Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Včeraj sem mu rekla, da bom začela pakirat

Včeraj sem mu rekla, da bom začela pakirat

Včeraj sem mu rekla, da bom začela pakirat in naj mi pusti svoj trr, ker sem mu dolžna Jurija. Petkrat sem mu povedala, pa je rekel, da ne smem. Prepovedal mi je. Kako naj mu rečem, da si to želim, včeraj me je potem, ko sem mu to povedala, vprašal, ali si to želim in sem mu odvrnila, da “saj sem ti že 5x povedala”. In od takrat se počutim ujeta. Ujeta sem. Nimam denarja, nimam avta in izpita, sama ne morem nikamor brez, da me on pelje. Nimam prijateljic. Hotela sem it h staršem, ampak on mi je prepovedal. Sem brez službe, brez denarja, brez vsega. In od včeraj naprej sem še ujeta tam, kjer nočem bit. Danes bi bila idealna, da bi me peljal domov, ampak ne, in potem ne bo več šanse, ker ima spet delo. Kaj naj naredim, jaz ne morem več. Nočem več živet. Nočem bit v takem. Nikoli sploh nisem iskala zveze.

Kako ti lahko prepove? Saj nisi suznja. Spakiraj in pojdi.
Ce te starsi vzamejo, ti bodo ze placali tisti taksi od njega do njih.
Ce ne, preveri varnahisa.si in jih vprasaj, ce te vzamejo.
Ne obupavaj, ampak odidi. Marsikaj se da, ceprav je tezko.

Iz katerega kraja ali okolice si?

Poklici Krizni center za trpincene zenske in ti bodo pomagali (te preselili v varno hiso oz.se ti pomagali odselit od tega psihopata): tel:031233211
http://www.drustvo-zenska-svetovalnica.si/krizni-center

Pojdi peš ali z avtobusom in si najdi službo. Sploh ne vem, kako te prenaša.

Sramota.

Punca ali kar koli že si, malo več domišlije bo treba in boljšo skripto bo treba pripravit naslednjič, v glavnem za tole ne bo honorarja da sva si na jasnem !
Če imaš problem pojdi do prvega nadvoza nad AC in skoči dol pred tovornjak, ne boš več imela problema.

Pa kdo si ti da bos takole posiljal ljudi v smrt?! Nikoli ne ves, kdo je na drugi strani tipkovnice. Ne bodi osel ins e ne naslajaj nad nesreco drugih.

A si že spakirala?

Verjetno ne, samo groziš in na ta način izvajaš psihično nasilje in se boriš za prevlado.

Get a life worth living!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close