Včeraj…
…je naš, vaš v glavnem pa MOJ Jani praznoval…
Prjatu…bolje pozno kot nikoli ….NA ZDRAVJE ….pa meter snega !!!!!!!!!!!!!!
:)))))))))))))))))))))))))))))
Pa za tisti Snežnik se vendar odloči….pa če v soboto prideš te tudi ne bo hudič :)))))
Vse naj še1x pa lep ponedeljek, yessss .)))))
Š.
A 15. je praznoval ???? Pismo rosno, jaz pa se pripravljam, da mu voščim 17. aprila …. in to ni prvič, da me je tako zmrkalo …
Jani, želim si ti stisniti roko, tako po “moško” in ti reči “Jani, vse najboljše, zdej pa hitr en’ga kozoroga gor na mizo!” … in želim si te objeti in ti povedati, da si res pravi prijatelj, kakšrnega si človek lahko samo želi in da nam je vsem res dolgčas po tebi … vendar je življenje en tak čuden traktor, ki gre nekaj časa v prvi, pol v drugi, pa tretji in četrti in ne vidimo več cvetočega regrata in jablan in hrušk in sliv … in ne vidimo niti trate, ki dobiva fedrčke …. vse nam vzame … časa…. ampak čas je življenje !!!!
Srečno !
hehehe Mariči po moško s tabo roko stisnt… :))))) kdor te pozna, ve, da je tale mal… preveč moška :))))
nežna duša Marija pa po moško :))) Mariči, tud traktor gre večinoma samo naprej… tako kot mi, vsak dan novi izzivi in npvo veselje … nikoli ni tako dobro, da ne bi jutri bilo še boljše 🙂
hvala za lepe želje, pa ko se srečava.. eno moško a ne :))
lep večer Marija!
…zajček je hudo obupan ker zamuja …
ampak so me tko stisnil v kot , da sploj ne pomnim kdaj je blo tko , da niti na računalo nism prišla.
ampak veš Jani , to pa moraš vedet čisto zares , da te ma zajček fejst rad. Ne samo včeraj ko si praznoval , ampak vsak dan. Si tak moj res pravi prjatuček.
No , potem pa sej veš spet :)) želim ti , da bi ti bilo v krogu svoje družinice še naprej tako lepo , pa u žepku da bi cvenka imel , že zato ker moraš smučarje vzgojit pa še doma pr hiški kej naredit.
Vedno pa moraš imet zadnji cvenkec za kupit lučko !!!
ker imaš veliko srce , eno veliko toplino , naj tko tudi ostane.
tvoj zajče
*vse * najboljše *
ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjj Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaani !!!!!!!!!!!
VSE NAJBOLJŠE – OD SRCA!
NA BO V BODOČE MALO VEČ SNEGA, PA MALO MANJ DELOVNIH UR,
PA VELIKO VEČ NEPROBLEMATIČNIH LJUDI OKOLI TEBE,
ŠE VEČ PA TAKIH, KI TE BODO SPRAVILI V SMEH IN DOBRO VOLJO.
Za popestritev zgornje želje pa ena lepa, nežna melodija, ki ti naj polepša dan.
Helena Blagne: če si mačo me zagrabi
atomik harmonik: bolj star, bolj nor
Werner: srce mi para bolečina
🙂
🙂