Vaše izkušnje – Paradiso Spa in wellnes + terme Dobova

Ali ima kdo izkušnje s temi termami http://www.paradiso.si/paket-romanticni-vikend-za-2-osebi.html?
Je bil kdo tam? Je kvalitetna postrežba in urejeni prostori?
Ne bi rada kupila mačka v žaklju in me zanimajo osebne izkušnje.
Hvala za odgovore.

S partnerjem sva bila v teh termah- romantični vikend za zaljubljene. Bila sva zelo zadovoljna. Hotel zelo lep, urejen in moderno opremljen. Osebje zelo, zelo prijazno in ustrežljivo. Zajtrk je samostrožen (na izbiro imaš res kar kočeš, kolikor hočeš), večerja je bila enkrat samopostrežna enkrat pa ne (tudi zelo zadovoljna s harno), v paketu sva imela tudi klasično masažo v dvoje, 2 uri privat savne (parna in finska), 2 uri jacuzija+parna savna+šampanjček in neomejeno kopanje v bazenu.Bila sva zelo zadovoljna in bova definitivno še šla.
Edino okolica hotela je bolj tako tako-nimaš kam it.
Lahko greš tudi z vlakom, ker je hotel v bližini žel. postaje.

Pazi, da ne boš imela pripomb. Jaz sem se zaradi ene banalne stvari obrnila na natakarje, so mi rekli, da vedo in opozarjajo lastnika, pa se nič ne spremeni, ljudje pa pritožujejo. In sem se obrnila tudi nanj. On je stvar zagovarjal, mene pa pravzaprav obtožil, da lažem. Tako da “terme” so majhne in nepoznane, zato ni gužve in je prav luštno. Kar pa se tiče drugih stvari, se z vsem strinjaj in se boš imela super!

bazeni, hotel, sobe, hrana=enkratno res same pohvale, tudi osebje še kar prijazno, moram pa povedat da sem bila pa nad masažo razočarana, masirala me je pripravnica, ne vem kako je možno da delajo pripravniki, ko smo imeli mi pripravništvo smo lahko samo gledali in se učili, če smo pa že delali kakršnekoli posege na strankah so nam pa le te morale dovolit, moža je masirala mislim da zaposlena maserka in on ni imel pripomb, jst pa sem bila božana, žal mi je da se nisem vstala in odkorakala ven, če se reklamirajo kot spa in wellnes hotel naj bo tudi ponudba primerna štirim zvezdicam. s katerim se promovirajo. hotela sem si še kaj privoščit iz tega wellnes centra, vendar si nisem upala, ker me je bilo strah da se bodo na meni učili.
Drugače pa je bil romantični vikend res romatičen, še se bova vrnila samo naslednjič si vzamem kak drug paket brez masaž.

ob mojem obisku, sem bil zelo razočaran nad zaposlenimi v baru v hotelu. S partnerico sva si zaželela določene pijače za v sobo in ker jim je je zmanjakalo, me je zaposlena v baru poslala po pijačo v picerijo , naj si jo grem sam tam iskat. Tam mi je prijazna natakarica željeno naložila na pladenj in mi tudi sama prinesla naročeno, kljub temu, da je imela gužvo in bila tam sama v strežbi, mi je ona prinesla pijačo v hotel, v baru hotela pa so 3 zaposlene prodajale dolgčas, pa mi niso hotele prinesti željene pijače, to se mi res ni zdelo v redu…….da si gost sam mora po pijačo v picerijo

Ravnokar dopustujem tu. Se vedno fenomenalno, sobe na nivoju, cistoca v nulo, prijaznost na top nivoju, hrana… Fenomenalno, ustrezejo vsem zeljam (vegi, diete…). Vsi obroki so samopostrezni, izbira neverjetna. Preseneceno zjutraj ob 7.00 vidis vse cistilke, resevalce, ki vsak dan pocistijo(ampak res pocistijo) vse povrsine pri bazenih. Res vrhunsko, priporocam.

Spoštovani.
Katastrofa! Za negativne izkušnje niso odprti. Nimajo posluha. Žalostno. Bomo letos glasovali za najbolj neprijazno kopališče!!!
Zaračunavajo storitve, katere gost ne more koristiti – konkretno: danes kupili karte za savne, ampak savne prenatrpane, potrebno čakati, da prideš na vrsto. Največja katastrofa pa ta, da niti enega ležalnika prostega !? Ko pa želiš, da ti vrnejo denar za to, ker ne moreš koristiti savne, pa je njihov odgovor :”MI DENARJA NE VRAČAMO”. Torej prevedeno na njihov jezik, ko enkrat plačaš, jim ti nisi več pomemben!
Za negativne izkušnje niso odprti. Nimajo posluha. Žalostno. Bomo letos glasovali za najbolj neprijazno kopališče!!!