Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu včeraj….

včeraj….

Rianna,
vidim, da si uživala čez vikend.
Paše taka stvar, ni kaj…..pa še napiši kaj,….

Sej je vredu, Bea, ti kr vpraš! 🙂

Ja, sem primerjala sex….čeprav ga v bistvu še nimam pravice, ker se g. Pomembnež še ni izkazal v postelji….še ni bilo pravih okoliščin in pogojev za dober sex, tako da….počakajmo do takrat, pa bom vse povedala.
Znanci so mi rekli, da če me ne bo g. Pomembnež naslednjič zadovoljil, naj ga odjeb*em! Se strinjaš? 🙂

Rada Te ima Rianna

Ne. Bi mu dala še kakšno možnost in uživala. Je pa vse odvisno od tebe in tvoje primarne veze.

odjebeš koga? ta pomembnega al fanta?…

Pretehtaš v čem je eden boljši od drugega,njegovi pogledi na življenje,sex.

Smotka sam rajcaš kle..mislm, se ti pa dogaja in to ornk..super…in pol še znaš to tko opisat, da smo vsi mokri in potrebni kle, še dobr, da je moj vedno za akcijo, če ne bi si še jaz mogla omislit tazga ljubimca madona;))

odjebem pomembneža…..

Sej jst tud tko pravim, ker drugače je blo pa res čudovito!!! Z g. Pomembnežem…ti njegovi dotiki, poljubi, roke…..jeziček….hmmmm…mjav

🙂 Rada Vas mam 🙂

Zanimivo, zanimivo:-), če ne boš huda, bi sam vprašal, ali bi bil fant kaj jezen, če bi zvedel, za g.Pomembneža, ali se sploh nebi sekiral preveč? Aja pa še to, če bi g.Pomembneža dala na hladno, a je kakšna možnost, da bi ti še vedno težil in zganjal kakšne scene (smsi, klici, itd.)

Heep, jst sm ZELOOO redko kdaj huda, tko da….lahko vprašaš….:)

Ja, po mojem bi moj tip znoru, da bi zvedel, da sem se dala dol z nekom drugim! Drugače ni ljubosumen, ampak ko me kdo lepše pogleda ali pa me kliče kdo, ki ga ne pozna in je za povrhu še moškega spola, takrat se pa rahlo mula in jezi….Še posebej bi pa popi*du, k bi zvedu, da sm sexala z več kot 20 let starejšim moškim!!!!
NE, mislim, da ni strahu, da bi me g.Pomembnež nadlegoval, čeprav tega ne morem izključit, saj se zaenkrat strinjam z njim oz. delam to, kar je njemu po godu, tko da…zagotovo niti ne morm rečt…res pa je, da je bil zadnjič ljubosumen na kolega, s katerim sem bila na kavi (takrat me je ravno poklical in ga slišal….), tko da….ne vem, kaj ti naj rečem…..upam,da ne!!!

Zadovoljen z odgovori? Upam…:)

Rada Te ima Rianna 🙂 Cmok

Ja zadovoljen:-). Samo zakaj imam tak občutek, da ti svojega fanta ne misliš zapustiti. A ma to se ti je zdj prvič zgodilo, da si bila še s kom drugim, med tem, ko imaš stalnega fanta?

Dan, Heep!

Mislim, da sva se včeraj prov lepo pogovorila, tako da veš odgovore na VSA vprašanja..:)..če pa je še kakšen, pa veš kje in kdaj me najdeš….

Rada Te ima Rianna 🙂

Pozdravljena Rianna.
Kako si? Veš, bi bilo luštno kakšno zgodbico prebrat. Imaš čas kaj napisat ali jo že pišeš? Se hecam. Včeraj si lepo popestrila dopoldan. Kako kaj g. Pomembnež? Upam, da si še deležna njegove pozornosti (sms-i, klici).
Lep dan ti želim.

Čao,Rianna.Čudovito zgodbo si nam včeraj servirala.Ves sem bil zrajcan do maximuma,ostale pa tudi.

Lep dan, Bea! 🙂

Ah, jst sm čedalje bolj super! 🙂 Sej veš, da mi dogaja! ŽAL nimam nobene sočne zgodbice, ker sem bila preveč zaposlena….serviram pa takoj, ko se mi kaj zgodi, saj veš…. :9
Ja, g.Pomembnež me kar redno kliče (zanimivo!!!) in mi piše maile! RES me je prijetno presenetil…vidim, da je še bolj ”zagret”, tko da….
Zmenila sva se za naslednji teden v enem motelčiču….tam bo pa pokalo, če mene vprašaš….mjav! :()

Me veseli, da Vam lahko kdaj popestrim dan…..moram pa napisat, da ga tudi Vi meni nadvse polepšate, ko vas berem….fenomenalen forum in še bolj fenomenalen folk tle gor! Vsa pohvala!!

🙂 Rada Vas ima Rianna 🙂 cmočk

To mi je v največje veselje, ondi….:)))
Lepo bi bilo, da bi še ti mene oz. nas kdaj zrajcal….tkole, za zajtrk… :9

Komaj čakam…..cmočk…z jezičkom…poredn…..mjav!

Rada Te ima Rianna 🙂

Velja,z največjim veseljem rajcam tako vroča dekleta,kot si ti.Bom napisal kak moj doživljaj.

I can hardly wait…..mmmmm………njam! :9

Poljub,zate .Zgodba je že servirana,pa še resnična je.Izpred let.

New Report

Close