Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vaše izkušnje: tablete za strojno pomivanje posode

Vaše izkušnje: tablete za strojno pomivanje posode

Uporabljam tudi tekoči gel (Finish).
Ampak zanima me, kako so kvalitetne in učinkovite Dexal tablete za pomivalni stroj (100 kosov v paketu, 3v1, 6€)? Do sedaj sem uporabljala Finish tablete, recimo 64 tablet je nekje 14€. Kakšne so vaše izkušnje?

Vse je isti šit. Če boš imela zasušene ostanke hrane na posodi to nič ne pomaga. Zdej… same tablete in kapsule niso nič posebnega. So pa zelo praktične. Enostavno vržeš v košarico, zapreš in poženeš. Fajn je, ker je doza že odmerjena za povprečn pomivalc. Kapsula s tekočim gelom naj bi se v teoriji bolje mešala z vodo ampak v pomivalcu, ki z lopaticami stalno vrti in šprica se tudi tist tabletiran gres prašek zmeša tako kot treba.

Si vis pacem, para bellum.

Tablete so zakon, katerekoli, znamka ni pomembna.

Hmmmmm…

https://www.youtube.com/watch?v=PcBid6t6P-k

Si vis pacem, para bellum.

Z nekimi poceni tableti sem si uspešno uspela uničiti večino stekla. Vključno s pokrovkami dražjih loncev 🙁 Od takrat upprabljam samo še Finish in Jar kapsule.

Z nekimi poceni tableti sem si uspešno uspela uničiti večino stekla. Vključno s pokrovkami dražjih loncev 🙁 Od takrat upprabljam samo še Finish in Jar kapsule.
[/quote]
Trenutno imam od Finish, ampak sem že probala z DM-jevimi in Muellerjevimi. Razlik ni.

Meni je serviser reke, da naj uporabljamo samo polovičko tablete, ker je bilo vse belo, kot razžrto…

Od takrat so notranje rešetke in ostalo spet normalne barve.

[/quote]

Se nikdar nisem kupila ne Finish, ne Jar, tbl kupujem v Hoferju, DM in Mullerju, njihove znamke, moje steklo je blescece!

Kupujem Lidlove tablete in tiste iz DM-ja. Oboje OK. Somatove so mi razžrle kozarce … Uporabim vedno samo pol tablete, če je zelo umazano ali pa ne …

Ko je kristal in steklene pokrovke uporabljam Finish gel, ker imam tudi predpranje.
Drugače pa nek gel iz Eurospina, ful dobro pomije.

S hoferjemi tbl sem tudi jaz uničila steklo in pol emajliranih posod.

Uporabljam po pol tablete, najveckrat dm ali dexal. Kozarce unicis, ce se drgnejo med sabo. Pri posodi pogledas ali je primerna za pomivanje v pomivalcu. Zasuseni ostanki hrane? Ne mores met umazane posode par dni na pultu?
Ce pomivam vecinoma steklovino in posodo, pri kateri zelim sijaj, dodam malo citronke.

Zgoraj ena pise o kristalu. Ce je res kristal, ne sodi v pomivalec. Tudi z najdrazjimi tableti ne.

New Report

Close