Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Včeraj – sex….

Včeraj – sex….

Včeraj je bil na Htv Oprah Show, in sicer je OPrah gostila prav te štiri ženske iz Seksa v mestu – bila naj bi oddaja tik pred njihovo finalno epizodo – tisto čisto ta zadnjo. A si morete mislit, da so te ženske sedem let snemale to nadaljevanko in dale čisto vse od sebe in praktično živele za to? Jaz osebno si ne bi mogla predstavljati da po sedmih letih naenkrat enostavno prekineš vse in greš. Dobra stran pa je da so dobile čisto vse obleke in čevlje, ki so jih nosile v nadaljevanki!!!!
Ne vem no – meni je bila nadaljevanka zelo všeč, pa ne zato, da bi se iskala v eni izmed njih, ali se primerjala z njimi – pač pa zato, ker so nam dokazala, da tudi ženska,ki je samska lahko perfektno in popolno živi!

Kdo pa vam je bil od moških najbolj všeč?
Moj odgovor – Faca!!!!

Men ma Faca dober glas,tak zapeljiv

Poelg oblek in čevljev so pobasale tudi kar precej denarja, tako da žalovale pretirano gotovo ne bodo:)

Samo Faca pa meni ni bil pretirano všeč. Hm, saj mogoče pa pa nisem lih tip za take nadaljevanke – imela sem obdobja, ko sem jo gledala in obdobja, ko se mi je zdela čisto brez veze. Sem pa prepričana, da je vpliv nadaljevanke bil zelo pozitiven.

mislim brez zamere meni j ta nadaljevanka in še katere druge amriške instant bedarije tako usekana in debilna……ni čudno da so vsi američani čisto v kurcu pa da majo sprane možgane če to gledajo.

ok – tebi je bila ta nadaljevanka, kot še toliko drugih, debilna, ampak jaz pa imam drugačno mnenje – lepo je ko prideš domov iz službe izčrpan in utrujen, pa je doma še marsikaj za nardit in ko se končno uležeš pred Tv da pogledaš kaj “lahkega in na easy” in si pri sebi misliš, kako bi bilo fajn, da bi tudi ti imel kdaj takšno življenje.

Lepo te prosim. Jaz sem to nadaljevanko gledala od začetka in je za sprostit prav fajn. In zaradi nje nimam prav nič spranih možganov, le dobre volje sem bila vedno, včasih se mi je pri gledanju pridružil tudi mož. Kaj pa ti gledaš?

dokumentarne oddaje o znanosti, raziskovanju vesolja itd.
skratka nič takega kar bi tebe zanimalo in nič podobnega nadaljevankam ala seks v mestu -to so zame čisto popolne in totalne bedarije.

ko sem pričel brati tvoj sestavek mi je bil celo všeč dokler nisem priel do zadnjih besed citiram: “in si pri sebi misliš, kako bi bilo fajn, da bi tudi ti imel kdaj takšno življenje.
Res vse si povedala s tem.
Če bi jaz imel takšno življenje kot une kure tam v nadaljevanki z dejasnko totalno in dokončno uničenimi in opranimi možgani(če jih sploh imajo), potem grem TAKOJ na štrik ! ali se obesim ali pa ustrelim.
ej kr srh me je da si kaj takega želite tudi slovenske punce.
groza kam smo prišli. namesto da si dobiš enga pravega deca ki te bo spolno zadovoljil in dobro pofukal povedano po domače , gledaš tisto sprideno nadaljevanko za folk z IQ pod 100.
tako je moje mnenje.
res je da se nanaša na tvoj sestavek kot replika vendar ti dejansko ne želim nič slabega. ma kaj nimaš deca za ***??

poncoxyx si malo nevmesen s takim argumentom, torej smo ljubiteljice te nadaljevanke same nepotešene ženske ali kako??? SVM se mi zdi duhovito narejena nadaljevanka, vsebuje vse kar si “sodobna in razgledana” ženska predstavlja kot razvedrilo, zanimivo druščino samostojnih punc z živahnim življenjem, veliko razkošnih oblačil, zapletov…podkrepljenih s kolumnističnim opisovanjem glavne protagonistke in seveda gre za FIKCIJO. BTW tudi jaz si z veseljem ogledam marsikatero dokumentarno oddajo o znanosti pa vendar me najbolj sprostijo prav nekatere nadaljevanke, pogrešam le več dobrih angl. nadaljevank.

P.S. sem ustrezno spolno potešena

he he, js tudi vcasih to gledam, ko se spravim spat, ko mi mozgani itak vec ne delajo, tako da mi jih ne more sprat 🙂

ne, sej pa to (vsaj jaz) gledam cist za sprostitev, ker ti ni treba zraven razmisljat, pa mal se nasmejis, to je to, ni da se bs z njimi primerjal, se manj pa da bi ti ble za zgled, no vsaj meni niso

Jas si pa ne predstavljam, da bi celo življenje osem ur an dan, delala eno in isto. 7 let še gre no :9 ar se tiče pa tempa dela, so pa uspešni tega itak navajeni. Po mojem to potrebujejo.

Eni pač to gledajo. Jaz ne. In en pomeni, da če to gledaš,d a zato ker nimaš koga k bi te… Se pa stinjam s tem, da je brezveze gledat take stvari in si želet, da bi mel isto življenje. Moje je lepo. Je tako, kto si ga sam narediš. Če ti paše, lahk maš kar hočeš, tud jahto 🙂 Sam se je trba potrudit ne pa obupavat nad svojo usodo.

za poncoxyx in xtrm :
ko sem napisala da bi tudi jaz kdaj imela takšno življenje sem mislila, da bi včasih tud pasalo malo pohajkovat naokoli in zapravljat keš – nisem pa mislila tega za celo življenje in to še ne pomeni da nisem zadovoljna s svojim življenjem in da imam oprane možgane – mislim halooooo????
kaj se je že zgodilo s tistim – vsak ima svoje mnenje in ne pljuvati po ostalih????
Men je nadaljevanka bila všeč, punce prav tako in pika.
Moje seksualno življenje je super, tako da prosim – mal več strpnosti!

Priznajmo ali ne………..vsem nam bi kdaj pasalo tako živet, brez skrbi, brez obveznosti, dost denarja, dobri tipčki……..
Samo na žalost, si večina od nas tega ne more privoščiti, zato pa se vsedemo pred TV in pogledamo Sex.
Pa zaradi tega nimam opranih možganov.

Se mi zdi, da so bolj bedaste une španske in nevem kakšne nadaljevanke.

New Report

Close