Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Včasih je bil vsaj Razbo

Včasih je bil vsaj Razbo

…………………….zdaj pa še tebe ni…………….prijatelj…………………khmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm………………mi je padla ena spet ena sprevržena misel na pamet………kako bi se mi vsi enkrat dali…………………………………………………….
Brez veze,tega nikol ne bo!
Bom šel v realni svet.
Sp

Saj nevem, če bi pisal… danes se držim kot bi kisle kumarice jedel :(((

Kar jokAL bi… res, …pa tolk se trudim… sem ji rožce nabral (veresje)… sem ji pirheka dal… sem ji darilce dal… sem ji srčka dal… sem ji vrtnico žametno dal… sem sms-e lepe pošiljal… nikoli zamujal… vse zgodovina.
… nocoj pa ob razhodu, ker sem moral že v službo, še poljubčka ni mi dala :(( , čepra še malo prej bilo je vroče 🙂 … saj je ok… je hotla, da še ostanem ob njej, a kaj, ko sem moral že v službo… ni hotela razumeti, da še dopusta kmalu nam bo zmanjkalo (kriza v podjetju- na petke ne delamo več, do avgusta) in da ne morem kar ostati :(((
A je to zato, ker je dvojček po horoskopu :((??? (dvojčki ne zamert) Ali ker dekle je še mlado???
Smrk 🙁 Aliii se moram česa bati :((

Daje me občutek krivde, da mogoče bi pa res moral reskirati še tisti zadnji dan dopusta… Rad bi se ji oddolžil, boleča mi je njena tišina…
Res bomo porabili do avgusta že novoletni kolektivni dopust.. leto pa se je komaj začelo…
OBUP

Sorčite

Mahhh… hudooo, kot da smo stari trinajst let… sam včasih se sploh ne da nič narest…, kot, da je razum, nevem kje???

Ojej Bogi,bogi……Ko takle berem se mi kar srce para…..
Nikar ne klič hudiča,nikar ne obupavaj….
Tista,ki ostane s teboj v dobrem in zlem..tista je prava.vem težko razumeti a včasih vsega tudi ne moremo.vsaka stvar je za nekej dobra,čeprav včasih boli…
Prehitro nekaj zaključevat ali tistega rdečega vražička klicat,pa nikar dragi razbojniček…
Ti raje kakšno ušpiči v tvojem slogu,ne premišljuj o slabih stvareh..pa UŽIVAJ UŽIVAj…Uživaj zdaj,ta moment,uživaj Z NJO!

Še vse bo dobro,včasih pa nas občutek le vara…želim,da bi tako bilo pri tebi.In vama stiskam PESTI!
RADA SE MEJTA in uživejta!****

p.s. aja pa nikar ne pozabita drug drugega pocrklati,že danes a prav..majhne pozornosti drobni trenutki nas delajo bogatejše v duši in nas razveseljujejo….:)))))))))

lep dan obema….*****

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Moj…moj…te cartam, čutiš to…in dragi moj…če te ima rada, bo razumela, da je služba le služba in to ni en hec…koliko dni bosta še tam nekje ležala in se imela rada, ko pa je potrebno delati, pa je treba iti in pika! Ja otrok je še…no res je malo otročje vse tole izpadlo z njene strani…recimo temu tako in ne obremenjuj si svoje lepe glavke s čim drugim…saj jo bo minilo…imejta se rada in uživajta trenutke ko sta eno.
Medi…pokliči jo in ji povej tisto kar čutiš…da jo ljubiš in slišal boš njen povratni šepet in dan bo čudovit!

Poljub…pa ti popam tudi jaz, saj veš, da te zadane…moj…moj…in danes je sigurno že lepši dan…aneda…ti kukam pod kovter in s svojimi žarki grejem, nagajam, ku-ku…kje si;))! Medi…naninaj se, potem pa pijem jaz čaja, ti pa kofija…pa-pa

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Ne daj se, srčece! Ne obupaj. Za vsako krizo posije sonček. In tvoja Čebelika te ima rada, saj to dobro veš! Imej jo rad tudi ti in obema bo tako brenčačkalo v glavicah, da bodo sami poljubčki leteli.

Priden bodi in preženi črne misli iz tvoje glavice.

Cmooooooookca

OOooo pupike moje, hvala Vam, hvala,… za hrabrost, vzpodbudo, napotke in vse kar ste mi s tem pisanjem dale, hvala Vam…
Za vsako enega cmoka!

Cmoka :*

No, sem ji pošiljal celo noč in še dop. sem se zbujal in ji vmes napisal kaki sms, … enkrat pop. pa pošlje mi… BACCI :* in nasmešek se mi je prilimal nazaj na obraz :))))

Ja, taki smo, ko preveč hrepenenja je v nas…

Prijatelj Sprevržko, tudi tebi hvala, da se spomniš name!!! Kako že reče stumpi… nevem zdaj… mmm… šapo šapi.. ok, no!!

New Report

Close