Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek vaše mnenje

vaše mnenje

Ali je kdo hodil na terapije k spec.energetski terapevt Draško Dimnik?Kakšne so vaše izkušnje..hvala.lp

Pozdravljeni. Poznam terapevta Draška Dimnika. Ker ni dolgo v Sloveniji (ima namreč ordinacijo na Švedskem), najbrž ne bo velikega odziva na vaše vprašanje. Od septembra obiskujem njegove terapije in počutje se mi je neverjetno izboljšalo. Všeč mi je, ker vsakega pacienta obdeluje individualno in prilagaja terapije njegovi bolezni, starosti… Iskal sem namreč nekoga, ki izvaja bioterapije, prilagaja prehrano, način žiljenja… skratka vse (in še več), kar sem potreboval za svoje zdravljenje. V novembru odpira ordinacijo v TPC Murgle. Upam, da sem s svojo izkušnjo pomagal vam in še komu drugemu. Lp

Super terapevt, meni je pomagal pri mojih tezavah s hrbtenico in ponavljajocih se boleznih (glavobolih). Obiskala sem ga v Logatcu kjer prav tako dela. Ce se ne motim se imenuje salon zdravega pocutja, nekaj podobnega..vem da sem se pogovarjala z Anjo, ki je najbrz lastnica.
Sedaj obiskujem njegove delavnce v naravi 🙂 Zelo se posveti cloveku in poskusa pomagati nesebiceno, daje vse kar lahko, da ozdravis.

Pozdravljeni. Dražen dela tudi v Kozmetičnem salonu Anja v Logatcu. Sama sem vključena v njegove delavnice v naravi od novembra 2014 in sem zelo zadovoljna. Tudi od prijateljev, ki se pri njemu zdravijo po težavah po poškodbah, dobivam pozitivne info.
Priporočam!

New Report

Close