Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vceraj;))…aja..lepga jutrcka kletka moja…

Vceraj;))…aja..lepga jutrcka kletka moja…

Vceraj sva z Stumpijem tko lizala..hudooo…ja kva hocem povedat, da sem bila pri njemu..moj tamalcek je lizal..midva pa pila;))…in polej..se je sele zacel..sva sla u tivoli..na kotalkalisce..hudooooo…in lepo..in noro;))Jao..jao..kva se mi dogaja pr teh letih..no saj zgledam pa tud k ena smrklja..so mi tm eni mulci rekl;))..kaj vem..mogoce majo pa prav..haha.

Okej, meni je sobota minila v znamenju dobrih mrh….so opasne in tak lokal res zaziga..noro…in takoj bi imela tak lokal;))…nedelja pa se zacenja z njim, brez katerega ne gre…in ko se moje ustnice dotaknejo njega..mmmmm…mmm, postanem nekam mehka v kolenih, omamljena, ker tko disi…mmm..disi.,.in tko je dober..in tko sladek..pa ceprav je grenek ta moj kafe;))…Nadaljujemo pa mal kasneje..ko nardim s e plan za tole soncno lepo jutro…Kletka bemti..ne mi spat..jutro je najlepsi del dneva..se ne ves tega…preverjeno, se posebno dol ob morcku…aja..u petk grem spet mal na morje..sam se tokrat no..haha.

Imejmo lep soncen dan..tko al tko..papa

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Joj..tole se tko bere kao da sva z Stumpijem kotalkala..ma ne no..kje pa;))…haha.

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Dobro jutro!
🙂

OOOO…si ze vstal..in tko redkobeseden si..ej…

Blagor enim……

….. jaz pa čemim tle notri u bukvah. Jutri me čaka izpraševanje…. bljak…… se mi zdi, da čisto nič ne znam…… glava mi bo odpovedala, srce mi bo v hlače padlo, cmok se mi bo v grlu nardu………. smrk, smrk……

…… zuni pa taku sunčke………

čauči moja dolčka ;)))

Helcek..sem ti ze tam napisala..da bo slo..in pika!!!!!

ok…. zmenjeno……

Aja, Mrhe so ble pa dobre včerej, aneda? Cel teden sem ga čakala, filmček namreč, ker je tako dober, s tako fajno muziko…….. ki zadane, bi rekla ti moja plastelinka….

cmoka

Ma ja ta film je hudooo…res mi je okej..ga mam na dvd-ju..in to je to..pase in zadane..prav imas…

New Report

Close