Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek vaše mnenje

vaše mnenje

O, matkič, če je pa tako lepo bit skupaj, 14 dni, pa ti si nor, al pa nisi imel ženske nikoli zares rad, oz. je sploh nisi imel. Nama je še pet dni preveč.
[/quote]

Matkič je imel resno zvezo, ki je trajala 7 dni, potem je šel na morje, in ga je njegova 2x poklicala, nadaljevanje poznamo vsi. 🙂
[/quote]

Matkič je pravi dedc!

O, matkič, če je pa tako lepo bit skupaj, 14 dni, pa ti si nor, al pa nisi imel ženske nikoli zares rad, oz. je sploh nisi imel. Nama je še pet dni preveč.
[/quote]

Če vama je še 5 dni preveč, predlagam da se kirurško spojita in bosta za v cirkus… pa bosta skoz skup… jebote… pustite človeka pri miru 14 dni, če bo hoto bo poklical, saj pa ni debil…

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

“če bo hoto bo poklical, saj pa ni debil…”

…tvoje je ziher vedela, da to zate ne drži in te je zato poklicala………….

imaš vse pravice biti užaljena, kuhati mulo, se sekirati, zganjati cirkus … pa tudi ostati sama

Tudi midva imava sestavljeno družino, jaz ločena z dvema otrokoma, on ni bil poročen, pa ravno tako dva otroka, ampak nikoli nisva šla z bivšimi na dopuste. Niti zavoljo otrok ne. Ko sva sprejela, da greva s partnerjem narazen, sva šla narazen, otroci so to sprejeli, vedo, kdaj imajo koga na razpolago. Ne moremo igrati vesele velike družine, če smo narazen. Tako je najino mnenje. Je že šel sam s svojima dvema na dopust, tudi jaz na en krajši, pa skupaj gremo vsi, ravno tako gresta moja z mojim ex in njegovo novo družino. Z bivšimi imava stike, kar se tiče otrok v šoli, okoli zdravnikov, če kdaj kateri ne more brez problema in nepotrebnih besed vskoči drugi, greva na kavo za rojstni dan, včasih še kar tako, na dopust se mi pa ne zdi spoštljivo do sedanjega, da bi šla z bivšim. Imava dovolj, da nama ni treba gledat na vsak evro, da bi zaradi tega visela en teden z njim, da prišparam. Sva bila pa oba že nekaj časa narazen z dosedanjimi partnerji in sva vedela, kaj si želiva v bodoče. Ni problem v zaupanju, zame je v spoštovanju.

Zdrav odnos in pospravljeno in čisto podstrešje…
Taki nimajo težav in lahko mirno živijo naprej.
Globok priklon! …še posebej zato, ker je na tem forumu takih, z jasnimi cilji in dobrimi vrednotami očitno zelo malo.

Globok priklon! …še posebej zato, ker je na tem forumu takih, z jasnimi cilji in dobrimi vrednotami očitno zelo malo.
[/quote]
Hvala, saj ne rečem, da je vedno lahko, pa saj to ni nikjer. Se pa da, če se hoče.

[/quote]
Hvala, saj ne rečem, da je vedno lahko, pa saj to ni nikjer. Se pa da, če se hoče.
[/quote]

Res je. Za vse v življenju se je potrebno potruditi.

Veš, ne zdi se mi lepo, da pišeš, da si lepša in mlajša od njegove bivše in manj zatežena. Ker draga moja, on je šel na dopust s starejšo, manj lepo in bolj zateženo od tebe! In na dopustu te ne pokliče, ker si mu odveč! Mlajša, lepša in manj zatežena si mu odveč! Veš, ni vse v zunanjosti in vsak med se enkrat poliže. Tisto kar pa potem ostane pa je to kar pravijo drugi, spoštovanje. Do sebe, partnerja… Zakaj pa vi sami z njegovimi otroci ne greste na dopust? Kaj ti pa takrat tvoj poda za izgovor? In da mu otroci ne dajo 5 min da te pokliče? Kaj, mu pištolo držijo na glavi. In da je za vaju že 5 dni narazen- preveč? Zate mogoče, zanj pa definitivno ne! Ne pokliče te, ker ne pomisli nate! Ker se ima lepo brez tebe. Ker te ima manj rad kot ti njega! In ker ve, da te bo vedno pregovoril. In če si lahko užaljena? Prosim te, koliko si pa stara? Kaj mu ne moreš povedati, kako se počutiš? Aja, zdaj je na dopustu z bivšo in je v bistvu zate nedosegljiv.
Pa brez zamere….

No naj vam napišem še konec zgodbe. Po končanem dopustu je vse ok z eno izjemo, da sem mu dala prebrat vaše zapise in pravi: Naslednje leto torej ne grem več na dopust na ta način. Z otroki bom na dopustu, ko bivše ne bo in obratno ona bo, ko mene ne bo. Se bo pač kuhala v prestolnici, namesto, da bi uživala na morju. Ampak tako je odločila porota ženski in moški čvek 🙂 Kazen mora bit vzgojna.

No naj vam napišem še konec zgodbe. Po končanem dopustu je vse ok z eno izjemo, da sem mu dala prebrat vaše zapise in pravi: Naslednje leto torej ne grem več na dopust na ta način. Z otroki bom na dopustu, ko bivše ne bo in obratno ona bo, ko mene ne bo. Se bo pač kuhala v prestolnici, namesto, da bi uživala na morju. Ampak tako je odločila porota ženski in moški čvek 🙂 Kazen mora bit vzgojna.
[/quote]
Če smem vprašat, a na misel mu pa ni prišlo, da bi tudi tebe povabil zraven in greste skupaj novim dogodivščinam naproti? Pri tako številnih destinacijah se ne more odpovedati tistemu vikendu? Šparoven pa je, meni deluje stiskaški. Mu lahko pokažeš tudi ta zapis. Morda vama bo obema odprlo oči in tošl 🙂
Tekmovanje in primerjanje z bivšo je pa tako ali tako odveč. Vsaj meni.

Nikoli se ne bi zapletala s poročenim ali s kakšnim, ki ima otroke iz prejšnje zveze.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close