vaša sodba?
Imate tipa 1 leto, pred njim ste imele kolegico x, ki je bila že prej kolegica z vašim tipom in njej grejo zasluge, da se vidva sploh spoznata.
Fora pa je v tem, da ga je ona poskušala ujeti pa ga ni dobila. Potem vam, da zeleno luč za vašo vezo z njim in pravi, da ga je prebolela. Kljub temu pa povprečno 1x tedensko hodi k njemu na obisk, tudi če vas ni tam!!!
drage punce kaj bi si ve mislile o tem?
res je bila ona prva njegova kolegica ampak ali ga vseeno hoče prevzeti?
On vam razlaga, da se ona tudi slučajno ne more primerjati z vami (na nobenem področju)in, da je vse na čisto prijateljski ravni. ali bi mu verjele, če bi bile bolj ljubosumne narave? Največja fora pa je ta, da je bila ta kolegica nekoč vaša najboljša kolegica in to 6 let!!!
Ima kera tak problem?
Hvala za pomoč!
odvisno kakšen je fant oz.koliko je vreden da se postaviš na njegovo stran?Če je bila tvoja kolegica 6 let mislim da bi jo lahko vsaj mejčkeno poznala kakšne namene ima,če si prepričana da take ona absolutno ne more biti prijateljica!Če popolnoma zaupaš fantu in ga poznaš kakšen je(da ga ne zanimata dve naenkrat,če je v vezi s tabo..)ga lahko mirno vprašaš kaj misli o tem,če je s tabo da se ne bi videval z dugimi.Mene osebno bi to motilo.Odločitev je v tvojih rokah!Vso srečo!
fant je vreden saj je največji srček na tem svetu, pa tudi po osebnosti je dober do vseh, odličen gostitelj in vse…
Sem ga že vpr.če mam razlog za ljubosumje in mi je rekel, da naj ne bom smotka….da sem edina….
glede kolegice pa mislim, da mi ne bi tega storila, vsaj včasih ni bila taka-se je pa zelo spremenila.
sem zelo nezaupljiva in to bi rada spremnila, saj noben noče sumničave punce!
Nič zaenkrat bom stvar pustila stati in verjela fantu,kolegico pa bom v kratkem povabila na drink in jo vprašala, če ji lahko zaupam!
kaj pravite?
…včasih še sam sebi ne, he
ajša, majda…se podpišem pod vajin post….
Kolegica gor ali dol. Moja sestar je spelala fanta drugi sestri. On pa je tud govoru, da sta sam kolega, da je to njena sestra, in bla bla bla! Pa dve ful dobri frendici sta imeli enako težavo kot ti. Tako so šli vsi narazen!
Pol naj pa še en reče komu zaupat!
Sedaj ne zaupam lastni sestri kaj šele kolegici.
Pa sory itak je to tvoja odločitve komu boš verjela in kaj storila!
Pa veliko uspeha!
Sem mela isto situacijo. Prav nč se nimaš za bat. Vsaj pri nama se ni kaj zgodilo.
Tudi jaz sem imela kolegico, ki je bila z mojim le v prijateljskih odnosih. In glej ga zlomka – nekega večera grem iz diskoteke in ju zalotim v avtu… On je bil iskren in je povedal kaj in kako, ona se je pa zgovarjala, da sta se le pogovarjala…
Ej puce ful vam hvala za vse odgovore.
Vem, da bom morala to sama speljati in tudi bom tako ali drugače.
Trenutno se bom sprijaznila s situacijo. A bila odprtih oči!
Saj kaj pa mam za storit?
Ce recem njej naj ga pusti na miru mi bo potem on zameril, da iz muhe delam slona…mislim, da sem kar v začaranemu krogu.
A bom že speljala! Vem, da ljubi mene in, da sem boljša od nje zato me tudi ne bi smelo kaj skrbeti! ANE!¨
Pozdravcek vsem, super ste!
Forum je zaprt za komentiranje.