Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek včeraj klic, ki se je začel z 00386…

včeraj klic, ki se je začel z 00386…

včeraj zvečer sem prejela klic s to začetno številko, nadaljevala se je z mobitelovo…. sem klicala nazaj, signal je bil zelo slab, na drugi strani je zelo prekinjalo, prepoznala sem moški glas, dvakrat sem se drla v slušalko halooo on pa nazaj, potem sem pa prekinila…. ker je bil slab signal, kot sem že povedala. zdaj me pa zanima in me je strah, če je bil to kak nateg, ker se je okoli tega že veliko govorilo in da si nisem s klicem nazaj slučajno nabila računa ohooho…??? in še do zdaj če me je kdo klical z neznane številke, ki je nimam v imeniku, še nikoli se ni začelo z 0038641 itd…

00386 klicna številka slovenije
41 klicna številka enega od slovenskih operaterjev

Te je pač nekdo poklical in je bila slaba veza.

Pa to je klicna številka za Slovenijo. Jaz imam vse številke v mojem mobilcu shranjene na ta način, da če koga kličem iz tujine, da mi ni treba tipkati še enkrat.

zakaj vračaš klice na neznane številke? Nikoli ne počnem tega, če me rabijo, bodo že poklicali še enkrat.

ni nujno, da je bila mobitelova številka, zdaj imaš lahko telefon pri kateremkoli ponudniku, pa ohraniš isto številko.

ampak razen par centov, te verjetno ta klic ni stal. je pa možno, da je prišel klic iz tujine (zaradi tega +386) ali pa od drugega ponudnika. ampak to itak ni važno. tudi če kličeš mobitelovega naročnika v tujino, ti plačaš samo klic do domače centrale.

če bi prišel iz tujine, ne bi bilo spredaj 00386, ampak klicna številka države, iz katere se kliče.

mejbibejbi, a si doma blizu meje?

hey ne nism doma blizu meje… pričakovala sem pomemben klic… služben in ker nimam v imeniku številke te sodelavke sem klicala nazaj, ker sem seveda najprej pomislila da je ona. in potem sem bla itak jezna k ris, da se nekdo norca dela itd… 😉

To pa ne bo držalo. Če imaš slovenskega operaterja ti klicno številke Slovenije izpiše ne glede iz katerega konca sveta kličeš.

Kakšna panika zarad enga telefonskega klica!

Ne zaradi klica, apak zaradi nevednosti.
00386 – zaredi teh številk je nastala panika. Da človek ne ve katera je klicna številka države v kateri živi je… bom kar nehala.

če bi prišel iz tujine, ne bi bilo spredaj 00386, ampak klicna številka države, iz katere se kliče.

mejbibejbi, a si doma blizu meje?[/quote]

ajej 🙂 Klicna številka je 00386 ne glede iz katere države na svetu kličeš.

mejbibejbi, a si doma blizu meje?[/quote]

mislila sem od slovenskega uporabnika iz tujine. če greš v tujino in kličeš s slovenskim mobitelom se ti pri prejemnikih klica seveda izpiše številka +386xxxx. saj zato sem ji tudi napisala, da je ne more stati ne vem koliko, ker bo plačala samo klic do slovenske centrale.

tole bi moglo iti pod “najbolj butaste” :))))))

New Report

Close