nenaravno in delujejo nenaravno. Delujejo po predpisih, po pravilih, po programu, po pravilih igre. To pa so vodeni ljudje in ne  svobodni in suvereni. Niso budni ampak nezavestni. Delujejo, kot roboti pa čeprav niso. Zato, ker ne ločijo pravne fikcije, izmišljene vloge od dejanskega živega bitja, ne drugih ne sebe pa čeprav so živi.

Nima nobena pravna fikcija veze s tem kakšno vlogo bo človek igral. In prav tako ne rojstni list. Vsemu temu daješ prevelik pomen, oziroma iščeš izgovore, da se počutiš manjvrednega ali nepomembnega.

Človek je vedno igral vloge, že od začetka svojega obstoja, ko se še človeku niti sanjalo ni o papirju ali birokraciji. Pa še danes imaš plemena, ki ne poznajo prava in ne rojstnih listov, pa imajo vseeno neke vloge in hierarhijo in organiziranost. Pravzaprav imajo to tudi živali, pa nimajo pravnikov in birokratov.

Zato ni pravo ali pravna fikcija tista, ki človeku odredi neko vlogo, ampak je naša vloga del naravnega prava ali pravil, ki izhajajo iz naših genov, karakterja in priučenih vzorcev.

Ni pravna fikcija tista, ki te sili v tvoj način življenja, ampak ti in tvoja prepričanja in karakter.

robi9, 28.11.2022 ob 19:26

Nima nobena pravna fikcija veze s tem kakšno vlogo bo človek igral. In prav tako ne rojstni list. Vsemu temu daješ prevelik pomen, oziroma iščeš izgovore, da se počutiš manjvrednega ali nepomembnega.

Človek je vedno igral vloge, že od začetka svojega obstoja, ko se še človeku niti sanjalo ni o papirju ali birokraciji. Pa še danes imaš plemena, ki ne poznajo prava in ne rojstnih listov, pa imajo vseeno neke vloge in hierarhijo in organiziranost. Pravzaprav imajo to tudi živali, pa nimajo pravnikov in birokratov.

Zato ni pravo ali pravna fikcija tista, ki človeku odredi neko vlogo, ampak je naša vloga del naravnega prava ali pravil, ki izhajajo iz naših genov, karakterja in priučenih vzorcev.

Ni pravna fikcija tista, ki te sili v tvoj način življenja, ampak ti in tvoja prepričanja in karakter.

Pa ti moraš da si lud ili samo gluši Robija.

Robiju sm včeraj napisal naj me pusti pri miru. Ker ne želim sto tisoč besed za nekoga porabiti da mu pojasnim nekaj kar ne šteka in sploh nima želje štekat.

Isto kot bi se s steno poovarjal. Pač ne moreš vam razložit, če ste pa v teh zadevah usekani.

Nabijaš da se sam nekaj odločam al ludo slepo ne vid da tud limonade ne smeš prodajat če nimaš SP. pač kva vam moram če ste zapofukani v kamen do daske.

Čak da te zagrabjo pa nabijejo iglo v kurac do grla nekega peciva ker je neka korporacija to rekla. Se boste pa kurbe trapaste na najhujš način zbujale jebi ga. Koji vas kurac gleda blesave, če pa se ravno zaradi ovc zblojenih potem vsi v jebenem stanju nahajamo.

Nč osebnga ampak tko je. Tako da se vsak debil lahko prebere v besedilo ker imam poln kufr teh scen.

Norcem je težko razložiti, da nek Pfizer je korporacija in da ga lahko zastrupi do daske in nau noben nafukal, ker ne poznaš nobenega tam, kdo izvaja kar izvaja saj ni človk je korporacija.

Folk debiln ne ve da je WHO korporacija in vam lahko vlado špilajo pa jih ne poznate po facah saj niso ljudje ampak korporacija.

pač včasih so kralja, cesarja lahko zadavl če je šu predaleč. No sedaj so korporacije in so skriti za korporacijami. Zadavi pizda zblojena korporacijo če lahko.

Namreč oni pezdei so skriti za korporacijami, ti pičkič ki pa si registirana oseba po svojem rojstvu pa direkt tebe zagrabjo za vrat če te hočejo.

Pač ne vidite slepci , da so naredili tako da ti njim ne moreš niti jih več ne prepoznaš medd tem ko te oni v minutu najdejo in iz postle stresejo če hočejo.

Pejte še mal v svet sanj, da vam bo bl fino dokler ne zategnejo ovce zblojene do kraja.

Ko se boš zbudil in zevedel sebe, se boš zavedal, da odločaš sam.

Odločaš sam, v vsakem trenutku, z vsako svojo mislijo in s svojo pojavo in obstojem.

Kot sem omenil, nima veze s tem tvoj rojstni list.

Recimo primer, čebelja družina. Tam so tudi delavke in delajo po cele dneve in do konca življenja za matico in trote in ličinke…..Pa bo zdaj glup Darwin povedal, da je delavkam kriv rojstni list in pravna fikcija, ker nimajo izbire in garajo kot sužnji.

robi9, 28.11.2022 ob 19:45

Ko se boš zbudil in zevedel sebe, se boš zavedal, da odločaš sam.

Odločaš sam, v vsakem trenutku, z vsako svojo mislijo in s svojo pojavo in obstojem.

Kot sem omenil, nima veze s tem tvoj rojstni list.

Recimo primer, čebelja družina. Tam so tudi delavke in delajo po cele dneve in do konca življenja za matico in trote in ličinke…..Pa bo zdaj glup Darwin povedal, da je delavkam kriv rojstni list in pravna fikcija, ker nimajo izbire in garajo kot sužnji.

Jebo te KURAC ROBI A SI TI MRAVLA PA ČEBELA LUDOOOOOOOOOO?

Si mravla, čebela al si človk Ludo, kva si?

Ne moreš teb prebit v betico tist kar ti manjka vse te mesece, ne moreš pa da ga jebeš. Vidš, čutš da nekj ni ok ampak še kar na debiln način gledaš na svet. Ma ti si lahko stokrat neki sam svoj v svoj betic ampak ti ne pomaga, če je folk okrog tebe hipnotiziran podobno kot si ti.

ne vidi norec, da se zadnja desetlejtja korporacije množijo kot muhe na drek in da je nastopila nova vladavina.

VLADAVINA KORPORACIJ

TO SO MRTVE ENTITETA USTANOVLJENE Z RAZLOGOM

Prej ne glede na to, kaj so hoteli početi so morali pri tem paziti. Sedaj jim ni treba ker so korporacije uržah teh se pa ubit ne da ker so že mrtve.

Tako, tvoja suverenost ne pomeni nič, če ti je drugi ne priznajo in te potolčejo takoj ko te zagledajo.

Nimaš se kam umakniti, ker so si pod korporacije pripisali vse. ŠTEKAŠ PRILASTILI SO SI ZEMLJO IN NARODE. Registrirali so jih in jih vnesli v LEGALIS.

Ker taki kot ti ne veste ne poznate razlike od pravega sveta in legalisa pa živite v virtuali ki so jo jo za vas drugi naštimal. In druge ni kot da se zbudiš ali pa si še naprej v hipnozi.

ZBUDITE SE

Prej je veljalo obče pravo, običajno pravo. Obče-OBČINA pizda ste slepi.

sedaj pa je običajno pravo zatrto, ker folk sploh ne ve da je bilo tisti ki ne raziskujejo niti ne ločijo enega prava od drugega. vam je vse isti kurac pa ni

Vam je država po običajnem pravu isto kot pa v statutarnem pravu, kjer harajo korporacije

odgovornost človeka tistega ki počne zločine se je skrila za korporacijo, navadnim ljudem pa so se zločinci približali ker so jih postavili v takšno in tako rekoč pogodbeno pravo. Vse je buulshit in iz naslova buulshita te grabijo za vrat.

NE MOREŠ DEBILOM RAZLOŽITI npr. da za svojo lastnino ne smeš plačevati davka, ker če ga pomeni, da ni tvoje saj je nekdo drug lastnik.

Alodij, alod alodialna pravica je da če je lastnina tvoja ga ni kurca na svet da si jo lahko privzema ti jo davči niti vlada ne. Tako pa danes lažejo in zavajajo cele narode, da je lastnina njihova potem pa jih davčijo za vsak drek in povsod. Pa ne samo to. Ker so to vse že dosegli in v vse to posegli so se polastili še človekovega telesa in še tega hočejo lastniti k sebi in davčiti, posegati vanj z raznimi zadevami. zato ker je folk tok usekan tako hipnotiziran, indoktriniran da je bolan, bolesten in inteligenca njegova je postala za posrat

smejijo se in uživajo ko gledajo kaj debili pustijo in ne dojamejo

Meni je to vse jasno kako deluje sistem. In o korporativnem fašizmu sem pisal že pred leti.

Zato so tvoji očitki brezpredmetni.

Hotel sem komentirati nekaj drugega. Tvoje zgražanje, da te ne pustim pri miru in da te jaz v nekaj silim. A sem mogoče prišel k tebi domov in ti s pištolo grozil, da moraš prebrati moj komentar in odgovoriti ?

Kolikor vem, nisem. Zato si se za ta korak sam odločil, kot se odločaš sam za vsak drug korak ali dejanje, ki ga storiš.

Ampak tisti s kompleksom žrtve, boste vedno ubogi revčki in jamrali kako nimate izbire in da vas neka pravna fikcija drži v šahu.

Za božjo voljo, pusti že to bedasto pravno fikcijo, ker je to samo izgovor, ki ga je našel tvoj ego, ker se noče soočiti s sabo in svojimi kompleksi ter sprejeti odgovornost za svoja prepričanja in dejanja.

Ni pravna fikcija tista, ki človeka omejuje. Človeka omejujejo njegova prepričanja. Omejitve so samo v naših glavah. Svoboda ni stvar okolja, ampak občutek, ki izhaja iz naše notranjosti.

robi9, 28.11.2022 ob 20:23

Meni je to vse jasno kako deluje sistem. In o korporativnem fašizmu sem pisal že pred leti.

Zato so tvoji očitki brezpredmetni.

Hotel sem komentirati nekaj drugega. Tvoje zgražanje, da te ne pustim pri miru in da te jaz v nekaj silim. A sem mogoče prišel k tebi domov in ti s pištolo grozil, da moraš prebrati moj komentar in odgovoriti ?

Kolikor vem, nisem. Zato si se za ta korak sam odločil, kot se odločaš sam za vsak drug korak ali dejanje, ki ga storiš.

Ampak tisti s kompleksom žrtve, boste vedno ubogi revčki in jamrali kako nimate izbire in da vas neka pravna fikcija drži v šahu.

Za božjo voljo, pusti že to bedasto pravno fikcijo, ker je to samo izgovor, ki ga je našel tvoj ego, ker se noče soočiti s sabo in svojimi kompleksi ter sprejeti odgovornost za svoja prepričanja in dejanja.

Ni pravna fikcija tista, ki človeka omejuje. Človeka omejujejo njegova prepričanja. Omejitve so samo v naših glavah. Svoboda ni stvar okolja, ampak občutek, ki izhaja iz naše notranjosti.

Še kar stresaš slepo filozofijo. Nis tapravga najdu za to.

Ni bolj tupe da meni govoriš, da je pravna fikcija moj izgovor med tem ko POFUKANO JO ŽIVIŠ VSAK DAN IN ROBANTIŠ NAD POLITIKO DA SO MAFIJCI.

Po tem se vidi, kako si ujet v hipnozi, ki so ti jo nadeli na oči.

Lej Robi kot sem povedal ne da se mi kracat toliko, saj če bi debatirala tako v živo bi mi bilo drugače in mi ponavadi ne zmanjka potrpljenja da bi koga zbudu.

Ti pač ropotaš o neki lastni suverenosti in da je važno kaj si ti misliš, ker očitno ti je svet le tvoja glava.

Sej ti si lahko rečeš Peter, čez pet minut pa Francl, ker si pač svoj gazda ampak te noben drug ne bo jebal po tem kot pa so te registrirali.

Veš kva pejt ti mal na sodišče pogledat al pa okrog plavih prascev pa jim nabijaj ime, ki se ga boš tam domislil pa me zanima koliko ti bo to fajn šlo skozi. Ker v bistvu po tvoji suvereni filozofiji bi morlao biti tako in ti dam prav, da če si sam svoj odločaš sam in če ima kdo pravico recimo izbrati sebi ime si to ti sam.  Vendar ne boš obstajal s tem imenom dokler ga ne boš registriral. Lahko te kolega tako kliče. Vendar pa ko boš hotu kos kruha kupiti ali pa zaslužiti, potovati pa ti bodo drugi povedal kako ti je ime ne glede na tvojo samostojnost in filoozofsko stanje moj dragi Roberto nine

————————–

Tako da ne me jebat, ker tuds jst vem kako laufa vse ampak mal bl očitno če pa se zavedam tudi zadev ki vam jih tolmačim. Seveda pa sem tudi jaz še vedno le to kar sem in nič več.

Pravna fikcija je tvoj izgovor, da se počutiš žrtev.

Ni ti rojstni list in ne birokracija vcepila tvojih vzorcev in izkušenj, da si to, kar si.

Ta religija o pravni fikciji je beg od realnosti, katere ne morete spremeniti.

Zato v svoji glavi ustvariš navidezno ali fiktivno ločitev od krute realnosti.

To zdaj, kako nekdo nekoga kliče, je nepomembno. Ker se sploh ne gre za to.

Bistvo je v tem, kar sem omenil.

robi9, 28.11.2022 ob 20:50

Pravna fikcija je tvoj izgovor, da se počutiš žrtev.

Ni ti rojstni list in ne birokracija vcepila tvojih vzorcev in izkušenj, da si to, kar si.

Ta religija o pravni fikciji je beg od realnosti, katere ne morete spremeniti.

Zato v svoji glavi ustvariš navidezno ali fiktivno ločitev od krute realnosti.

To zdaj, kako nekdo nekoga kliče, je nepomembno. Ker se sploh ne gre za to.

Bistvo je v tem, kar sem omenil.

Stari ti zdej mešaš že čist vse. Stop posto, da tud če ne bi bilo sranja kot je pravna fikcija bi imel folk še kar probleme sam s seboj in drugimi. Toj lajf.

In lajf sam je dost brez da se zravn živi še virtuala, ki se je NE DA ŽIVET SPLOH, saj je ni.

Ti, ki se imajo za oblast oni silijo prek NORCEV, da nam maltretirajo na vsakem koraku da moramo živet nekaj kar ne obstaja in tega ti ne štekaš pa čeprav si se srečal s tem in se srečuješ.

Sej pravm ti slepiš s temi tvojimi pogledi, ki se izražajo, kot da se določene stvari sploh ne dogajajo, kar negiraš jih. Lahko ti negiraš ampak drugi ne. Sej, jst se tud lahko naredim med prvimi, da buulshita ni ampak že naslednji korak sem spet v njem ko bom srečal ali pa bo k meni prišel nekdo, ki je hipnotiziran.

Jst sem priseben kadar sem ampak ogromno drugih zdej ni VKLJUČNO S TEBOJ.

In res te imam poln kurac zdej in se ne želim več s teboj o tem pogovarjat te pa spoštujem kot človeka, da nauš mislu da neki zamerim ali kaj. Preprosto, zato ker mi je debilno se o debilnem pogovarjat sploh ko omeniš da je religija pravna fikcija in jo meni turiš, kot da sem se jo jaz izmislil, zato, ker opozarjam nanjo. Pač psihič si s temi scenami. Stari nisem jaz prava v katerem imaš dokumente registrirane ampak drugi tako da ne name to stresat samo zato ker pač to poznam. Pa če si tako brihten in samosvoj in je vse religija in je dost da se stran obrneš dej fukn strran une dokumente če upaš k jih maš.

Pa kartice tud. Sej prov bi bilo tako ampak saj ti veš kaj je prov ane Robi.

Lej dost, vsaj zame, fajn bod ajde. ti svoje trobentj jst bom pa svoje

Če pa boš kdaj hotu kaj vedt pa vprašaj. če pa že vse mislš da veš pa nima smisla

Psihič si ti, ker spet meni podtikaš svoje blodnje. Kaj je to za ena tvoja motnja, ko nenehno drugemu podtikaš svoje laži ?

Ker jaz nikoli nisem tebi očital, da si si ti izmislil to religijo.

Še preden si ti začel o tem tu pisati, sem jaz že gledal posnetke, oziroma njegov “live”, kot sam pravi svojim posnetkom.

Ti si to religijo prevzel, ker ustreza tvoji osebnosti in prepričanjem. Ker si se v tem našel.

Kot sem ti že povedal, ker imaš kompleks žrtve in občutek nemoči.

Dokaz za to, je ravno ta tvoja floskula, ki jo znova in znova ponavljaš. In sicer, zbudite se.

Namreč, stvar je v tem, da so žrtvam vedno drugi krivi. Oni sami ne morejo biti za karkoli odgovorni, ker so pač žrtve. Zato vedno nabijaš, da se moramo zbuditi. Kot, da si samo ti zbujen, mi pa nezavedni ali pod hipnozo.

In to je bedarija in dokaz, da ti nisi zbujen ker se ne zavedaš svojih travm in razlogov, čemu meniš, da se morajo drugi zbuditi in sprejeti tvojo religijo.

V čem se ti razlikuješ od tistih psihičev, ko vsiljujejo svoj režim ali neko religijo ?

V ničemer. Vsak je absolutno prepričan, da je njegova religija prava in resnična, vse drugo pa fikcija.

Ker zbujen ali prebujen ali razsvetljen človek je osvobojen vseh religij.

Zato tudi nikomur ničesar ne vsiljuje.

robi9, 29.11.2022 ob 17:38

Psihič si ti, ker spet meni podtikaš svoje blodnje. Kaj je to za ena tvoja motnja, ko nenehno drugemu podtikaš svoje laži ?

Ker jaz nikoli nisem tebi očital, da si si ti izmislil to religijo.

Še preden si ti začel o tem tu pisati, sem jaz že gledal posnetke, oziroma njegov “live”, kot sam pravi svojim posnetkom.

Ti si to religijo prevzel, ker ustreza tvoji osebnosti in prepričanjem. Ker si se v tem našel.

Kot sem ti že povedal, ker imaš kompleks žrtve in občutek nemoči.

Dokaz za to, je ravno ta tvoja floskula, ki jo znova in znova ponavljaš. In sicer, zbudite se.

Namreč, stvar je v tem, da so žrtvam vedno drugi krivi. Oni sami ne morejo biti za karkoli odgovorni, ker so pač žrtve. Zato vedno nabijaš, da se moramo zbuditi. Kot, da si samo ti zbujen, mi pa nezavedni ali pod hipnozo.

In to je bedarija in dokaz, da ti nisi zbujen ker se ne zavedaš svojih travm in razlogov, čemu meniš, da se morajo drugi zbuditi in sprejeti tvojo religijo.

V čem se ti razlikuješ od tistih psihičev, ko vsiljujejo svoj režim ali neko religijo ?

V ničemer. Vsak je absolutno prepričan, da je njegova religija prava in resnična, vse drugo pa fikcija.

Ker zbujen ali prebujen ali razsvetljen človek je osvobojen vseh religij.

Zato tudi nikomur ničesar ne vsiljuje.

Kero religijo sem jaz prevzel?

Saj pa sem napisal.

Religijo o pravni fikciji, oziroma živem človeku.

robi9, 29.11.2022 ob 17:48

Saj pa sem napisal.

Religijo o pravni fikciji, oziroma živem človeku.

No sj se mi je kr zdelo, da ti ga mede.

Veš, meni bi nekako sicer se mi bi verjetno zasmilil ampak bi ti dal eno lekcijo, nabiv bi te na beton dal v liscie pa brca v glavo. Kot sm reku bi ti to rajš teoretično kot zares. Ampak bi bilo fajn vidt kok bi ti še lajal o religiji pa kok bi mislu da je živi človek le neka utvara in neka kult.

Zgleda da drugače takim kot si ti ne moreš odpret oči.

Kreten živiš in ne veš da si živ človek. To je debilno da bolj debilno ne more bit.

Ne morem reči živa žaba če pa si človk.

Cel sistem temelji na pravni fikciji, celo definicije imaš opisane in vse kar sedaj obtaja kot neka družba, država in njena pravila temeljijo na tem ti pa mi to porivaš kot neko religijo na katero se jaz nekaj sklicujem da bi neke svoje pomankljivosti, nesposobnosti zakril.

Bumbar Robi nimaš kej.

Veš, nekateri smo imeli s temi fašisti in krivoverci v držav večkrat stike direktne v mnogočem in ne spimo več, kot vi ki ste očitno kot bubeki v loju nekje zabezecani in nekaj fantazirate.

Nas nekatere so tako daleč pripeljali da smo se vprašali globoko ali začnemo pobijat nazaj ali pa probamo mal globje raziskat vso stvar, In globje ko smo raziskovali globje in več se odkriva kako je vse prevara in na čem sloni. In ko mi en tak cepec kot ti reče da sem jaz cepec in da si domišljam bi mu dla nekaj svojih lekcij stikov s fašisti da bi ga mal podučil. Ne v smislu da bi te jst ampak da te v roke dobijo oni pa si potem še razlagaj tvoje religije pa kako jst verjamem v kak kult.

če so odfukani in jst vidm da so odfukani psihopati ne pomeni da sm jst tud

pomeni le to da jih opazim in nisem edini

Zdej pa tko. Ta svet gre v totalno maloro. Ej profesor oprosti, da bom malo razbila tale boksarski dvoboj, zdaj pa jaz malo vnašam smeh in enkrat sem že napisala, da naj bi bili na isti strani. Dajmo malo besede obrnit, da bo razumljivo, čeprav se mnenja krešejo? ◉⁠‿⁠◉(⁠.⁠ ⁠❛⁠ ⁠ᴗ⁠ ⁠❛⁠.⁠)(⁠✷⁠‿⁠✷⁠)

Oba rada preberem, ampak zaradi nečesa kar ni v vajini moči do neke mere, je nesmiselno obmetavanje. Vem da sta oba resna in stroga pri svojih prepričanjih in prav je tako, ampak dajmo malo o metuljčkih in čebelicah hehehe

Zdej pa če sem zato bumbar, pa naj bom 😃😛

Anonimnež, 29.11.2022 ob 19:09

Zdej pa tko. Ta svet gre v totalno maloro. Ej profesor oprosti, da bom malo razbila tale boksarski dvoboj, zdaj pa jaz malo vnašam smeh in enkrat sem že napisala, da naj bi bili na isti strani. Dajmo malo besede obrnit, da bo razumljivo, čeprav se mnenja krešejo? ◉⁠‿⁠◉(⁠.⁠ ⁠❛⁠ ⁠ᴗ⁠ ⁠❛⁠.⁠)(⁠✷⁠‿⁠✷⁠)

Oba rada preberem, ampak zaradi nečesa kar ni v vajini moči do neke mere, je nesmiselno obmetavanje. Vem da sta oba resna in stroga pri svojih prepričanjih in prav je tako, ampak dajmo malo o metuljčkih in čebelicah hehehe

Zdej pa če sem zato bumbar, pa naj bom 😃😛

Pri resnih zadevah ni heca. Gre se za življenje in smrt. Zato pri tem nimam sladkih besed zanj, ki bi mi tupil slepoto, ki sem jo nekoč sam imel.

Namesto, da bi se tip poglobil mi nažiga, kaj si domišljam in da se gre za neko utvaro izmed tisočih, ki krožijo naokrog.

Ne bo se pa model povprašal kaj bi se dogajalo in kje bi ga sprejeli ter kako bi ga sprejeli in obravnavali, če ne bi imel registracije. Tiste pravne fikcije ustvarjene za katero pravi da je meni le izgovor za slabo kar naj bi se mi dogajalo.

Nismo mi v džungli, kjer so morda dokumenti nekaj neznanega. Ljudem so bili dokumenti predstavljeni na način, kot so tisti, ki so jih vzpostavljali tudi želeli prikazati. Dokler se gre za mrtve reči in sledljivost tem v mnogih nazorih to morda ni napačno, ko pa človeka spremeniš v stvar pa ga tako rekoč ubiješ. Zato pa pomen o življenju in smrti, ker ravno to se dogaja. Človeka se več ne prepozna kot živega človeka ampak le kot fikcije, inkorporiran subjekt , tako pa se s človekom, počne , kot s stvarjo. Človek ni stvar je  pa stvaren.

Biti stvaren ali stvar je razlika. In to se meni ne zdi hecno, če pa človek ne ve več ali je stvar ali živo bitje.

Svet gre v maloro, ker je človeštvo razvijalo le svoj ego. Ta ego, ki je namenjen manipulacijam, prevaram, utvaram….. Drugače povedano, človek ni več pristen in iskren.

Zato je vedno več nekih pasjeljubcev in mačjeljubcev….Saj se živali ne pretvarjajo in ne varajo. Ker živali nimajo tega ega in egoizma, kot človek. Živali so vedno pristne in iskrene in se človek ob njih ne počuti prevaranega.

Sicer je res, da se tudi živali pretvarjajo, a to le, ko se počutijo ogrožene. Takrat recimo igrajo, da so mrtve ali spremenijo barvo, da prevarajo plenilca.

Človek pa se pretvarja skoraj ves čas. Kar pomeni, da se bolj ali manj vedno počuti ogroženega. Celo pred svojim partnerjem se počuti ogroženega in igra lažno vlogo. Drugi pa se počuti prevaran in izkoriščan. In tako se uničujejo odnosi in zaupanje in med ljudi se vnaša distanca.

Zato ni problem neka pravna fikcija. Problem je človek, ki sam zaradi nenehnega pretvarjanja postane lažen in pred sabo in svetom skriva svoja pristna čustva in resnico.

In družba, ki temelji na lažnih temeljih, nima prihodnosti.

robi9, 29.11.2022 ob 20:07

Svet gre v maloro, ker je človeštvo razvijalo le svoj ego. Ta ego, ki je namenjen manipulacijam, prevaram, utvaram….. Drugače povedano, človek ni več pristen in iskren.

Zato je vedno več nekih pasjeljubcev in mačjeljubcev….Saj se živali ne pretvarjajo in ne varajo. Ker živali nimajo tega ega in egoizma, kot človek. Živali so vedno pristne in iskrene in se človek ob njih ne počuti prevaranega.

Sicer je res, da se tudi živali pretvarjajo, a to le, ko se počutijo ogrožene. Takrat recimo igrajo, da so mrtve ali spremenijo barvo, da prevarajo plenilca.

Človek pa se pretvarja skoraj ves čas. Kar pomeni, da se bolj ali manj vedno počuti ogroženega. Celo pred svojim partnerjem se počuti ogroženega in igra lažno vlogo. Drugi pa se počuti prevaran in izkoriščan. In tako se uničujejo odnosi in zaupanje in med ljudi se vnaša distanca.

Zato ni problem neka pravna fikcija. Problem je človek, ki sam zaradi nenehnega pretvarjanja postane lažen in pred sabo in svetom skriva svoja pristna čustva in resnico.

In družba, ki temelji na lažnih temeljih, nima prihodnosti.

Končno si zabredel v del resnice.

VLOGO IGRA in ko to počne se igra. Igra, če je neboleča, ni kruta,ni hudobna lahko prinaša veselje. Ko pa temu ni več tako pa je treba v dobro ljudi igro prekiniti. In ljudje imajo moč to storiti.

IN Robi ja JE problem pravna fikcija, ker ravno ta stori to, da ti igraš vlogo in ne tisto kar si.

Lej npr. ko greš po kredit, vložiš VLOGO za kredit. Ljudje berejo pa ne vedo kaj berejo.

VLOGO, VLOGO,VLOGO,VLOGO,VLOGO,VLOGO

Sem ti napisal večkrat, da bi prepoznal.

Ljudje, ki so v teatru na odru so igralci, in igralci imajo pripisano KAJ??????????? Kaj sem napisal večkrat?

In ko ti  Robi govoriš, da se človek pretvarja (IGRA ) in potem rečeš, da ni problem pravna fikcija, ki mu daje VLOGO si s seboj v svojem doumevanju v konfliktu,kontradiktoren sam pri sebi. V zaboju se odbijaš od stranice v stranico.

Vidiš, opaziš, da se ljudje pretvarjajo ne vidiš pa ozadja ali odra. Ker tega ne raziskuješ ampak celo zagovarjaš.

Sodnik, igra vlogo. Policist igra vlogo. Predsednika vlade, države igrata vlogo. Delavec igra vlogo. Poslanec v parlamentu igra vlogo. Vsi igrajo vlogo.

IN TI SE ČUDIŠ, DA LJUDJE NISO VEČ PRISTNI?????????????????????

HM…….

Ko vas jaz kličem  ZBUDITE SE,kot pristen ti meni natolcuješ, da v smislu, da sem vzvišen.

Ne. Ne gre se za vzvišenost ampak za klic, da pogledate resnici v oči.

In ja živali so to kar so bile, ljudje pa se pretvarjajo, igrajo. Dovolili so si imeti človeško oblast, ta oblast igra igro z ljudmi in ljudje so zapadli v igro za katero ne vedo, da je igra ampak grda resničnost. Vendar pa ni resničnost grda ampak je grda umazana igra.

act-actor

akt-akterstvo

Ti je znano? PRAVNI AKT? PRAVNI AKTI?

vloga,igranje

ZBUDITE SE

Človek človeku zver.

Robi, tole za pse sem jaz že enkrat nekje pisala, pa so me pogrizli na monu. Mislila sem pa v tem smislu, da je za živali bolj poskrbljeno kot za ljudi. Imam rada živali, a sebe bolj. Živali imajo živalski divji nagon in niso vse “prijazne” do človeka. Tudi psi kot hišni ljubljenčki ubijajo. A je to spet kriv človeški faktor. Mene sicer najbolj boli nepravica, neiskrenost in laž, tega pa je vedno več. Ne vem, kako se bo to odvijalo vse skupaj …..

Profesor, zdaj si pa ti na toplem in na varnem in ni na smrt 😉

Niso problem vloge same po sebi. Vloga je le poimenovanje za neka opravila, ki jih opravljamo.

Brez vloge ne moremo biti. Ker tudi partner ali kuhar je vloga.

Zato si spet zgrešil bistvo.

Ker bistvo je način igranja neke vloge. Da igranje neke vloge več ne služi v dobro skupnosti, ampak izigravanju skupnosti ali družbe.

Zato družba propada.

Nima veze pravna fikcija. Tudi jaz se ne počutim kot predmet, če je moje ime zapisano na nekem papirju.

Lahko pa me nekdo zaradi svojega egoizma obravnava kot predmet.

robi9, 29.11.2022 ob 20:49

Niso problem vloge same po sebi. Vloga je le poimenovanje za neka opravila, ki jih opravljamo.

Brez vloge ne moremo biti. Ker tudi partner ali kuhar je vloga.

Zato si spet zgrešil bistvo.

Ker bistvo je način igranja neke vloge. Da igranje neke vloge več ne služi v dobro skupnosti, ampak izigravanju skupnosti ali družbe.

Zato družba propada.

Nima veze pravna fikcija. Tudi jaz se ne počutim kot predmet, če je moje ime zapisano na nekem papirju.

Lahko pa me nekdo zaradi svojega egoizma obravnava kot predmet.

Robi, Robi, Robi.

Ko te nekdo obravnava kot predmet. Mu lahko rečeš hvala lepa mu obrneš hrbet in greš.

Ko pa je verovanje v pravne fikcije in človeštvo v brez pameti in nesposobno ločiti igro od stvarnosti pa te bo nekdo zagrabil, če mu hrbet obrneš.

Tega kot že večkrat povedano se tebi ne da dotajčiti. Ti si čist njihov, tako, da kot že večkrat čaw bav

Evo lepa razlaga. Upam, da vam nekaj, nekdo ali sami odpre OKO.

( https://www.youtube.com/watch?v=IeOQ-4TvNog )

ZBUDITE SE, ZA VSE VAS, NAS , TEBE MENE SE GRE.

UK COMMON LAW,A LAWFUL REBELLION JOHN HARRIS (2009)
( https://www.youtube.com/watch?v=uBU1_GbZ8P0 )

New Report

Close