Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vasilij Žbogar, Riba raca rak

Vasilij Žbogar, Riba raca rak

Vasilij je idealen moški. Moški, poglejte si ga in vzemite za zgled. Skuhal je pa super večerjo. Bravo, Vasko.

Kaj pa je skuhal?

Meni je super da je skuhal čisto morsko tradicionalno njemu… A vendar bi lahko zraven se pripravil za Matjaža

Res se je izkazal. AMPAK kot nekdo, ki mu ob vonju morske hrane postane zelo slabo, pogosto me sili tudi na bruhanje, ja tudi ribiske mreze me obrnejo mimohod ribarnice je nemogoc zame, bi mu zamerila, da ni naredil ene jedi brez priokusa morskih sestavin. Sanja se vam ne, kaka jeba je ko gres npr v trgovino in moras mimo ribarnice, tebi pa zelodec obraca…

Jaz morske hrane, razen nekaj vrst rib, ne jem.

Ce ves, da imas take goste, bos nekaj pripravil tudi za njih, ne pa se sopiril, da tvoje bodo pa jedli, ker je tako dobro. Je odvec, a to je minimum higiene v odnosih.

Smesno je tud, da te ne upostevajo pri prehrani, potem das pa oceno pet.

Gledam obćasno,kaj pa goveji jezik v smetana omaka, kako se vam je zdelo od Nuše  D.,??

..

Malo se mora zamisliti, če dobi v goste človeka, ki ne je rib in mu ne pripravi niti eno jed brez njih. Mene bi bilo sram. To je podobno kot, da pride k tebi vegan in mu skuhaš meso. Kam smo danes prišli, da nimamo več nobene empatije do drugačnih in se ne potrudiš v svojem domu za svojega gosta, da gre od tebe sit. To lahko naredi samo narcis.

Dobro kuha in odlično zgleda. Taprav, zelo simpatičen Primorec.

O njem nisem prej vedela nič in me je prijetno presenetil, kako se je vživel v družbo. Edino tole z Matjažem mi pa že pri Sonji ni bilo všeč, da je pripravila morske sadeže. Tako da Vasko bi se res lahko potrudil in naredil nekaj zanj, ko je videl, da Matjažu to res ni ok.

Se mi zdi, da je bila ravno zato, ker je tak, njegova športna pot tako uspešna.

Ne vem, pri komu drugemu bi me to zelo motilo, pri njemu me ne. Ker je enostavno tak. Ima načela, prepričanja. Izbere si cilj in pride tja, ne glede na pot!

Socer me moti, če so ljudjectaki, pri njemu pa je to pozitivna lastnost!

Občudovanja vreden!

Odgovor na objavo uporabnika
Tatamata, 02.11.2024 ob 19:11

Malo se mora zamisliti, če dobi v goste človeka, ki ne je rib in mu ne pripravi niti eno jed brez njih. Mene bi bilo sram. To je podobno kot, da pride k tebi vegan in mu skuhaš meso. Kam smo danes prišli, da nimamo več nobene empatije do drugačnih in se ne potrudiš v svojem domu za svojega gosta, da gre od tebe sit. To lahko naredi samo narcis.

Podpišem.

Zelo je bilo žalostno tole, Matjaž se mi je prav smilil. Zdaj bi moral on to sprejeti z razumevanjem in humorjem, se celo spreobrniti zavoljo tega, ker je kuhal sam Vasilij Žbogar…za bruhat. Vrhunec samovšečnosti in brezobzirnosti.

Ostali so se ravno tako pokazali v zelo grdi luči s svojim bedastim vztrajanjem v smislu, kako je vse fajn in s tem ravno tako ponižali Matjaža.

Za #nekako#: to vsekakor ni pozitivna lastnost pri nikomur.

Povsem jasno je, da je to velik fiasko za Žbogarja.

Za Matjaža pa: mirno povej, kaj misliš in čutiš, ne glede, za koga gre.

Ego. V najslabsem smislu.

Pomemben sem jaz.

Gostje? Ma daj…

Okoliščine so bile nespremenljive in mimogrede sem bil izpostavljen tej oddaji. Jo lahko ukinete ali pa vsaj vsebinsko spremenite? Eno samo trapasto krohotanje, pačenje Slovenskega jezika, v bistvu reklama pod masko urejene vsebine. Primorske vsebine predvajajte na lokalni postaji. TV KP lahko ukinete, če s takimi oddajam smetite v sporedu vseslovenske TV hiše.

Odgovor na objavo uporabnika
Nekako, 02.11.2024 ob 21:59

Se mi zdi, da je bila ravno zato, ker je tak, njegova športna pot tako uspešna.

Ne vem, pri komu drugemu bi me to zelo motilo, pri njemu me ne. Ker je enostavno tak. Ima načela, prepričanja. Izbere si cilj in pride tja, ne glede na pot!

Socer me moti, če so ljudjectaki, pri njemu pa je to pozitivna lastnost!

Občudovanja vreden!

Vrhunski šport – nič plemenitega, ampak preko trupel do cilja. In tudi to je bilo v tem smislu, velik kiks.

New Report

Close