Vaše novoletne zaobljube?
Xxx, 16.12.2024 ob 18:37
Da bi več uživala, da bi končno začela uživati sadove svojega življenja, denar je, poročena sem z fajn človekom, a kaj ko smo zmeraj reševala tuje probleme. Sedaj upam da končno pride čas za naju dva. To si res želim.
Srečno😉
Hujšam, 16.12.2024 ob 18:24
- Postala bom bolj fit…
Js hujšat ne rabim, lh bi pa mal na kondiciji izboljšala..
Mene ni, 17.12.2024 ob 01:20
Ena večjih neumnosti… Kot, da se ne da kadarkoli med letom odločiti za karkoli pač misliš, da bi moral…
Ja se strinjam. Sam enim je pa tist neka prelomnica “zdaj pa bo” in pol jih še bolj drži, da izpolnijo obljubljeno, ker je prtisik, da si celo leto zaserješ zadaj, če ne izpolneš 🙂 js nvem, če sem kdaj kaj izpolnla, kaj konkretnega obljubila, sm bolj flegma.. in itak ko se kaj odločim je to pol to..
crna_vrtnica_neprij, 17.12.2024 ob 08:40
Načeloma nimam novoletnih zaobljub, ker sem človek “go with a flow”, ampak letos ena bo – službo bom pustila v službi. Ne bom si dovolila, da mi zajeda v prosti čas.
Drugače pa vztrajati pri športu, malo naravnam še prehrano (sedaj ko je december se to ne dela) 🙂
Haha, decembra je greh zanemarjat hrano! Ja pogumno to s službo, naj se ti dobr izide.
Jih nimam. Nehala sem kadit ko sem se odlocila, to je bilo enkrat sredi novembra lani, skenslala negativne ljudi, nehala jest junk food k je sam cuker, nehala jest meso…vse to ko sem se odlocila. Novo leto in zaobljube…kakor vidim okrog sebe je vec ali manj neuspesno…trenutno razmisljam da skenslam youtube..prevec nasilja