Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Vazelin ali Labello

Vazelin ali Labello

Kakšna je sploh razlika med vazelinom in ostalimi podobnimi izdelki, npr. Labello itd. – v čem je vazelin boljši, če je? Ali pa ni kakšne posebne razlike?
In kateri tak izdelek za vlaženje ustnic uporabljate oz. kateri se vam zdi najboljši?
Hvala in lp, Maja

kaj je razlika med vazelinom in labelo, ne vem. najboljši izdelek za ustnice je pa zame definitivno blistex. pakiran v majhni tubici, svetlorjave barve, bolj tekoč. super. sicer je malo dražji, ampak sem že mnoge preizkusila, pa je blistex najboljši.

Tudi sama imam Blistex. Nima konkurence. Samo, da je za razliko od Katarininega, moj modro-bel. Ta je zame najboljši od vseh. Ostale lebelle in vazelini so čisto mimo. Edino ok je še Tee Baum.

Hm… js si vsake tolko časa namažem ustnice z ognjičevim mazilom, men se zdi full vredu… drugače pa lip gloss ali labella…

LP, Anita

Blistex, modro-bel. Najboljši.

Blistex je zakon!!

Kako pa izgleda ta “blistex” in kje ga prodajajo??

hvala, čavči

Mislim, da sem ga kupila v DM-u.

Blistex je v taki tubi. Prodajajo ga pa v taki kartonasti embalaži. Imajo ga predvsem v Dm-ih in pa v Mullerju (v prvem nadstropju poleg teh mazil za ustnice). Redko pa ga boš zasledila v lekarnah. Cena je pa pod 500 sit, recimo okoli 450 sit.

Hvala vsem, bo treba poskusit ta Blistex, čeprav prvič slišim zanj! 🙂

Blistex je bil meni tudi ful the best zadeva, zdaj pa sem odkrila Weledo – na osnovi antropozofske medicine (rožice, skratka:)) in mi je najboljši! Stane nekaj čez 1000 SIT (v Muellerju), a se splača.

Smo pazite na nekaj! Blistex je res dober predvsem za razpokane ustnice, samo ni pa ga dobro uporabljati ves čas ker se ustnice preveč navadijo na tako nego pa maš lahko pol probleme. Skratka skoz se moraš mazat

Jaz imam Blistex in od Artdeco-ta Lip Balm. Malo kombiniram.

kakšna je razlika med vazelinom in labello? preprosta…labella je samo ena izmed blagovnih znamk, tako kot zgoraj omenjeni blistex in podobne zadeve, ki se kupijo po drogerijah…..

Blistex – mala bela tubica. Ko enkrat to sprobaš, nikoli več ne kupiš kaj drugega. Je malo dražje sam se splača – definitivno priporočam.

Labello-Med je tud OK, sploh za tiste, ki imate večkrat herpes.

New Report

Close