Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek včeraj v Lidlu

včeraj v Lidlu

Šla kupit nekaj malenkosti. En kup ljudi, Slovenca pa lahko z lučjo iščeš. Neki temni, zgleda kot Pakistanc, cele družine z vreščečimi froci ki govorijo v Albanščini, nekaj bosancev ki se tudi menijo v bosanščini.

Pa to so nas preplavili. Nikoli ni bilo toliko tujcev v Sloveniji.

Je pa tudi res da jih večina sploh ni več tujcev. Sin je v 7. razredu in ima 3 sošolce albance, ki so prišli sem šele pred 2 letoma. Vsi živijo v socialnih stanovanjih. To je lahko mogoče samo če ima oče slovensko državljanstvo. enih par pa živi v najemu, ampak menda država plačuje subvencijo za ta tržni najem.

torej večina teh ki jih videvamo okoli in govorijo svoje jezike, so dejansko slo državljani ali kako?

Pakistanci, albansko govoreči. Fascinantno. Pa tvoj namišljeni otrok ima tri albance v socialnih stanovanjih, ostali (kateri to če so vsi trije v občinskih?) pa dobivajo subvencijo. Fascinantno res. Pa če kdo zna več jezikov in zunaj govori s svojimi ljudmmi neslovenski jezik to zihr pomeni da nima državljanstva. Tudi ko greš kam v tujino in srečaš slovence, ki so tam že desetletja in z njimi slovensko govoriš….ratajo tujci :). To si imelo vikend izhod iz polja?

Po novem retardirani janšisti kupujete sendviče v Lidlu ?

Nujno je treba ustaviti vsakršno priseljevanje iz muslimanskih držav. Ker so neprilagodljivi in objektivno nevarni.

Lidl na Viču? To sem tudi jaz opazila. Grem pa res redko, imam raje Hofer, Lidl izdelkov ne poznam.

To je nova realnost s katero mediji in politiki vsak dan perejo glave ljudem. Žalsotno je, koliko ljudi še vedno naseda tej multikulti propagandi. Ko boste dobili za sosede nevzgojene, primitivne, boli nas briga prišleke, vam bo težko, nobena institucija vam ne bo pomagala, če mislite da je to nakladanje, počakajte, marsikateri ima že take izkušnje. Slovenijo so politiki prodali, od 1991 dalje Slovenija propada, tudi ni samostojna država ampak samo uboga ukaze Bruslja.

V nizkocenovne trgovine ne hodim, kaj od ljudi pa lahko drugega pričakuješ, da bo tam? Papež?

V sloveniji je manj kot 10% prebivalcev tujcev. Ampak očitno se vsi ravno okol mončkov naselijo :). Pa še v iste štacune hodjo. Da si drznejo. Lidl je samo za slovenski višji sloj :). Zihr so vam vse v akciji pobral a? 😀

velkomen politika, tako politikov kot feministk. naše pa tunkat v drek.

Odgovor na objavo uporabnika
robi9, 16.02.2025 ob 10:20

Po novem retardirani janšisti kupujete sendviče v Lidlu ?

Ti pa v rdečem merkatorju.

V Ormožu, tisti ki ne veste to je mesto bo meji s Hrvaško, tudi lahko z lučjo iščeš Slovence v trgovinah Lidl, Hofer, Eurospin, itd. Sami Hrvati, do vrha polne vozičke hrane trogajo čez mejo. In? Takle mamo.

Tudi v btc – ju jaršah , mostah je vse črno. Polno azilantov . Nekaj srepečih pogledov , tuja govorica. Ni iz trte zvito, čedalje manj bo slišna slovenščina ):

Mi pa sklonjenih glav prenesemo vse. Od podražitev , do emigrantov si dovolimo teptanja. Hlapci smo in res Butalci.

Šiht so že dobilo ali te se vedno nobeden noče Robi psihič? Pa ne hodi ven na veter, ker te bo zelenjavarskega okostnjaka pretrgalo.😜

Kaj pa kupujejo in s čim?

Košarica, 16.02.2025 ob 14:32

Tudi v btc – ju jaršah , mostah je vse črno. Polno azilantov . Nekaj srepečih pogledov , tuja govorica. Ni iz trte zvito, čedalje manj bo slišna slovenščina ):

Mi pa sklonjenih glav prenesemo vse. Od podražitev , do emigrantov si dovolimo teptanja. Hlapci smo in res Butalci.

Ja v teh koncih so bili sami slovenci vedno. Azilantje tja hodijo ja :). Kakšne mate no 🙂 Sreča tri temnejše študente in skloni glavo od hudega, ker ji azilanti menda prostor jemljejo 🙂 Jarše so slovenske! 😉 Gre reva obupana domov in načrtuje kako bo svojo mularijo v tujino poslala 🙂

mah, določeni se boste zbudili ,ko bo haralo hladno orožje in da po nekih naključjih kdo od vaših kaj faše ,  ob nepravem času na nepravem mestu…sredi ulic…aja, potem pa boste glasni … – Beljak…musliči niso za v krščanske države in pika. zakaj jih pa ostali arabci nočejo, je ogromno muslimanskih, razvitih držav , Savdska Arabija, Jordanija, Dubaj,..naj gredo ti nasilni Maročani, Sirijci, Afganistanci tja …zakaj rinejo v Slovenijo in se jih tu sprejme…zavračat in deportirat…v muslimaske države…tu smo kristjani…

zanimivo809, 16.02.2025 ob 13:26

V sloveniji je manj kot 10% prebivalcev tujcev. Ampak očitno se vsi ravno okol mončkov naselijo :). Pa še v iste štacune hodjo. Da si drznejo. Lidl je samo za slovenski višji sloj :). Zihr so vam vse v akciji pobral a? 😀

Jih je že preko 20%, zato naše ablasti ne izvajajo več poposov prebivalstva. Da se avtohtoni ne prestrašijo.

In v novozgrajenih socialnih stanovanjih na Viču, ki bolj izgledajo luksuzna kot socialna, domujejo neslovenci. Iz radovednosti sem prečekiral priimke na zvoncih.

Cele divizije novih volivcev za ljubljanskega šerifa in bodoče nove politične obraze, ki nas bojo krepko nategnili.

Lidl je kot ameriški Wallmart. Svega in svašta najdeš not.

16% tujcev je delavcev v Sloveniji. Ko pa ti delavci navlečejo v Slovenijo še svojo pamžarijo, pa preplavijo Slovenijo, kar se zdaj dogaja.

ne samo Lidl, kamorkoli greš je tako. Slovenščina se le redko še sliši.

ha, 16.02.2025 ob 14:49

Ja v teh koncih so bili sami slovenci vedno. Azilantje tja hodijo ja :). Kakšne mate no 🙂 Sreča tri temnejše študente in skloni glavo od hudega, ker ji azilanti menda prostor jemljejo 🙂 Jarše so slovenske! 😉 Gre reva obupana domov in načrtuje kako bo svojo mularijo v tujino poslala 🙂

Nastanjeni so na  teh koncih , v ne bos verjela ( hišah – lastnine ne poznam ) in opazni so , različni od študentov v smislu lookinga na prvi pogled. In reci karkoli , kadarkoli : Preveč jih je , ogrožajo nas, ker temu prilivu ne bo konca , če ostane tako.

Jebe mi se za SLovence. Dokler me bojo nategovali in plačevali minimum od minimuma pocrkajte dabogda. Vaša škrtarija vas bo ubila, to je problem. Le kdo vam puca skrete v vaših pisarncah gospem v kadrovski, računovodstvu in marketingu, de lahko serjete tuki gor na netu in blatite vsakega k vam ni všeč… V glavnem men se zmeša deb mogu sam Slovence povsod gledat. Tud pr nas v firemi so sami tujci, pa hvala bogu de so, se vsaj vsi SDSovci takoj spelejo s firme k jih itak ne morjo gledat. Skenslat mormo še vse dvojčke in škorpione ker so kukr američani pravjo toxic pa red flag hahahahaha

Svaka ti čast na komentarju. Se podpišem pod tole.

BTW: jaz sem tud Pajo haha kakšno naključje

Tako je v Lidlu pri Celovskih dvorih. Poden

V službo se hodi delat ne pa družbo zbirat.

Mi živimo v takem okolju že od časa Jugoslavije, vi pa šele sedaj spoznavate lepote multikulture.

New Report

Close