Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek vcerajsnja nesreca v kamniku-kdo?

vcerajsnja nesreca v kamniku-kdo?

ali kdo ve kaj o vcerajsnji nesreci v kamniku? kdo je ta 27-letnik, ki je umrl in kdo drugi, menda 23 letnik? prosim povejte, ce kdo kaj ve, v nobenih novicah ni imen… jaz mam pa en tak cuden sesti cut, sumim nekoga, da se mu je nekaj zgodilo…
hvala
lp

Zakaj pa preprosto ne pokličeš tiste osebe in boš takoj videla, če je še živa.

ma tega se na tak način res ne more spraševati…a ni hudo

ma ne, smotano mi je, ker mi ze cel dan misli uhajajo k 27letniku. in kr mal me stiska pri srcu. sem pa stara 23 let in sigurno poznam tudi onega drugega, zato me zanima. kako pa naj drugace vprasam, ce pri vseh porocilih o tej nesreci ne dajo niti kratic zraven? (ko sem imela jaz nesreco so skoraj cel roman o meni napisali) najbolje, da mu posljem sms in upam, da mi bo napisal da je vsluzbi?
hvala vseeno in lep dan!
lp

ja dej že mami a ne, pošlji že tist sms hudiča!

sej verjamem..da je to nori filing…probaj poklicat kakega skupnega prijatelja (okoli riti v žep) pa boš takoj vedela….

ni odgovora, tel. stevilka nedosegljiva… zdaj pa naj cakam al kaj?

kaj pa kakšen skupen prijatelj?
ga pokličeš in malo povprašaš?

Mogoče ni ravno najboljša pot, ampak:
pokliči gasilce, ki so posredovali, kakšna avta sta bila udeležena v nesreči. to pa že marsikaj pove.

Poglej na TTX osmrtnice.

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

vem samo da je bilo 27 letniku ime Marjan in da je umrl

mejdun pri nas sosedje vedo za deset drugih vasi okol kdo je kaj je zakaj je,,,, a pr vas noben sosed nč ne ve? prijatu? poklič k njemu domov, vprašaj če lahko govoriš z njim…

svetujem ti da klices na PP Kamnik in poveš kaj te zanima, skrbi in naj ti le sporoče, če je ime in priimek te osebe za katero jo ti sumis res med njimi in dobila bos odgovor iz prve roke.

ma ne verjamem da ti na PP kar tako povejo ime in priimek….a ni to kršenje osebnih podatkov?

Jaz sem bila enkrat v podobni situaciji, a se je šlo za mojega brata. Vedela sem, da je bila huda nesreča in, da je bilo nekaj mrtvih, moj brat pa se je v tistem času tudi nahajal tam. Poklicala sem 113 in povedala ime in priimek ter vprašala, če je bil vpleten v prometno nesrečo. Na srečo ni bil.

Mislim pa, da to ni kršenje osebnih podatkov. Ne vem.

Zvedela sem takole:

Starejši je bil voznik pri G7 in je umrl, mlajši pa ne vem.
Bila je nesreča: avto-avto:-((((((((((

ne, ne povejo, zato sem napisala, da naj ona pove ime in priimek za katerega misli, da je bil udelezen v tej nesreci in nato ji bo policija le rekla bil ali ne, nikjer nisem napisala, da ji bo policija dajala kaksne podatke, le ja ali ne bo dobila in to ji bo dovolj.

Točno tako, to je dopustno, ker ti poveš ime in priimek in sprašuješ, ker te skrbi in oni itak povedo le da ali ne…

med novicami piše da je umrl tisti, ki ni povzročil nesreče, to je 27 letnik Povzročitelj pa je bil 23 letnik, ki ni zvozil ovinka in zašel čelno v 27. 23 letnika so hudo ranjenjega peljali v KC, toliko piše med novicami. Nič ni o kakšnih kraticah imen…, mogoče bo kaj pri dnevniku ncoj, glej in boš videla.

Moj bivši sodelavec :((((((((((((((((((((((((((( :(((((((((((((((((((((((((((((((((

Pokojni je marjan zupan z duplice,sori za začetnice ampak sem še vedno v šoku,poznam ga od malega

Joj, meni je tudi kar srce zastalo :(((((( Tako dobri kolegi smo bili, tudi po težki nočni je znal človeka nasmejati. Kolikokrat je rekel, da se najbolj boji kakšnega norca na cesti – sploh v tehnično pomanjkljivem službenem avtu :((((((((((((((((((((

ni bil tisti, ki sem pricakovala, ampak sem tudi tega poznala na videz. je bratranec od moje sosede.
res je kruto, da povzrocitelj vedno odnese dobro, drugi pa umre…mene je ob tem groza.

p.s. un kolega je mel pa izkloplen telefon k je doma spal po nocni…

lp

New Report

Close