Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Včeraj je poklicala usoda …

Včeraj je poklicala usoda …

… z glasom našega frenda , ki ima pasje zavetišče v Vitovljah.
Pa pravi , da mu je neka gospa vsa objokana pripeljala nemškega bokserja , ki ga ne more več imet v bloku,ker so sosedje čist znoreli in grozijo …. da ga hoče podarit nekomu ,ki ga bo imel res rad.
Pa je frend poklical,ker ve,da nam je lani infarkt pobral našga bokserja in da je moj gospodar nor na te pse.
Pa smo šli pogledat,jasno.
Amore a prima vista .
Jasno.

Danes vas pozdravljata srečni Dun in še bolj srečna Nikita :)))))))))))))))
Slike sledijo ….

Še malo bom pobrskala tu po pisalni mizi,pol pa letim domov,da vse pripravim za našega fanta …. ker nikakor ne gre,da bi še eno noč prespal v zavetišču !!!

Nikita je kombinirala , usoda pa odločila …. hehe …. no,saj tista velika želja po jazbečarju še ostaja in gospodar pravi,da če je obljubil ,bo obljubo tudi držal… bomo pač imeli dva amoreta :))))))))))))

Juj :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Al danes sije sonce :)))))))))))))))))))

… da se je porihtalo – še prejšni teden si bila “iz tira” zradi tega.

Jah – nč privoščim mu lepo pasje življenje, tebi pa veliko lepih sprehodov po Kekcu in Škabrijelu v družbi tega kosmatinca !

In – a to pomeni, da bova po novem hodila na kofe na Kekca … :))))

Samo še Stelči moramo povedat kje je ta Kekec, da se ne bo po Gorici zgubljala … :)))) Mah – saj verjetno ve kje je ta Kekec

Lep sončen dan tebi in ostalim

Ma kaki – na kofe bomo šli lepo na Bevkov trg , mize so zunaj , dečko bo lepo ležal na sončku ,se mastil s svojim sladoledom , mi bomo pa kofe spili.

Sej zato pa gre Dun kot prvo v pasjo šolo …. ima skor eno leto in je že kar konkretno velik in njegova vlečna sila je krepko večja od moje moči in volje ga zadržat na mestu …. quindi – šola poslušnosti !!!
(pa še moj gospodar gre z njim … mu tudi ne bo škodilo ;))))

Superca !

Sej Stelči itak ve kje je Bevkov trg – mah ji bomo pa narisali pot …. :)))

In zdej glede na to, da imaš “vlečno silo” – rolerje na noge in gasa … :)))

Moram it – da ulovim še kej sončka

Lepo se imej

Happy 4 U…

:))

Po moje kar skačeš do stropa kaj?:))

The best in life is free

Khm…sem nisem tolk bogu za hrbtom, da ne bi vedla kje je Bevkov trg al pa Kekec…hehehe….

:))

Ko bom kej na tistem koncu…sem slišmo..:)

The best in life is free

Aha :))))))))

Ej , jutri al pa najkasneje v pon. ti pošljem mene in Duna ;)))

… mater , zdej bo pa treba hodit … sem že trudna ;)))

ti kar pošlji…:))))))

ja, ja…bomo vidli kolk časa boš hodila….pol boš pa ista kot jaz…. “se mi ne daaaaaaaaaaaaaaaaaaa”…:)))))))))))))))))))))))))))))))))

The best in life is free

Bodi vesela – je brezplačno;-)))))))))))))))))

Jebo te DUN ma ki najdeste taku prpalenu ime za psa..:))))))))

Me spominja na enga komandanta iz vojne zvezd :))))))))

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

………………..”poznam” mačetino, ki ji je jme Fukl:))))))))))))…………….

...................................... ..........................drgač sm pa angelček........................

Nikita, v pasji trgovini kupi “haltija”. To je kot ena uzda in če pes ne hodi lepo in samo vleče, ga trak zategne okoli gobčka in to ni prijetno.

Sem pa vesela zate… Predlagam nov slovenski pregovor: Kaj je bolje kot en pes?

…. dva psa!!!!! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

… bravo….
za kuzka seveda…. he he ..

meni pa ni danes mojega srecka… vedno me je pricakal in pritekel k vratom..

.. upam da se ne zgleduje po gospodarju ,in se je pricel potepati… in iskati mucko… :))))))))))))

*********************************** realizem,nam v sanjah nic ne pripomore.. brez sanj pa,realizem ostaja brez smisla.. ****************************************

Kako pa kej drugi amoroti?
😉

Napiši mi na mail št. mobija, da bom vedel kdo kliče

Napiši mi št. tvojega telefona, da bom vedel kdo kliče – če ne poznam št. običajno ne odgovorim

New Report

Close