Včeraj POP udaril po pernati podgani !
Ste gledali, ste se čudili, tu je ozadje napada !
Tako so na 24ur prišli do osebne komunikacije med Golobom in Subotičem
Ločeno vprašanje pa se zastavlja, kako so na 24ur sploh prišli do osebne komunikacije med predsednikom vlade Robertom Golobom in poslovnežem Tomažem Subotičem. Zdi se neverjetno, a to jim je po poročanju Preiskovalno posredovala Subotičeva nekdanja partnerka Jana Pleša, ki je o Subotiču zbirala obremenilne informacije. Zgodba pa ima še dodaten zasuk, saj je po poročanju medija Pleša danes partnerka novinarja Reporterja Igorja Kršinarja. Ta je sicer kakršnokoli vpletenost v zadevo zanikal v odgovoru Bojanu Požarju, a ga je na laž postavilo elektronsko sporočilo, v katerem Kršinar zapiše: “Super! Ti kar zbiraj in bomo udarili, če te bo zaj… pri delitvi premoženja”
Kaj toplo vodo, to ni nobena topla voda to je čisti kriminal, sicer je pa obljubil da bo odstopil če ga dobijo….
Očitno so se v Murgeldorfu odločili nartediti konec pernati podgani !
…https://x.com/i/status/1911473261268836660
Mater da ste butli. Pa da se vam splača delat si sramoto s takimi veselji. Ko je nekdo žleht, vi ploskate.
Na vsak faking vikend pridejo ljudje na dopust zastonj. K nam pride cela žlahta vsako leto, pa ne za tri dni, kar konkretno za tri tedne, pa še otroke nam tam pustijo za cele počitnice. Pa sodelavci s familijami. Pa kolegi.
Kaj je tu narobe? Narobe bi bilo, če bi mu bivanje plačal. Potem bi moral lastnik plačat davek od oddajanja.
Vam povem, kaj je fora? Tip bi rad tisto svojo kolibo prodaj po čim višji ceni, pa si je zdaj zastonj reklamo naredil. Vi butli pa mislite, da je zdaj to neki škandal.
Jao, nič mislit z glavo, samo privoščit in bit žleht pa poln nekih teorij o stricih in botrih. Tipični esdees kreteni. Na prvo žogo.
Mah, a se najde poštenjak, ki bi delal v dobro svoje dežele in Slovencev?
Vsak ki je prišel na vrh mu zgnijejo možgani… tud en po par mesecih ne ostane prizemljen.
Volim takega, ki da uradno izjavo, da nima masla na glavi, da bo delal v korist Slovenije in Slovencev in odgovarja s svojim premoženjem, častjo sebe in svoje družine. Je kje tak junak?
Pa tudi vsi okoli sebe, bi morali dati tako izjavo. Kot smo videli pa ponarejene diplome, skrite nepremicnine, nemoralno in previsok ego…
Mi vi oni, 14.04.2025 ob 14:39
Mater da ste butli. Pa da se vam splača delat si sramoto s takimi veselji. Ko je nekdo žleht, vi ploskate.
Na vsak faking vikend pridejo ljudje na dopust zastonj. K nam pride cela žlahta vsako leto, pa ne za tri dni, kar konkretno za tri tedne, pa še otroke nam tam pustijo za cele počitnice. Pa sodelavci s familijami. Pa kolegi.
Kaj je tu narobe? Narobe bi bilo, če bi mu bivanje plačal. Potem bi moral lastnik plačat davek od oddajanja.
Vam povem, kaj je fora? Tip bi rad tisto svojo kolibo prodaj po čim višji ceni, pa si je zdaj zastonj reklamo naredil. Vi butli pa mislite, da je zdaj to neki škandal.
Jao, nič mislit z glavo, samo privoščit in bit žleht pa poln nekih teorij o stricih in botrih. Tipični esdees kreteni. Na prvo žogo.
Nič nismo butli! Spomni se kaj so z Aleksandro Pivec delali, zarad par fetin pršuta!
Zakaj naj bi bilo zdaj z Golobom drugače?
Kakšna naivnost povprečne lavakinje !
saj imaš gor višje posneto kako se je zaklinjal da bo odstopil, mar ni to enako kot podpisano, pa ne bo odstopil, jebite se bo dejal, kaj mi pa morete !
Edino če se določi pooblaščenca s poklico kateri bo naredil naravni red po brglezovo če se tip pregreši, dokazano pregreši , ne na neznan način, neznanega dne , neznano ….
Tu v tem primeru so dokazi na mizi, torej pernato podgano pred zid in počedit !
Anonimno 3882, 14.04.2025 ob 12:13
Ste gledali, ste se čudili, tu je ozadje napada !
Tako so na 24ur prišli do osebne komunikacije med Golobom in Subotičem
Ločeno vprašanje pa se zastavlja, kako so na 24ur sploh prišli do osebne komunikacije med predsednikom vlade Robertom Golobom in poslovnežem Tomažem Subotičem. Zdi se neverjetno, a to jim je po poročanju Preiskovalno posredovala Subotičeva nekdanja partnerka Jana Pleša, ki je o Subotiču zbirala obremenilne informacije. Zgodba pa ima še dodaten zasuk, saj je po poročanju medija Pleša danes partnerka novinarja Reporterja Igorja Kršinarja. Ta je sicer kakršnokoli vpletenost v zadevo zanikal v odgovoru Bojanu Požarju, a ga je na laž postavilo elektronsko sporočilo, v katerem Kršinar zapiše: “Super! Ti kar zbiraj in bomo udarili, če te bo zaj… pri delitvi premoženja”
Verjamete 24urtv in Požarju?
Verjamem, da je Golob slab in da dela škodo državi in ljudem. Če so to ugotovili tudi na 24 ur, dobro. Morali bi že prej. Ljudstvo pa kot, da bi bilo retardirano, še vedno ne vidi in celo verjame, da je Golob dober. Problem je v ljudeh, ki ne ločijo bistvo od plevela in se pustijo nategovati. Francozi bi bili na cesti in bi štrajkali kot to počnejo pri Macronu. Ja z razlogom, so boljpametni od Slovencev.
Sdsovci bi radi delali škandal, ker si obetajo, da bi nasledili Golobov položaj. Zelo, zelo se jim mudi, ker z volitvami bodo itak popusili in zaradi tega, ker je njegov Tramp na glavni poziciji bi radi prišli na položaj, da bi Slovenijo prodali. Najbolj smešno pri tem je, da ljudje vemo kaj počnejo in nas ne bodo morali prepričat v njihove spletke. Kot zmeraj pravim, sedaj so drugačni časi in ljudje smo izobraženi in naivnežev je zelo malo, ki bi verjeli tem lažnivim in nastavljenih spletkah. Ko bo pa Janša imel obravnave na sodiščih, ki so resnični, bo pa zopet pred sodiščem stala stara garda in prižigala sveče in vpila, da so mu vse nastavili. Da bi le sami ugotovili, da je tega samo Janša sposoben, ker nihče drug v državi ni tako pokvarjen kot je Janša.
Ampak res!!! Kako pride POP tv do zasebnih sporočil?
To in samo to mene zanima!
Ker to je noro, da lahko nekdo s POP tv kar pride do zasebnih sms-ov.
Kar se pa počitnic v teh hišah tiče, tudi jaz sem bila tam v eni od hiš pri znancih.
In oni pri meni par kilometrov stran. Se pač povabimo- kaj je to prepovedano?
kako lahhko, 14.04.2025 ob 15:49
Ampak res!!! Kako pride POP tv do zasebnih sporočil?
To in samo to mene zanima!
Ker to je noro, da lahko nekdo s POP tv kar pride do zasebnih sms-ov.
Kar se pa počitnic v teh hišah tiče, tudi jaz sem bila tam v eni od hiš pri znancih.
In oni pri meni par kilometrov stran. Se pač povabimo- kaj je to prepovedano?
Znancih praviš ???????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BEDAK !
politični nastavljenec, ne pa znanec, poglej si prispevek, bi tinca še tam prespala…
Anonimno js, 14.04.2025 ob 14:51
Mah, a se najde poštenjak, ki bi delal v dobro svoje dežele in Slovencev?
Vsak ki je prišel na vrh mu zgnijejo možgani… tud en po par mesecih ne ostane prizemljen.
Volim takega, ki da uradno izjavo, da nima masla na glavi, da bo delal v korist Slovenije in Slovencev in odgovarja s svojim premoženjem, častjo sebe in svoje družine. Je kje tak junak?
Pa tudi vsi okoli sebe, bi morali dati tako izjavo. Kot smo videli pa ponarejene diplome, skrite nepremicnine, nemoralno in previsok ego…
Noben poštenjak ni bedak, da bi se ukvarjal z zabito fuknjeno čredo.
Poštenjak se raje izseli iz zlovenske mafijske greznice, ko dobi priložnost.