včeraj klic, ki se je začel z 00386…
včeraj zvečer sem prejela klic s to začetno številko, nadaljevala se je z mobitelovo…. sem klicala nazaj, signal je bil zelo slab, na drugi strani je zelo prekinjalo, prepoznala sem moški glas, dvakrat sem se drla v slušalko halooo on pa nazaj, potem sem pa prekinila…. ker je bil slab signal, kot sem že povedala. zdaj me pa zanima in me je strah, če je bil to kak nateg, ker se je okoli tega že veliko govorilo in da si nisem s klicem nazaj slučajno nabila računa ohooho…??? in še do zdaj če me je kdo klical z neznane številke, ki je nimam v imeniku, še nikoli se ni začelo z 0038641 itd…
zakaj vračaš klice na neznane številke? Nikoli ne počnem tega, če me rabijo, bodo že poklicali še enkrat.
ni nujno, da je bila mobitelova številka, zdaj imaš lahko telefon pri kateremkoli ponudniku, pa ohraniš isto številko.
ampak razen par centov, te verjetno ta klic ni stal. je pa možno, da je prišel klic iz tujine (zaradi tega +386) ali pa od drugega ponudnika. ampak to itak ni važno. tudi če kličeš mobitelovega naročnika v tujino, ti plačaš samo klic do domače centrale.
če bi prišel iz tujine, ne bi bilo spredaj 00386, ampak klicna številka države, iz katere se kliče.
mejbibejbi, a si doma blizu meje?[/quote]
mislila sem od slovenskega uporabnika iz tujine. če greš v tujino in kličeš s slovenskim mobitelom se ti pri prejemnikih klica seveda izpiše številka +386xxxx. saj zato sem ji tudi napisala, da je ne more stati ne vem koliko, ker bo plačala samo klic do slovenske centrale.