včeraj me pa je drugi…..
Nisem poskusila in nimam neke želje po takih “užitkih”(razen možeka)
Je pa že tukaj zanimivo, ko maser stoji ob glavi 😉
….imam nekako raje skrivnosti in fantazijo, kot realnost, ki največkrat ni enaka pričakovanjem….sploh, ko gre za erotiko brez ljubezni(ko to ni možek;))….
Čutiš pa itak napetost iz obeh strani,že pred masažo se vidi, če je vsaj malo simpatije…ne glede na spol.
Tudi pri doktorju je odvisno, kako ti bo zdravil prehlad:) če si zdravnici simpatična, bo vsa prijazna,bo dala pregledat kri, bo dala recept za lekadol, bo svetovala inhalacijo….bo rekla, če ne bo bolje, pridi pa nazaj:)
– če ji nisi, bo rekla…domov, pa ležat….pa nič nazaj hodit….;), pa lekadol pejte kupit, če imate vročino…a ne
bliža se…nazadržno….ko bo tvoje napeto mlado telo prepusščeno na milost in nemilost njegovim rokam…….in ko boš snela prevezo preko oči….boš ugotovila, da to ni on…tvoj možek….)))))
….tista tvoja gladka stegna bodo ob dotiku zacutila pravi val ščemenja telesa….Za hip te bo prešinila misel, da delaš nekaj narobe, vendar bo tvoje telo mocnejše…hotelo bo vec,…. hotelo bo iti do konca… morala boš končno doživeti vso naslado, ki te polni in je vsak dan mocnejša…..
še lubica?
Bosanca sta bila:)
Tam kot sem že podvomila, najbrž drugače chatajo.
Js se ne morem zaljubit v človeka, s katerim se mi je samo fino pogovarjat:)
Tista dva sta mogla imet še kake druge probleme, da sta se ločila…
Mogla sta pa bit tudi umetnika, da nista povedala niti pravih imen, niti rojstnih datumov, niti kraja, kjer živita, niti da bi prepoznala kak dogodek, niti kakega sorodnika….niti nista slik menjala…nič:)
Čuden chat….zgleda da sta se bolj rajcala, kot se izpovedovala drug drugemu;)
Mogla sta pa bit tudi umetnika, da nista povedala niti pravih imen, niti rojstnih datumov, niti kraja, kjer živita, niti da bi prepoznala kak dogodek, niti kakega sorodnika….niti nista slik menjala…nič:)
Čuden chat….zgleda da sta se bolj rajcala, kot se izpovedovala drug drugemu;)[/quote]
Jaz sem tebi vsaj fotko lulija poslal, zato da bi me prec prepoznala:-))