Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Včeraj…

Včeraj…

…je naš, vaš v glavnem pa MOJ Jani praznoval…
Prjatu…bolje pozno kot nikoli ….NA ZDRAVJE ….pa meter snega !!!!!!!!!!!!!!
:)))))))))))))))))))))))))))))

Pa za tisti Snežnik se vendar odloči….pa če v soboto prideš te tudi ne bo hudič :)))))

Vse naj še1x pa lep ponedeljek, yessss .)))))

Š.

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

Zbogom pamet! :)))

Bolj star, bolj nor…. :))

Pridi v bowling.

____________________________ Verjamem da ti uživaš pri kajenju,kot jaz pri sexu. Vendar ker jaz ne sexam v tvojih prostorih, te prosim, da tudi ti ne kadiš v mojih.

lupčkov sto in en miljon,objemov prav tako
ti pošilja TVoja setrica!

Drži se!

želim vsem UPANJE obilo vam CVETENJA in sladke LjuBEZNI DRHTENJA

…………………….Saško.tov Jani, vse naj naj:)))))))))))………………….

...................................... ..........................drgač sm pa angelček........................

Ma duša, kje ti živiš ??? Sem bila zadnjič približno točno (!!!???) tam, kjer smo enkrat tako full dobre dimljene ribice jedli… pa vse sorte zraven še, tam od bencinske pa …. ampak nisem imela “jajec”, da bi te poklicala… bom pa prav kmalu spet v tistih koncih ???? In ti, kje si ti, sorce doljensko !!!???

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

..JANI… vse nartabule…
..sevede…vse tisto kar se skriva v navidez najbolj nemogocih tvojih zeljah…
…sicer pa ob priloznosti pa pravgotovo trcimo kozarce…za sreco…. :))) pa ne prazne…
..vse lepo…
.

*********************************** realizem,nam v sanjah nic ne pripomore.. brez sanj pa,realizem ostaja brez smisla.. ****************************************

…cakej cakej… tukaj pa nekaj ne razumem..
..koga ti to z dolenjcem nazivas…. perlo… hm hm ..
… janija..??????
….. aaalloooo…. ne more bit vsakdo dolenjc.. :::)))))) ne raste vsepovsod smarnica… he he
… al si ti kej pomesala… :)))))))))))))))))))))))))))))))))))

*********************************** realizem,nam v sanjah nic ne pripomore.. brez sanj pa,realizem ostaja brez smisla.. ****************************************

no……vsako leto smo mlajši…

čestitam jani….

leta letijo - iščem stevardeso.....

Ta naj tehniku radijskih postaj Slovenije: Vse najboljše!
🙂

Perli ja teče cviček po žilah! To pa jest vem!
;-))

a hočeš še nega bratceka?

leta letijo - iščem stevardeso.....

..hm hm ..
o tem bi se pa dalo debatirat ja …:)))))))))

Ma ne, Perla ima na dolenjskem sorodstvo in sem jo kar tja pripisala … tko!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

;)))))))))))))))))))

hehehehe, pa sem res tole spregledal :)))

hvala Saško, hvala Mr. Tornadu da me je napotil tuki sem na to stran… zemlje :))))

in hvala vsem za lepe želje 🙂 Za rundo pa dam, ko se srečamo 🙂

Lep dan vsem skupaj!!!

New Report

Close