Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vaše izkušnje s Pohištvo.si

Vaše izkušnje s Pohištvo.si

Pozdravljeni, zanima me ali je kdo izmed vas naročal dnevne regale iz spletne strani Pohištvo.si in kakšne so vaše izkušnje.
Hvala in lep pozdrav.

Sem naročila omaro in je bilo vse v redu. Cakalna doba kot je pisalo ob naročilu in tudi dostava. Vse superr, ce bom se kaj rabila bom sigurno se narocila pri njih.

Omare za predsobo, kopalniška omarica in računalniška miza, naročeno ravno v novoletni gneči. Dostava pravočasna, vse omarice s popolno vsebino, skratka , zadovoljna.

Kupila posteljo in vzmetnico, vse je štimalo, pač običen postopek, naročilo, plačilo, dostava, artikli taki, kot sem si predstavljala.

Vprašanje in vsi trije odgovori v eni uri!? zelo kredibilno… :/

Hvala za take ponudnike na trgu

Ti si pa res en čudak. Logično, da odgovoriš takrat, ko nekdo temo odpre. A naj čakam, da se premakne na drugo stran in jo potem iščem tam?
Lej, nikar še ti i teoriji zarote, lepo prosim. Tudi ko sem sama nekaj naročala, sem prej preverila na forumih izkušnje ostalih. In na podlagi tega sem tudi naročila. In bila zadovoljna.
Tako da ostajam pri svoji zgornji oceni, ti pa išči zarotnike, ok?

Sem takrat napisala svojo dobro izkušnjo kot kupec omare. Prvič sem kupila pri njih in še bom, če bom kaj potrebovala.

😀 in potem dva odgovora dveh naključnih neregistriranih obiskovalcev v razmaku 15 min… 😉 Sploh ni pčitna samoreklama 😉

zelo pozitivne!
narocili kuhinjsko mizo, se lepsa in boljsa kot na sliki!

Mi smo en mesec nazaj kupili novo spalnico pri njih. Takole se mi zdi, so zelo prijazni od šoferja, ljudi na telefonu, takoj jih dobiš. Se vidi da se trudijo. S spalnico smo načeloma zadovoljni, za ta denar je dobro, je pa to bolj tako tako roba, nekje Ikea. pak za to ceno v redu. Robo dobivajo od evropskih vzhodnih proizvajalcev, plačaš lahko po povzetju. Vsaka dilca je posebej, moraš vse zložiti. Tako smo eno omaro sestavljali po 2-3 ure.

Kupili sno jedilno mizo in stole ter zakonsko posteljo z jogijem. Vse ok-zelo prijazni, dostava bp
Jogi sem reklamirala sem dobila v par dneh kupnino na račun. Vae b

Zdravo. Jaz sem vzela boxposteljo z dvojnim predalom in v manj kot pol leta sem jo reklamirala, ker se je lezisce deformiralo ( p sva oba z mozem bolj pri “ta vitkih” 55 in 75 kg 🙂 ). Osebje zelo prijazno in odzivno, ampak novo lezisce, ki so ga poslali je ubistvu cez vrhnji del ojacano v cisto drugi barvi kot preostali del postelje…grdo do amena… tudi komoda je iz tanajslabse iverke… za isti denar se npr v jysku dobi bolj kvalitetno robo…
jaz osebno ne bi priporocala nakupa… na zacetku se nekako zgleda, v kratkem casu pa ugotovis da je šrot…

Jest kupujem eno belo garderobno omaro že eno leto, pa jo kar ne kupim in ne kupim. Razlog? Ne vem kaj naj s ta staro. Premajhna je ta stara, zato kupujem novo, tako globoko in široko ene 2.5 metra… da končno cunje not pospravim….

Za novo mam že vse pregledano,…tudi cene. Tam okoli 500 najcenejša, malo manj in potem navzgor, seveda da ima dodatke….

Če bi dali kakšno dobro rešitev za ta staro, bi še nekako šlo. Staro omaro ne verjamem, da bi jo kdo kupil, ker je pač rabljena, samo da bi kar predelali v smeti, to mi je pa tudi škoda. Za v kakšno garažo bi še bila za shrambo.

Hmmmm, kupili zakonsko posteljo in zamenjali stranice, iverja je kot da bi bil vmes zrak, lahka, kar zvijala se je
Tako smo z novimi stranicami ojačali posteljo, koliko časa bo zdržala, bomo pa videli. Meni je slabša kvaliteta kot Momax.

MI smo vzeli garderobne omare…Ker nismo vzeli najcenejših ampak kar (kot je mož dejal, zasoljene cene) smo zelo zadovoljni. Vse OK

Ta trgovina ima razpon. Malo denarja, malo muzike. Sem bila tudi osebno že v njej in ne vem, zakaj bi bilo kaj narobe z njo. Vsaj ni trgovina, ki je na pogled slovenska, potem pa en mesec čakaš blago s Češke ali Poljske, nikakor pa ne dobiš koga, ki bi se ti javil na telefon – ali pa telefonske sploh ni.

Kje si bila osebno v trgovini?
Ker na spletni strani imajo napisano pod FAQ:

Ali imate razstavni prostor, kjer si pohištvo lahko ogledamo?

Specializirani smo izključno za spletno prodajo pohištva, tako da nimamo prodajnih mest niti razstavnega salona, v katerem bi bilo mogoče videti pohištvo pred nakupom. Strankam želimo omogočiti čim bolj enostaven nakup od doma. Vnaprejšnjega plačila ne potrebujemo, saj je proces naročanja brez tveganja in možnosti izgube. Pohištvo si lahko ogledate ob dostavi – če vam videz, barva ali material ni všeč, pohištvo lahko brez stroškov takoj vrnete našemu vozniku. Edini pogoj, da vrnete pohištvo je, da prej ni bilo sestavljeno.

Mi smo kupili regal za dnevno ..kvalitete res bolj tak .
Jaz več ne bi kupila kvaliteta je res bolj slaba .
Vrata na večji omari od regala visijo se nikakor ne morejo pravilno nastavit sicer se vidi malenkostno pa vseeno meni ni všeč.

Podobna izkušnja. So zelo prijazni, kvaliteta je pa bolj slaba. Če primerjam z Ikeo, izberem slednjo.

Oni nimajo trgovine, ti je spletna trgovina

Naše izkušnje so več kot pozitivne. Z njihovim pohištvom smo opremili celotno stanovanje in nimam ene pripombe. Strokovni, prijazni ustrežljivi in odzivni.. priporočam 🙂

Še na vsaki omari so se dala nastaviti vrata, a obstaja par stvari, katerih se je potrebno držati.
Omaro drži v pravem kotu hrbet. Preden ga daste gor, je omaro potrebno spraviti v diagonalo in šele potem namestiti hrbet. In ko je vse sestavljeno, omaro postaviti s pomočjo vodne tehtnice točno naravnost.
Če ste delali drugače, bo težko, da se bo dalo nastaviti vrata…

Je kdo naročal kavč pri njih in kakšna je kvaliteta?

Mi smo narocili garnituro in nam je za to ceno res ok. Smo gledali tudi v Lesnini in Harveyu in imajo podobne modele za obcutno visjo ceno. Plus je tudi, da je dostava brezplacna in pri izbiri ti res svetujejo s konkretnimi informacijami.

Preko spleta ne kupujem stvari, ki stanejo več kot nekaj 10€. Za nakup sem se odločil, ker so trenutne razmere take in so pohistvene trgovine zaprte. Torej kupila sva posteljo, srednjega cenovnega razreda…sama ekipa pohištva.si je ok, vendar postelja pa…izdelava je iz časa, ko je bila Slo še v Yu…v kolikor bi posteljo pred nakupom lahko videl, jo zagotovo nebi kupil.
Ko se bodo razmere uredile in odprle trgovine, bova zagotovo kupila novo, to pa reklamirala.

New Report

Close