Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Včeraj …

Včeraj …

… smo pokopali prijateljico. Bbilo ji je komaj 27 let. Vse življenje je imela pred seboj … za končat šolo, da bi lahko delala tisto kar si je vedno želela – vzgajat otroke – in se poročila, po 11 letih, kar sta bila skupaj s fantom …

Ni utegnila … bolezen jo je prehitela in jo pobrala … mnogo mnogo prezgodaj … Včeraj je bilo na njenem pogrebu toliko ljudi, kot jih verjetno še nisem videla na nobenem pogrebu … Vsi smo jokali … in vreme je jokalo z nami …

Vendar … … … zame se je včeraj zgodil čudež … čeprav bi nekateri rekli naključje …
Dež je padal cel popoldan, brez prestanka … vandar … tik preden so jo prinesli iz hiše, da jo pospremimo do cerkve, se je dež ustavil … do takrat ko je prispela v cerkev … v trenutku ko so jo odložili pred oltar, je začelo spet deževat … … … Župnikovega govora je bilo konec in spet so jo prinesli ven in dež se je spet ustavil in za trenutek je posijalo sonce in prikazala se je mavrica …

Pospremili smo jo do pokopališča … jo položili k zadnjemu počitku … Solze so tekle v potokih. Tako žalostnega pogreba še nisem videla … tako mlada, tako vesela in polna življenja … in sedaj je ni več …

Naj počiva v miru … in v naših srcih bo živela še naprej …

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Bugi!
Veš,da sem že včeraj delil tvojo žalost.Ni pravice na tem svetu,ne,je ni!
Starejši,ki molijo,da bi šli,pa trpijo do 100 let in čakajo na to prasico smrt.
Če bi res bil bog,bi to krivico popravil!
Sp

Moje sožalje Bugni…

Ja..ti pogrebi, kjer je krsta in ne žara….so še posebaj žalostni. Ker človek še vedno leži…tam pred tabo…

Solze se posušijo, spomini ostanejo.
Vedno.

27 let…………….To so pa moja leta……..Bugica……….od kje je bila? In kaj se je sploh zgodilo?

CMOKA BGV

Zvezdi … bila je soseda od mojega dragega. Imela je pa raka na črevesju.

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Ojej…….to pa je moralo biti grozno………Mi je full žal zanjo….Kako je pa kaj s tabo? Verjetno si tudi ti zdaj žalostna………….?

Ti povem zadosti če ti povem, da jočem že od sobote … Umrla je namreč v soboto popoldan.

Sicer pa … če pogledamo s svetle strani … vsaj zdaj se je rešila vseh muk in bolečin. Čeprav jo bomo vsi zelo pogrešali.

Lp, Bgv

Ja..dobro poznam ta občutek.Ko umre nekdo, ki je bil hudo bolan in si ga imel zelo rad..si zelo žalosten..po drugi strani pa čutiš odrešitev, ker on-a več ne trpi..

Verjamem, da je hudo………sploh pa……….tako mlada je bila……….Res pa je tudi to, da čas celi vse rane….ampak včasih je prehudo in traja in traja, preden se te rane zacelijo……..

Jaz takih reči sploh ne morem brat… me kar strese…
Men še zdej ne gre iz glave ena nesreča, ki se je zgodila tuki pred 1 tednom in sta 2 umrla, stara 22 in 25 let… slednjega sem poznala… in oh… no…. saj veš kako je…..

Minilo bo, spomini pa ostanejo, kot je rekla žverca…

Lep dan…

Grozno je … Toliko mladih življenj, ki ugasnejo … v trenutku … Vsak teden berem o raznih nesrečah … še posebej od motoristov … Prejšnji teden se je ponesrečil prijatelj … hvalabogu je preživel, čepravje polomljen … vendar … nikoli ne veš, kaj te čaka za ovinkom … zato je treba življenje živet polno … za tisti dan … in ne stalno misliti: “Ah … saj užival bom lahko v penziji!” … ker ne veš niti, če boš doživel jutri … !!!!!

Lp, Bgv

s strinjam, kompletamente!

čauči

New Report

Close