Najdi forum

Splash Forum Koronavirus včeraj cepljena

včeraj cepljena

Avtorica zdaj po cepljenju se sprašuješ za stranske učinke. A poznaš oni pregovor: posle jeba… nema kajanja. Jaz ti svojo dozo odstopim, da boš imela zalogo čez pol leta, ko se boste spet isti drenjali za cepljenje z nepreverjenim cepivo.
[/quote]

Saj ni napisala, da ji je žal (zakaj le, če nima nobenega stranskega učinka?), samo sprašuje. Če nimaš nič pametnega za odgovoriti, bodi tiho.

S katerim cepivom si bila cepljena proti Covidu ?

Baje je najbolj zanesljivo cepivo MOderna in to cepivo je pri nas v zelo majhnih količinah zato je namenjeno le izbrani populaciji.
Sorazmerno podobne rezultate ima Pfizer, s katerim cepijo starejšo populacijo.

Pfizer in Moderna sta oba v prvi vrsti namenjena starejši populaciji.

[/quote]
Pol nobeno ni zame, ko sem večno mlad.

Saj ni napisala, da ji je žal (zakaj le, če nima nobenega stranskega učinka?), samo sprašuje. Če nimaš nič pametnega za odgovoriti, bodi tiho.
[/quote]

Zdaj sprašuje za stranske učinke, ko je že ceplejna. Prej bi spraševala. Saj sem napisala, da ji svojo dozo odstopim, da se bo lahko spet čez 6 mesecev cepila. Ali bi ti raje moj odmerek?

Pol nobeno ni zame, ko sem večno mlad.
[/quote]

Boš pa AZ dobil, ni panike 🙂 predvidevam, da tako mlad, da bi imel akne in bi jemal kakšno Yarino (kontracepcijske tablete) ne jemlješ, torej se sploh nimaš kaj bat, hehehehe 🙂

AstraZeneca, BionTech (s Pfizerjem) je pa kakšna firma? Ruska? Kitajska?
Glede tega, kako dolgo ščiti cepivo, pa se bo videlo sproti, ne morejo za cepivo, ki obstaja šele 6 mesecev, trditi da ščiti več let, kako le? Take nedokazljive trditve se lahko grejo teoretiki zarot, v znanosti tako pač ne gre.
[/quote]

Kako pa potem že vejo, da bo jeseni potrebno že ponovno cepljenje?
Kaže, da niso kar brez vednosti, kako se bo cepivo obnašalo.
Kar je prišlo v javnost, so jim vse miši pocrkale, ko so jih filali z njim.
V resnici zadevo razvijajo že precej, precej časa. To ni od sedaj.
Spomnimo samo, kdaj je bil SARS. Tam nekje l.2003, če ne spomin ne vara.
Lahko pa poiščeš točno letnico.

[/quote]

V prvi vrsti sta namenjena tistim, ki jim bodo prinesli profit.

Boš pa AZ dobil, ni panike 🙂 predvidevam, da tako mlad, da bi imel akne in bi jemal kakšno Yarino (kontracepcijske tablete) ne jemlješ, torej se sploh nimaš kaj bat, hehehehe 🙂
[/quote]

Viharni jemlje Yarino zato, da mu malo kompenzira višek testosterona, on je tak über-mega-nad mačo-dedec, da bi ga sicer razneslo od prevelike možatosti :-)))))

Zato pa je tako moody in zadirčen in poln samega sebe!

Hvala ti za ta prispevek.
Samo toliko, Haag bo imel leta dela za tole, kar se dogaja pri nas in po svetu.
Tole je najhujša nočna mora, ki smo se je bali, kot 3.svetovne vojne.
Kaj smo doživeli!

Kot pravi ženska v videu, mi smo poskusne podgane naših oblastnikov, zaprti v lastni državi.
Lastni oblastniki, ki jih celo sami plačujemo, izvajajo nad nami etnocid, v svetovnem merilu genocid.
Haag, prihajamo!

Kaj smo doživeli!

Kot pravi ženska v videu, mi smo poskusne podgane naših oblastnikov, zaprti v lastni državi.
Lastni oblastniki, ki jih celo sami plačujemo, izvajajo nad nami etnocid, v svetovnem merilu genocid.
Haag, prihajamo!
[/quote]

Kdo pa bo koga privedel v Haag? A policija politike, ki dela po njihovih ukazih? Ali mislite, da se bodo kar sami tam pojavili, vam na voljo?

[img]https://i.imgur.com/Vm2LbPC.png[/img]

Kdo pa bo koga privedel v Haag? A policija politike, ki dela po njihovih ukazih? Ali mislite, da se bodo kar sami tam pojavili, vam na voljo?
[/quote]

Ljudska milica pod poveljstvom komandirja Ludi Doktorja jih bo na povodcih in verigah peš z biči odgnala po kolovozih do Haaga!

Prepozno. V Haagu so že vsi cepljeni.

Ta njihov genski tretma od cepiva deluje enako kot strup za podgane. Z zamikom.

Hej vi, haaški anticepilni 5G tribunal!! Baje se Potrč vrača v Slovenijo. Pred švedsko Ikeo v Ljubljani mu lahko pripravite dobrodošlico. Predlagam, da si za to priložnost nadenete tagmašne prisilne jopiče in si na glavo namestite antene.

Kako pa potem že vejo, da bo jeseni potrebno že ponovno cepljenje?
Kaže, da niso kar brez vednosti, kako se bo cepivo obnašalo.
Kar je prišlo v javnost, so jim vse miši pocrkale, ko so jih filali z njim.
V resnici zadevo razvijajo že precej, precej časa. To ni od sedaj.
Spomnimo samo, kdaj je bil SARS. Tam nekje l.2003, če ne spomin ne vara.
Lahko pa poiščeš točno letnico.
[/quote]

Ker cepivo blokira naravno imunost in bodo cepljeni še bolj zbolevali, kar pomeni več bolnikov, več panike, več naivnih ovc in več profita.
In cilj je dosežen.

Ker cepivo blokira naravno imunost in bodo cepljeni še bolj zbolevali, kar pomeni več bolnikov, več panike, več naivnih ovc in več profita.
In cilj je dosežen.
[/quote]

Kateri cilj? Profit? Ok, mogoče pogojno za farmacijo. Ampak gospodarstvo na splošno pa ima od bolnega ljudstva samo zgubo in stroške.

Kaj smo doživeli!

Haag, prihajamo!
[/quote]

podpis in hvala za te podatke.

Zato mislim vsaj eno leto počakat. Vsaj toliko da mine še 2.revakcinacija (čez 6 m). Vedelo se bo sicer malo, a več kot danes. Idealno bi bilo počakat dve leti.
[/quote]

enako

enako
[/quote]

Tudi jaz.

Tudi jaz.
[/quote]

Tudi, vsaj eno leto.

No, ravno zate prihaja Johnsson&Johnsson, da se boš lahko samo enkrat špiknil, ko se tako igel bojiš haha.

Jaz sploh nisem čutil, ko me je špiknila, pa še tako lušna sestra je bila, sem samo njo gledal in se ji nasmihal.
[/quote]

angelček v belem 🙂

NIKAR SE NE BOJTE? Cepljeni ljudje umirajo! Nehaj širiti laži ter cinizma ter malce poglej okoli sebe! Sploh pa trditev, da se cepivom zaščitimo ljudi okoli sebe? Resno, ne širi laži, ovca idiotska!

New Report

Close